lidszu 25.05.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 dzien dobry sie z paniami dzień dobry panu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 wróciłam od lekarza i I. idzie jutro do przedszkola, jupiiii !!!!! dobrze się składa, bo jutro ma przyjechać styropian do ułożenia pod podłogówkę. Zuza, widziałam dzisiaj na żywo te rurkołyżeczki do latte w Tchibo i są naprawdę super ! Kupiłam sobie jeszcze jeden zestaw, bo się nie mogłam im oprzeć . A w internecie są już wszystkie wyprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.05.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Dzień doberek A fotoski to co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Dzień doberek A fotoski to co??? a nie wiesz co to są fotoski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 jakieś zdjęcia może jutro uda mi się pstryknąć teraz to latałam jak kot z pęcherzem na budowę i zaraz szybko z powrotem do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 dobry wieczórLidzia a to weź sie jutro przy święcie z mamą przeproś i będziesz mieć więcej czasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.05.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 wróciłam od lekarza i I. idzie jutro do przedszkola, jupiiii !!!!! dobrze się składa, bo jutro ma przyjechać styropian do ułożenia pod podłogówkę. Zuza, widziałam dzisiaj na żywo te rurkołyżeczki do latte w Tchibo i są naprawdę super ! Kupiłam sobie jeszcze jeden zestaw, bo się nie mogłam im oprzeć . A w internecie są już wszystkie wyprzedane dobry wieczór Lidszu, normalnie jeszcze chwila i będziesz wygrzewać podłogówkę fajnie, że latorośl ozdrowiała, bo pewnie też już w domu usiedzieć nie mogła spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.05.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Oj jak fajnie, jak chudziak dostanie pierzynkę I rureczki będą i betonik przyjedzie.... Oj na wakacje przeprowadzka się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 dobry wieczór Lidzia a to weź sie jutro przy święcie z mamą przeproś i będziesz mieć więcej czasu;) już nie muszę się z nią przepraszać, aby mieć więcej czasu, bo dzieci obydwa idą jutro do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Oj jak fajnie, jak chudziak dostanie pierzynkę I rureczki będą i betonik przyjedzie.... Oj na wakacje przeprowadzka się szykuje już się tego betonu doczekać nie mogę aż tak zdesperowana nie jestem, aby się na budowę przeprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 dobry wieczór Lidszu, normalnie jeszcze chwila i będziesz wygrzewać podłogówkę fajnie, że latorośl ozdrowiała, bo pewnie też już w domu usiedzieć nie mogła spokojnie chyba własnym dmuchem będę tą podłogówkę wygrzewać jak dzisiaj z I. pojechałam po młodą do przedszkola, to koleżanki z jej grupy ściskały ją przez 20 min pod salą, tak się ucieszyły na jej widok . Aż mi się miło zrobiło, a I. była zachwycona, że tak za nią tęsknią koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.05.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 chyba własnym dmuchem będę tą podłogówkę wygrzewać póki z tym gazem nie załatwisz to z butli trzeba będzie hajcung odpalić jak dzisiaj z I. pojechałam po młodą do przedszkola, to koleżanki z jej grupy ściskały ją przez 20 min pod salą, tak się ucieszyły na jej widok . Aż mi się miło zrobiło, a I. była zachwycona, że tak za nią tęsknią koleżanki w mamusię się udała - Ciebie też wszyscy lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.05.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 to sa super momenty jak dzieci sie obściskują jakby sto lat sie nie widziały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.05.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 póki z tym gazem nie załatwisz to z butli trzeba będzie hajcung odpalić tak będę musiała zrobić w mamusię się udała - Ciebie też wszyscy lubią dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 chyba własnym dmuchem będę tą podłogówkę wygrzewać jak dzisiaj z I. pojechałam po młodą do przedszkola, to koleżanki z jej grupy ściskały ją przez 20 min pod salą, tak się ucieszyły na jej widok . Aż mi się miło zrobiło, a I. była zachwycona, że tak za nią tęsknią koleżanki Ale masz fajna corcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.05.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 hejka... wpadłam dać znak życia... czytam, że córy poszły do przedszkola... znaczy sie zdrowe? to super.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Wszyscy dobrzy ludzie z Wawy i okolic - jesli ktos mialby cos do przekazania dla powodzian to dzisiaj wizardus - kolega Kachny28 bedzie ok. 10-11 wieczorem w Wawie. Jego telefon: 695500073. Przekazcie komu mozecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.05.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 hejka... wpadłam dać znak życia... czytam, że córy poszły do przedszkola... znaczy sie zdrowe? to super.. starsza poszła dzisiaj do przedszkola, ale młoda wróciła do domu i ma na szyi pod włosami dwie krostki i nie wiem czy to nie przypadkiem ospa qźwa mać jeszcze M dzisiaj wyjechał na 3 dni do Wisły integrować się ze współpracownikami i jestem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.05.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Wszyscy dobrzy ludzie z Wawy i okolic - jesli ktos mialby cos do przekazania dla powodzian to dzisiaj wizardus - kolega Kachny28 bedzie ok. 10-11 wieczorem w Wawie. Jego telefon: 695500073. Przekazcie komu mozecie. szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, bo teraz to nie będę mogła się wyrwać z domu, aby te rzeczy podrzucić gdzieś do W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, bo teraz to nie będę mogła się wyrwać z domu, aby te rzeczy podrzucić gdzieś do W-wy Ale spoko, bedzie jeszcze jakis transport... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts