Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja mam takie i takie, jak zresztą dużo rzeczy ;)

A tą kostkę barwiąco-dezynfekującą mozna tam za klapkę wrzucic do geberitu?

można, tylko musi być ta klapka otwierana tak jak tutaj

http://www.lazienkaplus.pl/zestaw-podtynkowy-grohe-rapid-sl-fresh-5w1-cosmopolitan-38827,produkt,53005.html

no a ja nic w temacie nie ruszyłam bo pojechalismy do Dziadka do szpitala...

a jak jestescie takie specjalistki to powiedzcie mi prosze czy stabilniejsze sa kombifixy czy duofixy?

wiem zekombi do ciezkiej zabudowy w scianie, ciekawe czy jest jakies ograniczenie wagowe w tym przypadku...

Ja wzięłam duo - ze względu na liczbę pasującyh przycisków- zwróc na to uwagę.

dzień doberek :D

weekend minął bardzo szybko, za szybko :(

wczoraj miałam day off i mogłam się trochę odstresować i wyjść z domu, którego szczerze nie cierpię :(

hydraulik kończy kłaść podłogówkę, w poniedziałek wchodzą wylewkarze, a na początku lipca panowie od karton-gipsów :D

się dzieje :D

Kamyk, dzięki za odwiedziny i wytknięcie nierówności na tynkach :evil: ;)

oo kamyk masz takie dobre oko? :) zapraszam do mnie, wlasnie bede sprawdzac w weekend dokładnie, moze wpadniesz, a może wladniecie do mnie na kawkę i moze jakieś ciacho by się zrobiło?

przyciski ktore mi pasuja sa akurat i w duo i kombi, tylko wlasnie zaczelam sie zastanawiac czy ten do wmurowania jest stabilny zeby mi Babcia nie spadla.

EDIT: nie są. Babie nie dogodzisz. chcialabym geberit chowany w sciane na nozkach z przyciskiem Samba lub Twist....

Lidszu, ale super masz tempo :) fajowo :) Będziecie w czwartek u siebie?

Edytowane przez Malutka_

Noooo, jak juz stelaze to juz jest dobrze. ;)

mam już wszystkie stelaże do kibelków zamontowane, a jak dobrze pójdzie to niedługo będzie można już przynajmniej z jednego korzystać, bo mają mnie do kanalizy podłączać i pożegnam się w końcu z toytoyką :D