markoto 27.05.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 jesli nie pamietasz co gdzie dawalas to elektryk powinien ci to pozliczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.05.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 krzyżowe to takie co włączają i wyłączają w połączeniu z innym pstryczkiem np na dole włączasz a na górze gasisz i na odwrót Monia, ja to wiem, ale teraz jak ja je znajdę w tych wszystkich puszeczkach, szczególnie na dole. Dzisiaj się nawet mój hydraulik się śmiał, że pstryczków od światła to mam zatrzęsienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.05.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Lidszu, a nie masz projektu elektryki? nam się właśnie teraz przydał jak zliczaliśmy pstryczki do zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.05.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Lidszu, a nie masz projektu elektryki? nam się właśnie teraz przydał jak zliczaliśmy pstryczki do zakupu powinnam mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.05.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 powinnam mieć no to jeśli instalacja zgodnie z projektem to problem zliczania osprzętu z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.05.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ja zdecydowanie mialam instalacje po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.05.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ja zdecydowanie mialam instalacje po swojemu My też mamy po naszemu, bo projekt elektryki był robiony po ustaleniu gdzie co będzie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.05.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Tylko u nas projektu to nei ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.05.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Markotoko, w takim razie podziwiam, że się w tej sieci kabli odnaleźliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Az takiej sieci nie mielismy mamy instalacje bardzo malo inteligentna polapal sie na szczescie elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.05.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Az takiej sieci nie mielismy mamy instalacje bardzo malo inteligentna polapal sie na szczescie elektryk u nas też mało inteligentna - sama się nie chciała zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.05.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 no to jeśli instalacja zgodnie z projektem to problem zliczania osprzętu z głowy generalnie powinna być zgodna z projektem naszych arch - to na dole, a na górze była częściowa moja rzeźba, ale mam nadzieję, że pamiętam co namąciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.05.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 witam sie wieczornie. szybkiego pozbycia sie ospy...czyzby z Mamą to tak na dluzej sie szykowalo? orientujecie sie gdzie najtaniej geberity mozna kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Nie zabrzmi to pocieszajaco, ale u mnie w mieszkaniu elektryk pol dniowki spedzil na zglebianiu meandrow naszej instalacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.05.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Wiem ile czego mam. W sumie 66 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.05.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 I dodam, że żadnego projektu nie mam, bo wszyściutko pozmieniałam. I pewnie jeszcze pozmieniam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 27.05.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 wow... jaki piękny domek będziesz miała piękny projekt... powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.05.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 witam sie wieczornie. szybkiego pozbycia sie ospy... czyzby z Mamą to tak na dluzej sie szykowalo? orientujecie sie gdzie najtaniej geberity mozna kupic? z mamą nie wiem, ale na razie mam jej dosyć i w ogóle nie wykazuję chęci pogodzenia, zresztą czekam na przeprosiny od niej. geberity poszukaj na allegro. Z tego co pamiętam to wu zamawiała w jakiejś bardzo fajnej cenie i to z Pruszkowa, czy Piastowa. Nie pamiętam dokładnie, może to Piaseczno było. Zapytaj się jej, bo wiem, że mieli bardzo fajną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.05.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Nie zabrzmi to pocieszajaco, ale u mnie w mieszkaniu elektryk pol dniowki spedzil na zglebianiu meandrow naszej instalacji... ja zaproszę panów, którzy mi te kabelki kładli, to w razie czego dojdą co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.05.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 wow... jaki piękny domek będziesz miała piękny projekt... powodzenia w dalszych pracach bardzo dziękuję, że mój domek się podoba zapraszam częściej do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts