Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wróciłam od lekarza i I. idzie jutro do przedszkola, jupiiii !!!!!

dobrze się składa, bo jutro ma przyjechać styropian do ułożenia pod podłogówkę.

Zuza, widziałam dzisiaj na żywo te rurkołyżeczki do latte w Tchibo i są naprawdę super ! Kupiłam sobie jeszcze jeden zestaw, bo się nie mogłam im oprzeć :lol2:.

A w internecie są już wszystkie wyprzedane :o

wróciłam od lekarza i I. idzie jutro do przedszkola, jupiiii !!!!!

dobrze się składa, bo jutro ma przyjechać styropian do ułożenia pod podłogówkę.

Zuza, widziałam dzisiaj na żywo te rurkołyżeczki do latte w Tchibo i są naprawdę super ! Kupiłam sobie jeszcze jeden zestaw, bo się nie mogłam im oprzeć :lol2:.

A w internecie są już wszystkie wyprzedane :o

dobry wieczór :)

Lidszu, normalnie jeszcze chwila i będziesz wygrzewać podłogówkę :)

fajnie, że latorośl ozdrowiała, bo pewnie też już w domu usiedzieć nie mogła spokojnie

dobry wieczór :)

Lidszu, normalnie jeszcze chwila i będziesz wygrzewać podłogówkę :)

fajnie, że latorośl ozdrowiała, bo pewnie też już w domu usiedzieć nie mogła spokojnie

chyba własnym dmuchem będę tą podłogówkę wygrzewać :evil:

jak dzisiaj z I. pojechałam po młodą do przedszkola, to koleżanki z jej grupy ściskały ją przez 20 min pod salą, tak się ucieszyły na jej widok :D. Aż mi się miło zrobiło, a I. była zachwycona, że tak za nią tęsknią koleżanki :lol:

póki z tym gazem nie załatwisz to z butli trzeba będzie hajcung odpalić :(

jak dzisiaj z I. pojechałam po młodą do przedszkola, to koleżanki z jej grupy ściskały ją przez 20 min pod salą, tak się ucieszyły na jej widok :D. Aż mi się miło zrobiło, a I. była zachwycona, że tak za nią tęsknią koleżanki :lol:

w mamusię się udała - Ciebie też wszyscy lubią:cool:

Ale masz fajna corcie. ;)

hejka...

wpadłam dać znak życia... czytam, że córy poszły do przedszkola... znaczy sie zdrowe? to super.. :)

starsza poszła dzisiaj do przedszkola, ale młoda wróciła do domu i ma na szyi pod włosami dwie krostki i nie wiem czy to nie przypadkiem ospa :evil:

qźwa mać :evil:

jeszcze M dzisiaj wyjechał na 3 dni do Wisły integrować się ze współpracownikami i jestem sama :evil:

Wszyscy dobrzy ludzie z Wawy i okolic - jesli ktos mialby cos do przekazania dla powodzian to dzisiaj wizardus - kolega Kachny28 bedzie ok. 10-11 wieczorem w Wawie. Jego telefon: 695500073. Przekazcie komu mozecie.

szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, bo teraz to nie będę mogła się wyrwać z domu, aby te rzeczy podrzucić gdzieś do W-wy :(