Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Lidszu, to turbotynkarze a nie tynkarze jak w takim tempie robią:D

A z ospą to jakaś epidemia panuje... u mnie w pracy dzieciaki praktycznie wszystkich dziewczyn z Ursynowa mają ospę... Ale chyba lepiej przejść to w dzieciństwie, szybciej goją się ewentualne blizny po zdrapanych krostkach.

Trzymam kciuki za gaz :cool: Na pocieszenie dodam, że u mnie bardziej przerąbana sytuacja...

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Elena, dzięki :D

tynkarze mi się udali, bo byli szybcy, dokładni i niedrodzy :D

tak z perspektywy czasu to ja teraz samych niedrogich fachowców bym brała, bo ci co bardziej się cenią wcale lepiej nie robią. poza tym skoro czegoś się podejmują, to ma to być zrobione jak trzeba, nie musi być lepiej, wystarczy po prostu zgodnie ze sztuką.

na kolejną budowę będę już mądrzejsza ;)

No czekaj, ale jesli maja ten sam numer w KRSie to co kogo zmiana nazwy obchodzi???

Małgoś, ja to wszystko rozumiem. Mam jednak wrażenie że z PGNiG wyodrębniła się oddzielna spółka Mazowiecka Spółka Gazownictwa i teraz pitolą, że nie mogą użyć służebności na PGNiG. Dla mnie to w ogóle niezrozumiałe i wkurzające :evil:.

Ja nie pierwsza, która usłyszała takie stwierdzenie.

Małgoś, ja to wszystko rozumiem. Mam jednak wrażenie że z PGNiG wyodrębniła się oddzielna spółka Mazowiecka Spółka Gazownictwa i teraz pitolą, że nie mogą użyć służebności na PGNiG. Dla mnie to w ogóle niezrozumiałe i wkurzające :evil:.

Ja nie pierwsza, która usłyszała takie stwierdzenie.

Normalnie jak bym im... :mad::mad::mad:

No ale weeez chyba nie dasz sie tak, co?