kamyk68 20.04.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 znaczy też tego z forum????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.04.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 znaczy też tego z forum????? si senior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.04.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 idę spać, bo czy mi się kleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 21.04.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Dzień doberek Zoglądam po dłłłuuuugiiiejj przerwie, pare stron miałam do nadrobienia. Widzę, że zrobiło tu się bardzo domowo Okna naprawdę świetne !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.04.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Dzień doberek Zoglądam po dłłłuuuugiiiejj przerwie, pare stron miałam do nadrobienia. Widzę, że zrobiło tu się bardzo domowo Okna naprawdę świetne !! Pozdrawiam Witaj D: cieszę się, że się podoba i wpadaj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.04.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 dobry wieczórLidzia co teraz u Siebie dłubiesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Dzień Doberek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.04.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 dobry wieczór Lidzia co teraz u Siebie dłubiesz:) kochana na razie skończyłam dzisiaj sprzątanie domku, jupiiii przyjechał też dzisiaj dekarza, aby rozebrać swoje "łagry sowieckie"(panowie tam spali w grudniu i styczniu, jak kładli dachówkę u mnie), które miałam zrobione w gabinecie. Przy okazji pomógł mi wynieść z domu pręty metalowe (miały "tylko" 12 m długości), które zostały mi ze zbrojenia stropu i zalegały na parterze. Było to dość trudne, bo okna ograniczały możliwość manewru tymi prętami, ale całe szczęście udało się je wyciągnąć przez okno balkonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 dobry wieczórno toś się narobiła nieźle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 22.04.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Lidziu, tak sobie patrze na twoje okienka i zastanawiam się nad tymi w salonie. Rozumiem, że fixy to sa takie okienka nie otwierane i ty chciałaś takie dzielone, ja natomiast myślałam o całej powierzchni szyby czy może wiesz jaka jest różnica cenowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.04.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Lidziu, tak sobie patrze na twoje okienka i zastanawiam się nad tymi w salonie. Rozumiem, że fixy to sa takie okienka nie otwierane i ty chciałaś takie dzielone, ja natomiast myślałam o całej powierzchni szyby czy może wiesz jaka jest różnica cenowa? szczerze powiem, że się nie orientuję jaka jest różnica pomiędzy dzielonymi fixami, a niedzielonymi. Musisz się zorientować u jakiegoś sprzedawcy okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.04.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 dobry wieczór no toś się narobiła nieźle:) rzeczywiście . nawet sobie nie zdawałam sprawy, że mam tyle syfu w domu. Teraz przynajmniej inne ekipy będą miały motywację (taką mam nadzieję) do sprząania po sobie, bo będzie widać, że nabrudziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 no wiesz Liduś na tą motywację to ja bym specjalnie nie liczyła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.04.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Hejeczka Lidziu to medal Ci się należy te sprzątanie:wave: my jutro mamy w planach wielkie porządki bo chwilowo wszystkie brudne roboty zakończone, tak naprawdę to dopiero pierwszy raz bo moi Górale to czyściochy i bardzo dbają o porządek:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.04.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Lidzia, zgarnąć Cię jutro po drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.04.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Cześć Pracusiu! Nie szalej tak z tymi porządkami Lidziu, bo za chwilę nie będzie po nich śladu..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.04.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Doberek:D Wróciłam z niebytu i nadrabiam zaległości:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.04.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Cześć Pracusiu! Nie szalej tak z tymi porządkami Lidziu, bo za chwilę nie będzie po nich śladu..! Maryś, wiem, że się nabrudzi jeszcze nie raz, ale teraz to było apogeum, bo nie sprzątane było od początku budowy i kolejne ekipy zostawiały mi w tym brudzie swoje śmieci . Od poniedziałku wchodzi elektryk, jupiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.04.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Lidzia bardzo się ciesze jak spotkanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts