MonikaC 28.04.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Cześć Lidzia Malutka też jestem za wstawieniem drzwi po tynkach i wylewkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 dobry wieczórLidzia i jak wyschła Ci wreszcie działka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.04.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Cześć Lidzia Malutka też jestem za wstawieniem drzwi po tynkach i wylewkach no i masz Babo placek... obuchem w łeb. już za późno. Będę płakac? może zdemontujemy na czas tynków, czy się da? moj tynkarz mówi ze nie ma problemu z uszkodzeniem bo on sam zabezpiecza i odpowiada.... moze dlatego nie denerwowalam sie do tej pory... oj bede plakac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.04.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 w sobotę nie mogę, bo jedziemy na grilla do znajomych. a będziesz we wtorek na budowie ? w sumie nie planowałam, ale moze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 A ja już mam drzwi wejściowe:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.04.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 no i masz Babo placek... obuchem w łeb. już za późno. Będę płakac? może zdemontujemy na czas tynków, czy się da? moj tynkarz mówi ze nie ma problemu z uszkodzeniem bo on sam zabezpiecza i odpowiada.... moze dlatego nie denerwowalam sie do tej pory... oj bede plakac... sprawdzaj po każdej ekipie, ja po swoich już płakałam - miało być tak pięknie, a jednak drzwi zostały uszkodzone mimo tego, że były montowane tuż przed wykonywaniem elewacji zawinęliśmy je w folię "bombelkową", może to jakoś pomoże im wytrwać do końca prac różnych fachowców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.04.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 dobry wieczór Lidzia i jak wyschła Ci wreszcie działka:( woda już nie stoi, ale nadal jest dość miękko jak się chodzi po działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.04.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 hejka znak bytności zostawiam... staram się być na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 28.04.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 no i masz Babo placek... obuchem w łeb. już za późno. Będę płakac? może zdemontujemy na czas tynków, czy się da? moj tynkarz mówi ze nie ma problemu z uszkodzeniem bo on sam zabezpiecza i odpowiada.... moze dlatego nie denerwowalam sie do tej pory... oj bede plakac... Radzę zabezpieczyć samemu!! I to jak najszybciej, łącznie z klamką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.04.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Radzę zabezpieczyć samemu!! I to jak najszybciej, łącznie z klamką byle nie taśmą malarską kilka dni straciłam, żeby drzwi doprowadzić do stanu ... przyzwoitego:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 hello wszystkim czytającym i piszącym za chwilkę uciekam na spotkanie z Irmą u mnie na budowie i jeszcze przed chwilą dzwonił do mnie tynkarz, że może wejść do nas zaraz po długim weekendzie, jupiiii !!!!! Tydzień wcześniej, niż było ustalone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.04.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 cześć Lidszu, zmieniasz projektantkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 cześć Lidszu, zmieniasz projektantkę? ciiiiiiiiiii zawsze fajnie poznać opinię innego profesjonalisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.04.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 lidziu wreszcie ciebie znalazłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 lidziu wreszcie ciebie znalazłam.... bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Panowie elektrycy dzisiaj skończyli robotę, jupiiiii dzwonił dzisiaj również pan od tynków i wchodzi do mnie już we wtorek, tiru riru . Miał zacząć 10 maja, ale coś mu się przesunęło i jest już wolny. Bardzo się z tego powodu cieszę, bo jak będzie tur de mazovia, to tynki powinny być już skończone była też dzisiaj u mnie Irma, w odwiedzinach i nieskromnie powiem, że bardzo jej spodobał mój domek, działka i w ogóle okolica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 No to gratulki z postępów prac, z zapowiedzi alarmiarza, i z zapowiedzi tynkarza... i rozmów owocnych przy kawce z Irmą A domek i okolice podziwiać będziemy na tur de Mazowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.04.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 cze Lidzia... widze, że zajęta... to super fajnie, że się udało z tynkarzami dogadać na wcześniejszą robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.04.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Cześć Lidzia kurde idziesz jak burza!!!! Szkoda że nie wiedziałam że Irma dzisiaj u Ciebie będzie bo miałam wolne i mogłam wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 No to gratulki z postępów prac, z zapowiedzi alarmiarza, i z zapowiedzi tynkarza... i rozmów owocnych przy kawce z Irmą A domek i okolice podziwiać będziemy na tur de Mazowsze Arnika, tak pięknie to jeszcze nie ma, bo stołu i krzesełek brak, jak również kawki , ale rozmowy owocne jak najbardziej były postaram się na tur de Mazowsze zaopatrzyć się w jakieś krzesełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts