MonikaC 01.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 PRIMA APRILLIS O kurna zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 PRIMA APRILLIS O kurna zapomniałam widzisz - gdyby nie FM to ktoś by sobie na tobie pouzywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.04.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 PRIMA APRILLIS O kurna zapomniałam widzisz - gdyby nie FM to ktoś by sobie na tobie pouzywał a wiecie co tutaj w Irlandii raczej nie ma prima aprilis hihi no ale może mojemu mażowi zrobie jakiś jak wróci z pracy hiihhii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 PRIMA APRILLIS O kurna zapomniałam widzisz - gdyby nie FM to ktoś by sobie na tobie pouzywał a wiecie co tutaj w Irlandii raczej nie ma prima aprilis hihi no ale może mojemu mażowi zrobie jakiś jak wróci z pracy hiihhii Zrób koniecznie, żeby się poczuł jak w Brzesku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 PRIMA APRILLIS O kurna zapomniałam widzisz - gdyby nie FM to ktoś by sobie na tobie pouzywał noooo, ja się już wkręcić dałam i to przez FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Lidszu i Tobie wiosennie przynoszę http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/truskawki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.04.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kruelciu - nie dręcz takimi fotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.04.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam dziewczynki kochane Kruelcia, ależ mi smaka zrobiłaś Normalnie ślina mi cieknie że hej i teraz przez cały dzień będą za mną truskawy chodziły pasie, dzięki. Jeśli u ciebie zaczynają chłopaki Kruelkowe, to pewnie do nas przyjdą Nefrutowe. Tak nam mówił M, że będzie to jedna z tych dwóch ekip pasie, MonikaC, dziękuję za zaproszenia na NK idę z dziewczynami na spacer, bo mi dom rozniosą Całe szczęście jutro starsza już do przedszkola idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.04.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 PRIMA APRILLIS O kurna zapomniałam widzisz - gdyby nie FM to ktoś by sobie na tobie pouzywał a wiecie co tutaj w Irlandii raczej nie ma prima aprilis hihi no ale może mojemu mażowi zrobie jakiś jak wróci z pracy hiihhii Zrób koniecznie, żeby się poczuł jak w Brzesku. zrobie zrobie tylko musze wymyslec coś zabawnego hihiihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.04.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 pasie, MonikaC, dziękuję za zaproszenia na NK Ja reszty rozkminić nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.04.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A mi dzisiaj mąż zrobił kawał i zamieścił moje zdjęcie na Wirtualnej Polsce w wiadomościach na pierwszej stronie dobrze, że tylko ja tą wiadomość mogłam zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A mi dzisiaj mąż zrobił kawał i zamieścił moje zdjęcie na Wirtualnej Polsce w wiadomościach na pierwszej stronie dobrze, że tylko ja tą wiadomość mogłam zobaczyć szkoda, oj szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.04.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 no własnie szkoda też bym chętnie zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.04.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A mi dzisiaj mąż zrobił kawał i zamieścił moje zdjęcie na Wirtualnej Polsce w wiadomościach na pierwszej stronie dobrze, że tylko ja tą wiadomość mogłam zobaczyć szkoda, oj szkoda zobaczyłam ja własną osobę walącą naleweczkę z piersiówki na nartach we Włoszech Niezapomniane przeżycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nie poczułaś się jak gwiazda filmowa złapana na goracym uczynku przez paparazzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.04.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nie poczułaś się jak gwiazda filmowa złapana na goracym uczynku przez paparazzi? prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.04.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nie poczułaś się jak gwiazda filmowa złapana na goracym uczynku przez paparazzi? prawie media to potęga Wszędzie człowieka upolują, a potem wrzucą do sieci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nie poczułaś się jak gwiazda filmowa złapana na goracym uczynku przez paparazzi? prawie media to potęga Wszędzie człowieka upolują, a potem wrzucą do sieci . zależy jeszcze w jakiej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.04.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nie poczułaś się jak gwiazda filmowa złapana na goracym uczynku przez paparazzi? prawie media to potęga Wszędzie człowieka upolują, a potem wrzucą do sieci . zależy jeszcze w jakiej sytuacji To prawda, to prawda... Ale, szanowna kruelllo czy ty nie miałaś czegoś pisać? Tak się delikatnie zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 niczym w Pudelku - Lidszu EXTRA !!!!!!! ci mąż zrobił numer, trzeba było Printem to zachować na pamiątkę pięknie - z naleweczką i bez kasku, żeby to było przedostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts