wu 18.05.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 przykro:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 18.05.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 jak Lidka poziom wody? u mnie kurcze powoli podtapia a blotko mam niezle... wjechac na dzialke juz ciezko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.05.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 przykro:( no trochę, ale już to olałam. najgorze jest to, że pod koniec maja miała wejść ekipa od elewacji, ale jak tak będzie lało, to chyba będą się musieli zaopatrzyć w spodnio-buty wędkarskie, aby porozstawiać rusztowania w koło domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.05.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 jak Lidka poziom wody? u mnie kurcze powoli podtapia a blotko mam niezle... wjechac na dzialke juz ciezko. u mnie z przodu wysypany piasek, więc spoksik, ale tył i boki działki masakra. Dzisiaj jeden z hydraulików już sobie nóżki zamoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.05.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Hejka Lidziu! No właśnie widziałam u Efi na fotkach Twoje jezioro. Robi wrażenie:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 oj Lidziu ja bym z tą elewacją poczekała aż to wszystko trochę przeschnie ja swojej to przez najbliższe 2 miesiące bym nie robiła nawet jakby mi to gratis oferowali:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.05.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 u mnie z przodu wysypany piasek, więc spoksik, ale tył i boki działki masakra. Dzisiaj jeden z hydraulików już sobie nóżki zamoczył u hydraulików to chyba normalne, w końcu od mokrej roboty są Lidszu, pewnie już pisałaś wcześniej, ale zamiast poszukać to z lenistwa podpytam - wszędzie dajecie podłogówkę? w całym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.05.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 oj Lidziu ja bym z tą elewacją poczekała aż to wszystko trochę przeschnie ja swojej to przez najbliższe 2 miesiące bym nie robiła nawet jakby mi to gratis oferowali:( Wusia ma rację, co z tego, że u mnie rusztowania stoją, jak i tak nic nie można zrobić, a tylko Rasia sobie guza o nie nabiła poza tym wydaje mi się (ale może jestem w błędzie), że bez ocieplenia domu to szybciej tynki i wylewki wyschną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Wusia ma rację, co z tego, że u mnie rusztowania stoją, jak i tak nic nie można zrobić, a tylko Rasia sobie guza o nie nabiła poza tym wydaje mi się (ale może jestem w błędzie), że bez ocieplenia domu to szybciej tynki i wylewki wyschną ... Dobrze Ci sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 a po tych ulewach u nas to i ściany na zewnątrz sporo czasu potrzebują żeby wyschnąć zanim kurteczkę dostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Lidziu chyba niestety najpierw bedziesz musiala zrobic porzadek z dzialka zanim bedziesz robic elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 I ja też mówię poczekaj z elewacją.... Dom musi wyschnąć... A tak przez styropian jak wyschnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.05.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Lidszu, pewnie już pisałaś wcześniej, ale zamiast poszukać to z lenistwa podpytam - wszędzie dajecie podłogówkę? w całym domu? tak, w całym domu będzie podłogówka Co do elewacji, to dzięki i na pewno się wstrzymam do momentu wyschnięcia działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 18.05.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 bry widze, ze woda sie podnosi niedobrze Lidszu doczytalam, ze masz podlogowke w calym domu - super czekam na relacje jak sie spisuje szukam tez kogos kto ma olejowe i cala podlogowke poza tym motam sie, bo trzeba zrobic kolejny krok - mamy swieze WZ a ja zupelnie zielona jestem co dalej ....... jakbyscie dziewczyny znalazly takie posty to prosze o pomoc (bo pewnie do mnie malo kto zaglada) musimy podzielic dzialke bo to teren rodzicow i nie wiem czy to teraz sie dzieli czy pozniej ...... teraz czasu mi brak a jak bedzie dalej ????/ aaaa i skad macie takie rozne emotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.05.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 bry widze, ze woda sie podnosi niedobrze Lidszu doczytalam, ze masz podlogowke w calym domu - super czekam na relacje jak sie spisuje szukam tez kogos kto ma olejowe i cala podlogowke poza tym motam sie, bo trzeba zrobic kolejny krok - mamy swieze WZ a ja zupelnie zielona jestem co dalej ....... jakbyscie dziewczyny znalazly takie posty to prosze o pomoc (bo pewnie do mnie malo kto zaglada) musimy podzielic dzialke bo to teren rodzicow i nie wiem czy to teraz sie dzieli czy pozniej ...... teraz czasu mi brak a jak bedzie dalej ????/ aaaa i skad macie takie rozne emotki ? jak masz warunki przyłaączy to możesz składać o pozwolenie na budowę - chyba sama tego nie robiłam tylko Pani z gminy mi kompletowała papierki:yes: ja działki jeszcze nie podzieliłam, podzielę dopiero jak oddam dom bo tak to trzeba by zmieniać jakieś dokumenty tak mi w gminie powiedzieli ale muszę zacząć ten temat drążyc:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.05.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 bry widze, ze woda sie podnosi niedobrze Lidszu doczytalam, ze masz podlogowke w calym domu - super czekam na relacje jak sie spisuje szukam tez kogos kto ma olejowe i cala podlogowke poza tym motam sie, bo trzeba zrobic kolejny krok - mamy swieze WZ a ja zupelnie zielona jestem co dalej ....... jakbyscie dziewczyny znalazly takie posty to prosze o pomoc (bo pewnie do mnie malo kto zaglada) musimy podzielic dzialke bo to teren rodzicow i nie wiem czy to teraz sie dzieli czy pozniej ...... teraz czasu mi brak a jak bedzie dalej ????/ aaaa i skad macie takie rozne emotki ? myślę, że powinnaś zrobić jak pisze pasie. Ja się na tym nie znam, bo nie miałam takiej sytuacji. Dopytaj się jej dokładnie jak to robiła, bo teraz robiąc podział działki stracisz trochę czasu zanim będziesz mogła wystąpić o PnB. U mnie będzie podłogówka ogrzewana gazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.05.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 tak, w całym domu będzie podłogówka Co do elewacji, to dzięki i na pewno się wstrzymam do momentu wyschnięcia działki hm, a ja pojechałam dziś na działkę i co widzę? mimo tak beznadziejnej pogody panowie żwawo gruntują ściany:jawdrop: a wykonawca zapewniał mnie jeszcze w sobotę, że w takie dni, kiedy pada nic nie będą robić, bo to nie są odpowiednie warunki:mad: niech mi tylko spróbują tynk kłaść w taką pogodą to słowo daję, że nie zapłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 19.05.2010 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 słonko, teraz musisz podzielić działkęinaczej potem bedziesz musiała dom tez podzielicprzynajmniej tak by wynikało z tego co ja wiemdzieli się udziały procentowo i wszystko co się na działce znajduje tezale mozliwe, ze mozna to jakoś obejsć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.05.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Dzień doberek Jak młode Lidzia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.05.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Dzień doberek Jak młode Lidzia???? a które ? mała młoda nadal się dzielnie trzyma i chodzi do przedszkola. Starszej młodej już nie wysypuje i krostki zaczynają przysychać, więc mam nadzieję, że może w przyszłym tygodniu pójdzie już do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts