Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór

Lidzia co teraz u Siebie dłubiesz:)

kochana na razie skończyłam dzisiaj sprzątanie domku, jupiiii :lol:

przyjechał też dzisiaj dekarza, aby rozebrać swoje "łagry sowieckie"(panowie tam spali w grudniu i styczniu, jak kładli dachówkę u mnie), które miałam zrobione w gabinecie. Przy okazji pomógł mi wynieść z domu pręty metalowe (miały "tylko" 12 m długości), które zostały mi ze zbrojenia stropu i zalegały na parterze. Było to dość trudne, bo okna ograniczały możliwość manewru tymi prętami, ale całe szczęście udało się je wyciągnąć przez okno balkonowe.

Lidziu, tak sobie patrze na twoje okienka i zastanawiam się nad tymi w salonie. Rozumiem, że fixy to sa takie okienka nie otwierane i ty chciałaś takie dzielone, ja natomiast myślałam o całej powierzchni szyby czy może wiesz jaka jest różnica cenowa?

szczerze powiem, że się nie orientuję jaka jest różnica pomiędzy dzielonymi fixami, a niedzielonymi. Musisz się zorientować u jakiegoś sprzedawcy okien.

Cześć Pracusiu!

Nie szalej tak z tymi porządkami Lidziu, bo za chwilę nie będzie po nich śladu..! ;)

Maryś, wiem, że się nabrudzi jeszcze nie raz, ale teraz to było apogeum, bo nie sprzątane było od początku budowy i kolejne ekipy zostawiały mi w tym brudzie swoje śmieci :evil:.

Od poniedziałku wchodzi elektryk, jupiii :D