rasia 14.05.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Zdróweczka Małej i Wam wszystkim życzę i jakem czarownica, rzucam klątwę na sąsiadów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.05.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Co za pojeby genetyczne????? Jesssu ale ludzie są wredni a o co im konkretnie chodziło co o ten pikny murek?????? Ehhh szkoda gadać. Lidzia dasz radę!!!! ZDrówka dla dziewczynek. Ja dzisiaj wcześniej po Kondzia pojechałam do przedszkola bo miał temeraturę i teraz czekam Ospa, gardło czy coś jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.05.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 widze ospowo wokoło. Lidszu, kurcze czy Ci sąsiedzi odczuliby jakoś że Ty się dołączasz do gazociągu? czy da się to jakoś obejść?rozmawiałaś o tym z wykonawcą co CI dałam namiar? moze on mógłby coś podpowiedzieć? zdrówka życzę dużo a dla Ciebie siły i chyba cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.05.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 jestem padnięta wczoraj i dzisiaj sprzątałam domek po tynkarzach i ruszać się nie mogę w poniedziałek wchodzi hydraulik z podłogówką i musiałam porządnie pozamiatać i powynosić różne śmieci, które się walają teraz w garażu, bądź na działce. o sąsiadach szkoda gadać jadę w poniedziałek znowu do gazowni w Al. Jerozolimskich do tej samej pani, z którą rozmawiałam w zeszłym tygodniu, aby jeszcze raz z nią zagadać. za to jutro spodziewam się przemiłych gości w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.05.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 dzien dobry dziękuję za odwiedziny - fajnie było Cię w końcu poznać mam nadzieję, że następnym razem to już bedzie gdzie normalnie usiąść i pogadać, a i komary będą mniejsze i łagodniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.05.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Lidzia, z tynkami jeszcze łądniej. Ja nie wiem co bedzie jak Ty się wykonczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.05.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Cześć pilotko! Topazik klasa sama w sobie. Śliczne przestronne wnętrza, super poukładany domek, nie mogę się doczekać realizacji wykończeniówki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.05.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Dla mnie to lepiej, ze ten dom byl niewykończony. Przynajmniej mniej się zestresowałam Ale czekam na więcej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.05.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 (edytowane) Dziękuję lidszu za pilotowanie wycieczki Topaz ekstraśny! Ja też nie mogę się doczekać wykończeniówki A Ty to chyba najbardziej Edytowane 16 Maja 2010 przez Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.05.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Lidzia, jeszcze raz dziękuje.Uwielbiam te Twoje sprężynki, a hasło Nefci to juz na zawsze mi w głowie będzie balować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Lidzia, jeszcze raz dziękuje.Uwielbiam te Twoje sprężynki, a hasło Nefci to juz na zawsze mi w głowie będzie balować mi chyba też czekam na twoją wizytę u mnie dziewczyny kochane bardzo wam wszystkim dziękuję za odwiedziny było mi bardzo miło was gościć w moich skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Cześć Lidszu Było mi niesamowicie miło móc zobaczyć Twój piękny i przestronny domek. Jeszcze bardziej miło było mi dane przebywać z Tobą. Do następnego razu w realu u nas ... i gdyby nie schody też miałabym Topaza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Lidziu dziekuje za cudowne towarzystwo, Twoj dom jest super, duze pokoje i...... jezioro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 chyba jedyną rzeczą jaką naprawdę zapamiętacie z wizyty u mnie, to będzie mój stawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 chyba jedyną rzeczą jaką naprawdę zapamiętacie z wizyty u mnie, to będzie mój stawik A gdzie go miałaś...? Dlaczego mnie go nie pokazałaś.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 16.05.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 dziewczyny , przy okazji i ja chcialabym Wam podziekowac na mozliwosc poznania tak wesolych kobietek szkoda ze nie moglam Was goscić u siebie. Moja mała ma tylko siniaka na czole po kładkowym upadku. Arnika, dzięki za wyratowanie z sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 A gdzie go miałaś...? Dlaczego mnie go nie pokazałaś.....? a za oknem to co miałam na całej działce, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.05.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Hej Kochana! Dzięki raz jeszcze! I za nocne Polaków rozmowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Hej Kochana! Dzięki raz jeszcze! I za nocne Polaków rozmowy... ja też dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Doberek Lidziu:) Fajnie było Cię znowu spotkać Muszę się zebrać i w końcu wyruszyć na macanko Topaza, może wtedy pogadamy:D Buziaki zostawiam i życzę poprawy pogody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts