lidszu 12.05.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 A gdzie można zobaczyć to okienko Lidziu..?! I dlaczego Ci się nie widzi...? nie mam zdjęć. jutro się postaram się zrobić, to wstawię. Generalnie chodzi o okno w naszej sypialni, którego ja nie chciałam, a M się uparł. Nie chciałam, ponieważ ze względu na dorobiony przeze mnie daszek nad wejściem do domu, okno musi być krótsze i mieć wyżej parapet niż inne okno w sypialni. Powiedziałam M, że skoro musi już być, to niech będzie wąskie, bo wtedy będzie wyglądać, że taka była wizja arch. On jednak się uparł i teraz jest prawie kwadratowe . Miałam jeszcze pomysł, aby przenieść to okno do korytarzyka (dzieg nie ma okna), który idzie z naszej sypialni i prowadzi do garderoby i łazienki, ale na to też się nie zgodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.05.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Doberek Lidziu:) Ciesz się że się spotkamy w sobotę. A jak Dziewczynki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 13.05.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 fajnie, że na trasie jestem i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.05.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 fajnie, że na trasie jestem i ja Ja się w trasę nie wybieram. Przyjmę turowiczki w domku, a potem się wybieram do Raju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.05.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 A kto nas będzie holował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.05.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 A kto nas będzie holował? myślę że chętnych Wam nie zabraknie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.05.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.05.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 dobry wieczór Lidzia i jak to okienko sfotografowałaś a sąsiadów dopadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.05.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 hej dziewczyny Sprzątałam dzisiaj budowę przez cały dzień i jestem padnięta. Jak wróciłam do domu, to okazało się, że I. ma prawie 39,5 st gorączki i ją zbijaliśmy z M . ładko Rozmawiałam z sąsiadami wczoraj i niestety się nie zgodzili . Nie chce mi się opisywać dzisiaj dlaczego, bo jestem wkurzona pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.05.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 bu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.05.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Hej, hej! To co, do soboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.05.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 ooo szkoda dziecięcia a na co się sąsiedzi nei zgodzili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.05.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 hej dziewczyny Sprzątałam dzisiaj budowę przez cały dzień i jestem padnięta. Jak wróciłam do domu, to okazało się, że I. ma prawie 39,5 st gorączki i ją zbijaliśmy z M . ładko Rozmawiałam z sąsiadami wczoraj i niestety się nie zgodzili . Nie chce mi się opisywać dzisiaj dlaczego, bo jestem wkurzona pa Lidszu, jeszcze przyjdzie koza do woza, zobaczysz.... i dużo zdrówka dla małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.05.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Liduś, czy chodzi wciąż o gaz ?????????????? mam nadzieję że I. szybko wróci do zdrówko i że to jakis krótki zwir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.05.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Berek Lidzia Ty się nie wkurzaj bo Ci się sprężynki wyprostują a jakiś sposób wymyślisz i wszystko się wyprostuje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.05.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 ooo szkoda dziecięcia a na co się sąsiedzi nei zgodzili? sąsiedzi się nie zgodzili na to, abym się włączyła do ich wcinki gazowej, co zaoszczędziłoby mi latania ze współwłaścicielami do notariusza na podpisanie służebności na rzecz gazowni w naszej drodze. Lidszu, jeszcze przyjdzie koza do woza, zobaczysz.... i dużo zdrówka dla małej mam taką nadzieję i wtedy też im pokażę Liduś, czy chodzi wciąż o gaz ?????????????? mam nadzieję że I. szybko wróci do zdrówko i że to jakis krótki zwir tak Zuz, wciąż chodzi o gaz A I. ma ospę i wczoraj dopadła ją masakryczna gorączka. Robiliśmy jej zimne okłady na głowę, bo Nurofen nie pomagał, a czopka sobie nie dała zaaplikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.05.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Oj Lidzia przykro mi że masz teraz taki ciężki czas. Mam nadzieję, że już niedługo wszystko się wyprostuje i że I szybko dojdzie do siebie. Wszyscy jutro opija Twój gaz i zdrówko Córci i od razu będzie lepiej :D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Weź sąsiadów na imprezkę, opij ich i daj co trzeba do podpisu.... ......wiem, wiem, że to nie takie proste.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.05.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Oj, to faktycznie z tym gazem nie wesoło A dla córci zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.05.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 hm... a czemu się nie zgodzili, co im szkodzi przecie koszta i tak Ty poniesiesz.... hm.... nie rozumiem Zdrówka życze.... dla najmnieszych pociech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts