Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wpadłam powiedzieć, że strasznie się cieszę, że w sumie przez przypadek załapałam się na chwilkę spotaknia - bardzo miło mi Was poznać i zobaczyć na żywo - choć moje maluchy nie za bardzo mi dały zamienić z kimś zdanie ;)

Szczególnie młody ;)

Może uda mi się przyjechać na kolejną ture spotkań ?

Wpadłam powiedzieć, że strasznie się cieszę, że w sumie przez przypadek załapałam się na chwilkę spotaknia - bardzo miło mi Was poznać i zobaczyć na żywo - choć moje maluchy nie za bardzo mi dały zamienić z kimś zdanie ;)

Szczególnie młody ;)

Może uda mi się przyjechać na kolejną ture spotkań ?

ja też się cieszę, że się spotkałyśmy :D

jak będzie następny tur, bądź nasze lokalne spotkanie, to dam ci znać :D

cześć Lidszu :)

dzięki za spotkanie laseczka :D

Popatrzyłam sobie, szkoda ze nie osobiście, ale jednak, na Twój domek i powiem, że ładnie się zapowiada :) Co do tajemniczych machloi z gazownia i sąsiadami będę trzymała kciuki :D

następną razą jak będziesz w W-wie, to musisz koniecznie przyjechać i zobaczyć na żywca :D

i dzięki za kciuki :D

sorry Monia, zapomniałam ci przesłać :oops:

jest od dzisiaj u mnie na budowie, więc jak chcesz z nim pogadać, to zapraszam. A na PW prześlę ci jego numer

Ja jestem uziemiona bo Konrad ma jakąś dziwną wysypkę głównie na rączkach stopach i trochę na ciele -podobno jakiś wirus :(

A czy mój D jak będzie miał jutro czas może do Ciebie na budowę podjęchać i z nim pogadać ewentualnie porwać go na jakąś godzinke do nas żeby oblukał co i jak?

Ja jestem uziemiona bo Konrad ma jakąś dziwną wysypkę głównie na rączkach stopach i trochę na ciele -podobno jakiś wirus :(

A czy mój D jak będzie miał jutro czas może do Ciebie na budowę podjęchać i z nim pogadać ewentualnie porwać go na jakąś godzinke do nas żeby oblukał co i jak?

pewnie. niech przyjedzie i pogada. Ale tak jak mówiłam, on nie jest tani, ale wiem, że solidny.