wu 07.05.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Arnika co Ty tak dzisiaj stronki pykasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 A t5y tak za mną biegasz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.05.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 od dziś Bobowce, tudzież Bąbowce ? dziewczyny powiedzcie mi prosze bo najlepsze z Was specjalistki, czy są lodówki do zabudowy szersze niz 70cm no frost? google cos mi nie filtruje a co wyszuka to wszystko bez no frost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Malutka ja się nie znam... Ja mam zwykłą białą na wys. 2 metrów z Liebhera, już ma kilka lat... i taką postawię... Dla mnie rewelka.... Muszą się inne wypowiedzieć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.05.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Malutka, ja nie wiem, bo my będziemy mieć s'b's, więc nie rozglądałam się za takimi normalnymi. Jednak wydaje mi się, że słyszałam o takich szerszych do zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.05.2010 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 od dziś Bobowce, tudzież Bąbowce ? dziewczyny powiedzcie mi prosze bo najlepsze z Was specjalistki, czy są lodówki do zabudowy szersze niz 70cm no frost? google cos mi nie filtruje a co wyszuka to wszystko bez no frost. niewiele takich, ale są np Liebherr KEKNV 50560 ma szerokość 76cm i no frost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.05.2010 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Witajcie w klubie dziewczyny... Czy my naprawdę jesteśmy siłaczki i bobowe budowniczowe? hehe mój chłop mi po prostu mówi, że jestem narwana Mnie się wtedy krew ścina w żyłach.... moze oni wsyscy tak nas widzą a dla nich rok we te czy w tamte .....eeeee lepiej podaj babo piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.05.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Bry dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 08.05.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 dzieki dziewczyny. Chyba na szybko zmienie koncepcje kuchni bo jednak ten wiekszy rozmiar jest bardziej kosztowny...malz znalazl super fajna taka lodowke 90 szerokosci bez slupka w srodku tylko ze kosztuje ok 20 tysiecy...wiec albo wroce do koncepcji SBS albo cos innego wymysle. musze narysowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 hehe mój chłop mi po prostu mówi, że jestem narwana Mnie się wtedy krew ścina w żyłach.... moze oni wsyscy tak nas widzą a dla nich rok we te czy w tamte .....eeeee lepiej podaj babo piwo Ty też Nituś jesteś taka prędka i dokładna? A mężuś ze stoickim spokojem, albo z nerwami , czego Ty chcesz kobieto tak na raz wszystko......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Malutka , a potrzebna do trzymania wędlinki taka drogą? Chyba, że masz tyle luźnej kasy.... Dla mnie lodówka jest lodówka.... ma być dobra i chłodzić... to wszystko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 08.05.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Malutka , a potrzebna do trzymania wędlinki taka drogą? Chyba, że masz tyle luźnej kasy.... Dla mnie lodówka jest lodówka.... ma być dobra i chłodzić... to wszystko.... luźnej raczej brak, dlatego na pewno taka droga nie będzie, ale szeroka by się przydała. jak do tej pory żyliśmy na normalnej wolnostojącej lodówce i było ok, ale potem nie będzie sklepu pod nosem, więc i zapasy będą musiały być większe. Więc chyba stanie na szerokiej wolnostojącej, albo zwyklej zabudowanej a w spiżarni postawie drugą lodówkę - którą teraz mam. Spora spiżarnia więc powinna wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 To ja bym wybrała wersję ze spiżarnią i normalnej lodówki. Z drugiej strony sklepu blisko nie będzie, ale dzieci do szkoły przedszkola zawozić będziesz, albo coś załatwić i raz w tyg. na duże zakupy. Teraz mieszkam w centrum prawie, ale sklepy mi się nie podobają , dość daleko, żeby chodzić na piechotę i nosić siaty, wiec kupuję w biedronce, lidlu, czy większych marketach. Codziennie dużo jeżdżę i problemu nie ma... Tylko mam jakiś duzy sentyment do tych sklepów, w których przez lata robiłam zakupy... jak mieszkałam na osiedlu. Ceny normalne, a zawsze świerze.... Czyli może normalna lodówka Ci wystarczy i nawet w wersji jednej, a w spiżarce np. zamrażarkę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.05.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 u nas będzie s'b's, bo tak jak Malutka będę mieć daleko do sklepu, aby cokolwiek sobie na szybko dokupić. A spiżarkę będę mieć maciupcią pod schodami, więc druga lodówka nijak mi nie wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.05.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 ja mam 70 siemensa, bo po sprawdzenieu pojemności sbs -ów, doszłam do wniosku, ze niepraktyczne są. Mnie jest niepotzrebna aż tak duża zamrażarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 witam się poniedziałkowo wczoraj byłam na komunii u kuzyna sama z dziewczynkami, bo mój M nadal chory. Fajnie było, ale wieczorem O. dostała gorączki, która ją cały czas trzyma i dzisiaj została w domu. Mam nadzieję, że jej dzisiaj przejdzie i jutro będzie mogła pójść do przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.05.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Cześć Ja z Kondziem też w domu bo ma katar paskudny i całą noc nie spaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Cześć Ja z Kondziem też w domu bo ma katar paskudny i całą noc nie spaliśmy współczuję ja swoją wzięłam do łóżka, ale kręciła się niemiłosiernie. W końcu usnęła u mnie w nogach , a ja razem z nią. Jestem padnięta Monia, może wpadniesz do mnie w środę, co ? Jutro podobno moi panowie tynkarze kończą robotę, więc w środę będzie przynajmniej spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.05.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Bry Lidzia a Ty bierzesz Rodzinkę do Raju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.05.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 hejek jak tam atynki... bo słysze że się koczą... cza chyba jakoś opić by nie odpadły... no a jak nie opić to choć pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts