Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

A gdzie można zobaczyć to okienko Lidziu..?! ;)

I dlaczego Ci się nie widzi...?:confused:

nie mam zdjęć. jutro się postaram się zrobić, to wstawię.

Generalnie chodzi o okno w naszej sypialni, którego ja nie chciałam, a M się uparł. Nie chciałam, ponieważ ze względu na dorobiony przeze mnie daszek nad wejściem do domu, okno musi być krótsze i mieć wyżej parapet niż inne okno w sypialni. Powiedziałam M, że skoro musi już być, to niech będzie wąskie, bo wtedy będzie wyglądać, że taka była wizja arch. On jednak się uparł i teraz jest prawie kwadratowe :evil:. Miałam jeszcze pomysł, aby przenieść to okno do korytarzyka (dzieg nie ma okna), który idzie z naszej sypialni i prowadzi do garderoby i łazienki, ale na to też się nie zgodził.

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej dziewczyny :D

Sprzątałam dzisiaj budowę przez cały dzień i jestem padnięta. Jak wróciłam do domu, to okazało się, że I. ma prawie 39,5 st gorączki i ją zbijaliśmy z M :(.

ładko

Rozmawiałam z sąsiadami wczoraj i niestety się nie zgodzili :evil:. Nie chce mi się opisywać dzisiaj dlaczego, bo jestem wkurzona

pa

hej dziewczyny :D

Sprzątałam dzisiaj budowę przez cały dzień i jestem padnięta. Jak wróciłam do domu, to okazało się, że I. ma prawie 39,5 st gorączki i ją zbijaliśmy z M :(.

ładko

Rozmawiałam z sąsiadami wczoraj i niestety się nie zgodzili :evil:. Nie chce mi się opisywać dzisiaj dlaczego, bo jestem wkurzona

pa

Lidszu, jeszcze przyjdzie koza do woza, zobaczysz....

i dużo zdrówka dla małej

ooo szkoda dziecięcia :(

a na co się sąsiedzi nei zgodzili?

sąsiedzi się nie zgodzili na to, abym się włączyła do ich wcinki gazowej, co zaoszczędziłoby mi latania ze współwłaścicielami do notariusza na podpisanie służebności na rzecz gazowni w naszej drodze.

Lidszu, jeszcze przyjdzie koza do woza, zobaczysz....

i dużo zdrówka dla małej

mam taką nadzieję i wtedy też im pokażę :p

Liduś, czy chodzi wciąż o gaz ??????????????

mam nadzieję że I. szybko wróci do zdrówko i że to jakis krótki zwir

tak Zuz, wciąż chodzi o gaz :evil:

A I. ma ospę i wczoraj dopadła ją masakryczna gorączka. Robiliśmy jej zimne okłady na głowę, bo Nurofen nie pomagał, a czopka sobie nie dała zaaplikować