Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam się czwartkowo :D

Mysiu, 200 zdjęć to inwentaryzacja elektryki, aby potem się przypadkiem w jakiś kabelek nie wwiercić ;)

Byłam na budowie i prawie cała góra zatynkowana :lol: . Zrobię jutro zdjęcia, więc pokażę :D

Byłam też dzisiaj w gazowni u jakiejś pani kierownik od uzgodnień. Mam do niej zadzwonić na początku przyszłego tygodnia, aby się dowiedzieć, czy będę musiała ściągać wszystkich współwłaścicieli mojej drogi na akt notarialny, aby zapisać służebność w księdze wieczystej na rzecz gazowni. Takie rozwiązanie oczywiście mi się nie uśmiecha, bo są marne szanse na to, abyśmy mieli gaz w tym roku :evil:

Byłam też w gazowni w Józefowie u pana, który robił mi warunki przyłącza gazowego i podpowiedział mi inne rozwiązanie, które nie będzie wymagać od nas zbierania współwłaścicieli na podpisanie aktu notarialnego. Muszę najpierw pogadać z sąsiadem i wtedy napiszę szczegóły. Jutro do nich podejdę jak będę na budowie i się zapytam, czy dadzą nam zgodę na takie rozwiązanie. Tak więc trzymajcie mocno zaciśnięte kciuki, aby się udało.

dopiero się zaczęły robić, więc nie płakać mi tu :p

wy też już niedługo będziecie takie mieć :D

nie płaczę :) super ze macie tynki to szybciej sie wprowadzicie :)

ja wlasnie jestem po rozmowie z tynkarzem i BYC moze zaczna w srode...tylko ze u nas wlasnie te twarde i z naroznikami....

Tofee, taka rzeczywistość, bo mój M sam pracuje na całą budowę, więc nie mogę liczyć, aby kończył pracę o godz. 16-17 i wracał do domu, zahaczając o budowę :(

ja przejęłam cały ciężar budowy, chociaż dla mnie to właściwie to nie ciężar, bo mnie to rajcuje ;) :)

kurcze znam ten bol tylko ze moj wracal o 22 :(

ale mnie tez to rajcuje tylko czasem dzieciaczki mi nie pozwalaly prowadzic dobre negocjacje przez telefon bo lobuzowaly ;)

super by było gdybyś miała gaz bez konieczności powsinogowania po sąsiadach.

a z tym panem od projektu gazu juz rozmawiałaś?

Edytowane przez Malutka_

hello :D

od paru dni nie wyrabiam na zakrętach. Dzisiaj byłam kupić prezent na komunię dla synka mojego brata ciotecznego, którą ma w niedzielę. Potem pojechałam na przemiłe spotkanie z Rasią, Myszką i MoniąC :D. Jak zawsze było przemiło, tylko szkoda, że tak krótko :( . Odbijemy to sobie mam nadzieję, w przyszłą sobotę :D

Potem pędem po dziewczynki do przedszkola, bo mąż leży chory w domu (i oczywiście nie może wyjść z niego na 10-15 min :evil:), potem po zakupy obiadowe, bo nic nie było :evil:

Najadłam się, łeb mi pęka, ale w końcu mogę sobie usiąść i odpocząć

No faktycznie masz niezłe tempo życia i budowy ostatnio! :eek:;)

Ale chyba lubisz jak tyle się dzieje, prawda..!?:cool:

Trzymam kciukasy za gaz.:yes:

Maryś, lubię jak się tak dużo dzieje, ale też chciałabym aby M jak siedzi w domu przynajmniej trochę mi pomagał. Nie mówię już o wychodzeniu na dwór, ale mógłby przynajmniej w domu trochę ogarnąć :evil:

Nade mną się nikt nie litował jak miałam zapalenie krtani i jechałam na antybiotyku, i musiałam zawozić i przywozić dziewczynki do i z przedszkola. To jednak prawda, że jak chłop jest chory, to zachowuje się gorzej niż dziecko.

A za gaz nie dziękuję, aby nie zapeszyć

Hejka

Dzięki za miło spędzony czas. Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu w końcu do Ciebie wpadnę :)

dzięki za spotkanie Lidziu-sprężynko. W koncu nie pogadałyśmy o tym ociepleniu, ale co się odwlecze to nie uciecze.Miło było Cie zobaczyć :D

Ja też się strasznie dziewczyny cieszę, że udało nam się spotkać, pośmiać i poplotkować :lol:

jak zawsze było przemiło :lol:

dobry wieczór

Lidzia Ty na chłopa liczysz chyba na głowe upadłaś :p ja mojemu mówię ze się desek natargałam i mówiłam że trzeba je z domu wynieść to musze z miejsca na miejsce przenosić to mi powiedział że mogłam sobie po jednej sama wynieść bo lekkie :evil: to ja na rehabilitację chodzę żeby trochę sobie poprawić to dzisiaj poszło się paść dwa tygodnie zabiegów