lidszu 17.05.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 witam się w ten ulewny poniedziałek pogoda pod psem, że się nie chce nigdzie wychodzić. Ledwo zmusiłam się do wstania rano i odwiezienia O. do przedszkola Starszak jeszcze śpi i w ogóle nie reaguje na nasze próby obudzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 witam się w ten ulewny poniedziałek pogoda pod psem, że się nie chce nigdzie wychodzić. Ledwo zmusiłam się do wstania rano i odwiezienia O. do przedszkola Starszak jeszcze śpi i w ogóle nie reaguje na nasze próby obudzenia A niech śpi. Szybciej wyzdrowieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 A niech śpi. Szybciej wyzdrowieje. tylko potem będzie do północy szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 a niech szaleje.Lepiej tak niż żeby była chora. Paść dzisiaj w domu-taka pogoda do tyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.05.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 ja tez gnije w domu, chociaz przyszly moje zamowione roslinki i powinnam je powsadzac, ale mi sie nie chce. szkoda ze nie udalo nam sie spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 dzień dobry Lidzia piękny domek Ci urósł jeszcze jak Ci to jeziorko zniknie to już będzie odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 dzień dobry Lidzia piękny domek Ci urósł jeszcze jak Ci to jeziorko zniknie to już będzie odlot Dzięki Wusieńko, cieszę się, że się podobał a stawik pewnie jakoś szybko nie zniknie przy tej pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Oj myślę, ze nie prędko... A u mnie potok się przed działką pojawił..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Oj myślę, ze nie prędko... A u mnie potok się przed działką pojawił..... właśnie czytałam i zdjęcia widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Spokojnie.... to tylko awaria..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.05.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dzień doberekLidzia dasz mi namiary na swojego hydraulika?Czy on będzie w tym tygodniu u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 18.05.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Wpadłam powiedzieć, że strasznie się cieszę, że w sumie przez przypadek załapałam się na chwilkę spotaknia - bardzo miło mi Was poznać i zobaczyć na żywo - choć moje maluchy nie za bardzo mi dały zamienić z kimś zdanie Szczególnie młody Może uda mi się przyjechać na kolejną ture spotkań ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 cześć Lidszu dzięki za spotkanie laseczka Popatrzyłam sobie, szkoda ze nie osobiście, ale jednak, na Twój domek i powiem, że ładnie się zapowiada Co do tajemniczych machloi z gazownia i sąsiadami będę trzymała kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.05.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dzień doberek Lidzia dasz mi namiary na swojego hydraulika? Czy on będzie w tym tygodniu u Ciebie? sorry Monia, zapomniałam ci przesłać jest od dzisiaj u mnie na budowie, więc jak chcesz z nim pogadać, to zapraszam. A na PW prześlę ci jego numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.05.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Wpadłam powiedzieć, że strasznie się cieszę, że w sumie przez przypadek załapałam się na chwilkę spotaknia - bardzo miło mi Was poznać i zobaczyć na żywo - choć moje maluchy nie za bardzo mi dały zamienić z kimś zdanie Szczególnie młody Może uda mi się przyjechać na kolejną ture spotkań ? ja też się cieszę, że się spotkałyśmy jak będzie następny tur, bądź nasze lokalne spotkanie, to dam ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.05.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 cześć Lidszu dzięki za spotkanie laseczka Popatrzyłam sobie, szkoda ze nie osobiście, ale jednak, na Twój domek i powiem, że ładnie się zapowiada Co do tajemniczych machloi z gazownia i sąsiadami będę trzymała kciuki następną razą jak będziesz w W-wie, to musisz koniecznie przyjechać i zobaczyć na żywca i dzięki za kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.05.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 sorry Monia, zapomniałam ci przesłać jest od dzisiaj u mnie na budowie, więc jak chcesz z nim pogadać, to zapraszam. A na PW prześlę ci jego numer Ja jestem uziemiona bo Konrad ma jakąś dziwną wysypkę głównie na rączkach stopach i trochę na ciele -podobno jakiś wirus A czy mój D jak będzie miał jutro czas może do Ciebie na budowę podjęchać i z nim pogadać ewentualnie porwać go na jakąś godzinke do nas żeby oblukał co i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 dzień dobry Lidusia dolewa Ci wody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.05.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Ja jestem uziemiona bo Konrad ma jakąś dziwną wysypkę głównie na rączkach stopach i trochę na ciele -podobno jakiś wirus A czy mój D jak będzie miał jutro czas może do Ciebie na budowę podjęchać i z nim pogadać ewentualnie porwać go na jakąś godzinke do nas żeby oblukał co i jak? pewnie. niech przyjedzie i pogada. Ale tak jak mówiłam, on nie jest tani, ale wiem, że solidny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.05.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 dzień dobry Lidusia dolewa Ci wody?? dolało i to solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts