Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

od dziś Bobowce, tudzież Bąbowce ?

dziewczyny powiedzcie mi prosze bo najlepsze z Was specjalistki, czy są lodówki do zabudowy szersze niz 70cm no frost? google cos mi nie filtruje a co wyszuka to wszystko bez no frost.

niewiele takich, ale są :)

np Liebherr KEKNV 50560 ma szerokość 76cm i no frost

product..jpg

Witajcie w klubie dziewczyny...

Czy my naprawdę jesteśmy siłaczki i bobowe budowniczowe?

hehe :D

mój chłop mi po prostu mówi, że jestem narwana :D

Mnie się wtedy krew ścina w żyłach.... moze oni wsyscy tak nas widzą :) a dla nich rok we te czy w tamte .....eeeee lepiej podaj babo piwo :D

hehe :D

mój chłop mi po prostu mówi, że jestem narwana :D

Mnie się wtedy krew ścina w żyłach.... moze oni wsyscy tak nas widzą :) a dla nich rok we te czy w tamte .....eeeee lepiej podaj babo piwo :D

Ty też Nituś jesteś taka prędka i dokładna?

A mężuś ze stoickim spokojem, albo z nerwami , czego Ty chcesz kobieto tak na raz wszystko......?

Malutka , a potrzebna do trzymania wędlinki taka drogą? Chyba, że masz tyle luźnej kasy....

Dla mnie lodówka jest lodówka.... ma być dobra i chłodzić... to wszystko....

luźnej raczej brak, dlatego na pewno taka droga nie będzie, ale szeroka by się przydała. jak do tej pory żyliśmy na normalnej wolnostojącej lodówce i było ok, ale potem nie będzie sklepu pod nosem, więc i zapasy będą musiały być większe. Więc chyba stanie na szerokiej wolnostojącej, albo zwyklej zabudowanej a w spiżarni postawie drugą lodówkę - którą teraz mam. Spora spiżarnia więc powinna wejść.

To ja bym wybrała wersję ze spiżarnią i normalnej lodówki. Z drugiej strony sklepu blisko nie będzie, ale dzieci do szkoły przedszkola zawozić będziesz, albo coś załatwić i raz w tyg. na duże zakupy. Teraz mieszkam w centrum prawie, ale sklepy mi się nie podobają , dość daleko, żeby chodzić na piechotę i nosić siaty, wiec kupuję w biedronce, lidlu, czy większych marketach. Codziennie dużo jeżdżę i problemu nie ma... Tylko mam jakiś duzy sentyment do tych sklepów, w których przez lata robiłam zakupy... jak mieszkałam na osiedlu. Ceny normalne, a zawsze świerze....

Czyli może normalna lodówka Ci wystarczy i nawet w wersji jednej, a w spiżarce np. zamrażarkę.....

witam się poniedziałkowo :D

wczoraj byłam na komunii u kuzyna sama z dziewczynkami, bo mój M nadal chory. Fajnie było, ale wieczorem O. dostała gorączki, która ją cały czas trzyma i dzisiaj została w domu. Mam nadzieję, że jej dzisiaj przejdzie i jutro będzie mogła pójść do przedszkola.

Cześć

Ja z Kondziem też w domu bo ma katar paskudny i całą noc nie spaliśmy :(

współczuję :(

ja swoją wzięłam do łóżka, ale kręciła się niemiłosiernie. W końcu usnęła u mnie w nogach :lol2: , a ja razem z nią. Jestem padnięta

Monia, może wpadniesz do mnie w środę, co ? Jutro podobno moi panowie tynkarze kończą robotę, więc w środę będzie przynajmniej spokój.