Elena76 11.05.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Lidszu, to turbotynkarze a nie tynkarze jak w takim tempie robią A z ospą to jakaś epidemia panuje... u mnie w pracy dzieciaki praktycznie wszystkich dziewczyn z Ursynowa mają ospę... Ale chyba lepiej przejść to w dzieciństwie, szybciej goją się ewentualne blizny po zdrapanych krostkach. Trzymam kciuki za gaz Na pocieszenie dodam, że u mnie bardziej przerąbana sytuacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Elena, dzięki tynkarze mi się udali, bo byli szybcy, dokładni i niedrodzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.05.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Elena, dzięki tynkarze mi się udali, bo byli szybcy, dokładni i niedrodzy tak z perspektywy czasu to ja teraz samych niedrogich fachowców bym brała, bo ci co bardziej się cenią wcale lepiej nie robią. poza tym skoro czegoś się podejmują, to ma to być zrobione jak trzeba, nie musi być lepiej, wystarczy po prostu zgodnie ze sztuką. na kolejną budowę będę już mądrzejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 dobry wieczórLidzia niech nie pitolą bo jak tylko nazwę zmienili to niech dadzą wyciąg z KRS-u do sądu i ujawnią nową nazwę tak samo jak ze zmianą nazwiska jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 dobry wieczór Lidzia niech nie pitolą bo jak tylko nazwę zmienili to niech dadzą wyciąg z KRS-u do sądu i ujawnią nową nazwę tak samo jak ze zmianą nazwiska jest;) weź im to wytłumacz :evil: no nic to, muszę wdrożyć zatem plan B w życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 dobry wieczór Lidzia niech nie pitolą bo jak tylko nazwę zmienili to niech dadzą wyciąg z KRS-u do sądu i ujawnią nową nazwę tak samo jak ze zmianą nazwiska jest;) No czekaj, ale jesli maja ten sam numer w KRSie to co kogo zmiana nazwy obchodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.05.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 No czekaj, ale jesli maja ten sam numer w KRSie to co kogo zmiana nazwy obchodzi??? zapominacie, że mamy przyjazne państwo, przepisy i w ogóle wszystkie instytucje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 No czekaj, ale jesli maja ten sam numer w KRSie to co kogo zmiana nazwy obchodzi??? Małgoś, ja to wszystko rozumiem. Mam jednak wrażenie że z PGNiG wyodrębniła się oddzielna spółka Mazowiecka Spółka Gazownictwa i teraz pitolą, że nie mogą użyć służebności na PGNiG. Dla mnie to w ogóle niezrozumiałe i wkurzające . Ja nie pierwsza, która usłyszała takie stwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Małgoś, ja to wszystko rozumiem. Mam jednak wrażenie że z PGNiG wyodrębniła się oddzielna spółka Mazowiecka Spółka Gazownictwa i teraz pitolą, że nie mogą użyć służebności na PGNiG. Dla mnie to w ogóle niezrozumiałe i wkurzające . Ja nie pierwsza, która usłyszała takie stwierdzenie. Normalnie jak bym im... :mad: No ale weeez chyba nie dasz sie tak, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.05.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Lidziu wytrwałości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.05.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 czesc i czolem i mam nadzieje do zobaczenia w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.05.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Normalnie jak bym im... :mad: No ale weeez chyba nie dasz sie tak, co? pewnie, że się nie dam jak nie drzwiami, to oknem wejdę i załatwię ch..my mi nie będą krwi psuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.05.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 czesc i czolem i mam nadzieje do zobaczenia w sobote mam nadzieję, że do mnie przyjedziecie zobaczyć domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.05.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 zamontowali dzisiaj brakujące okno, jupiii to był kompromis dla męża, bo nie bardzo mi się ono widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Cześć Lidzia Idź do sąsiadów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.05.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Cześć Lidzia Idź do sąsiadów!!! jutro mam zamiar iść . dzisiaj jak przyjechałam, to już ich nie było, a nawet nie miałam na czym zostawić im mojego numeru z prośbą o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.05.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 zamontowali dzisiaj brakujące okno, jupiii to był kompromis dla męża, bo nie bardzo mi się ono widzi to przy najbliższym wyborze kolej na poświęcenie ze strony męża, skoro tym razem Ty ustąpiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 to przy najbliższym wyborze kolej na poświęcenie ze strony męża, skoro tym razem Ty ustąpiłaś Ja mysle, ze ta sobota z dziewczynkami sie wykupi troszke, nie? Ja nie znam Lidzi drugiej polowki, ale bardzo Go lubie za to, ze ja zawsze dobrotliwie na imprezki puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.05.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 zamontowali dzisiaj brakujące okno, jupiii to był kompromis dla męża, bo nie bardzo mi się ono widzi A gdzie można zobaczyć to okienko Lidziu..?! I dlaczego Ci się nie widzi...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.05.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Ja mysle, ze ta sobota z dziewczynkami sie wykupi troszke, nie? Ja nie znam Lidzi drugiej polowki, ale bardzo Go lubie za to, ze ja zawsze dobrotliwie na imprezki puszcza. moja feministyczna cząstka się oburzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts