Malutka_ 28.05.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 no to rozpatrze Grohe dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.05.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 mi stelarze kupował hydraulik i pewnie drożej mnie to wyniosło niż na allegro, ale jakoś się z nim nie dogadałam w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.05.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 ja też mam piękne stelaże Grohe, bo mi się najbardziej ich przyciski podobają a ja mam takie i takie, jak zresztą dużo rzeczy A tą kostkę barwiąco-dezynfekującą mozna tam za klapkę wrzucic do geberitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.05.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 a ja mam takie i takie, jak zresztą dużo rzeczy A tą kostkę barwiąco-dezynfekującą mozna tam za klapkę wrzucic do geberitu? można, tylko musi być ta klapka otwierana tak jak tutaj http://www.lazienkaplus.pl/zestaw-podtynkowy-grohe-rapid-sl-fresh-5w1-cosmopolitan-38827,produkt,53005.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 O matko, jak sie ciesze, ze mam to za soba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.05.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Mysza - do geberitu nie można... Tylko grohe ma taki system klapki... Ale obejdę się bez klapki i kolorowej wody, bo jak przymierzałam się do stelaża, to w sklepie tak jakoś ten stelaż był bardzo niestabilny... Więc wybrałam geberita.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 31.05.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 no a ja nic w temacie nie ruszyłam bo pojechalismy do Dziadka do szpitala...a jak jestescie takie specjalistki to powiedzcie mi prosze czy stabilniejsze sa kombifixy czy duofixy? wiem zekombi do ciezkiej zabudowy w scianie, ciekawe czy jest jakies ograniczenie wagowe w tym przypadku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 31.05.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Doberek Lidziu i jak samopoczucie??Wypoczęłaś troszkę przez weekend?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 no a ja nic w temacie nie ruszyłam bo pojechalismy do Dziadka do szpitala... a jak jestescie takie specjalistki to powiedzcie mi prosze czy stabilniejsze sa kombifixy czy duofixy? wiem zekombi do ciezkiej zabudowy w scianie, ciekawe czy jest jakies ograniczenie wagowe w tym przypadku... Ja wzięłam duo - ze względu na liczbę pasującyh przycisków- zwróc na to uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Malutka wybierz sobie najpierw przycisk a dopiero wtedy bedziesz mogla wybrac stelaz ale raczej wybieraj te ktore maja dodatkowy stelaz czyli swooje nozki, nie do zamocowania na scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 dzień doberek weekend minął bardzo szybko, za szybko wczoraj miałam day off i mogłam się trochę odstresować i wyjść z domu, którego szczerze nie cierpię hydraulik kończy kłaść podłogówkę, w poniedziałek wchodzą wylewkarze, a na początku lipca panowie od karton-gipsów się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Kamyk, dzięki za odwiedziny i wytknięcie nierówności na tynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 31.05.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) Kamyk, dzięki za odwiedziny i wytknięcie nierówności na tynkach oo kamyk masz takie dobre oko? zapraszam do mnie, wlasnie bede sprawdzac w weekend dokładnie, moze wpadniesz, a może wladniecie do mnie na kawkę i moze jakieś ciacho by się zrobiło? przyciski ktore mi pasuja sa akurat i w duo i kombi, tylko wlasnie zaczelam sie zastanawiac czy ten do wmurowania jest stabilny zeby mi Babcia nie spadla. EDIT: nie są. Babie nie dogodzisz. chcialabym geberit chowany w sciane na nozkach z przyciskiem Samba lub Twist.... Lidszu, ale super masz tempo fajowo Będziecie w czwartek u siebie? Edytowane 31 Maja 2010 przez Malutka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Malutka, we czwartek, to nie wiem czy będziemy u siebie. Pewnie wpadnę rana pootwierać okna i wieczorem je zamknę. Za to w piek będę na budowie najprawdopodobniej, bo mam się spotkać z panami od wylewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Malutka, przyjedź do mnie i zobacz jak mam pięknie schowany w ścianie stelarz Grohe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Noooo, jak juz stelaze to juz jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 31.05.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Wow Lidzia idziesz jak burza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 31.05.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Malutka, przyjedź do mnie i zobacz jak mam pięknie schowany w ścianie stelarz Grohe wlasnie pamietam ten Twoj, ale małżowi opowiadałam o Twoim kanale na wiszące TV, no i za 2 tyg hydraulik wchodzi wiec zerknelabym jak to u Was na zywo, zeby potem Babie kitów nie wciskali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Noooo, jak juz stelaze to juz jest dobrze. mam już wszystkie stelaże do kibelków zamontowane, a jak dobrze pójdzie to niedługo będzie można już przynajmniej z jednego korzystać, bo mają mnie do kanalizy podłączać i pożegnam się w końcu z toytoyką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Wow Lidzia idziesz jak burza:D skoro mam się w tym roku przeprowadzić, to muszę pędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts