ghost34 01.04.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 ghost34 napisał: tyros jadem do fos..ale z wawy we sobbottem fracam..i łod paniedielnika zsaglondhac sacnym:) Duchaty, a ty się na mnie obraziłeś, czy co ? Bo do mnie nie zaglądasz a wiec jestem..witam i znikam do poniedziałku..) lidszu czas sama zmieniasz u siebie w ustawieniach profilu:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 No Lidus, ale wkręt- polska narciarka, hihi no to już wiecie jak jeździłam na tych nartach hahahahahhaahhahahaha ... a ja gupia nie chcę sie na nartach nauczyć jeździc ... M. miał super pomysł ... pamiątka z nart będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 No Lidus, ale wkręt- polska narciarka, hihi no to już wiecie jak jeździłam na tych nartach hahahahahhaahhahahaha ... a ja gupia nie chcę sie na nartach nauczyć jeździc ... M. miał super pomysł ... pamiątka z nart będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.04.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 dzień dobry lidszu ,dziś taki piekny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.04.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.04.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 ghost34 napisał: tyros jadem do fos..ale z wawy we sobbottem fracam..i łod paniedielnika zsaglondhac sacnym:) Duchaty, a ty się na mnie obraziłeś, czy co ? Bo do mnie nie zaglądasz a wiec jestem..witam i znikam do poniedziałku..) lidszu czas sama zmieniasz u siebie w ustawieniach profilu:)) dzięki, bo nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.04.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 tyros jadem do fos..ale z wawy we sobbottem fracam..i łod paniedielnika zsaglondhac sacnym:) Duchaty, a ty się na mnie obraziłeś, czy co ? Bo do mnie nie zaglądasz a wiec jestem..witam i znikam do poniedziałku..) lidszu czas sama zmieniasz u siebie w ustawieniach profilu:)) dzięki, bo nie wiedziałam Doberek a mi ta godzina nie chce się zmienić na dobrą noormalnie jakaś tempa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.04.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Lidszu no zajefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.04.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Doberek - miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.04.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Wszystkiego miłego Zazdraszczając wszystkiem co się mogą po polu - jak mawiała moja babcia z Krakowa - dziś powłóczyć spadam do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.04.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Wszystkiego miłego Zazdraszczając wszystkiem co się mogą po polu - jak mawiała moja babcia z Krakowa - dziś powłóczyć spadam do roboty hihihih ktoś musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.04.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Wszystkiego miłego Zazdraszczając wszystkiem co się mogą po polu - jak mawiała moja babcia z Krakowa - dziś powłóczyć spadam do roboty hihihih ktoś musi tiaaaaaaaaaaa. Dziękuję za życzliwe wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.04.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Wszystkiego miłego Zazdraszczając wszystkiem co się mogą po polu - jak mawiała moja babcia z Krakowa - dziś powłóczyć spadam do roboty hihihih ktoś musi tiaaaaaaaaaaa. Dziękuję za życzliwe wyrazy współczucia zawsze możesz na nas liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.04.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 tyros jadem do fos..ale z wawy we sobbottem fracam..i łod paniedielnika zsaglondhac sacnym:) Duchaty, a ty się na mnie obraziłeś, czy co ? Bo do mnie nie zaglądasz a wiec jestem..witam i znikam do poniedziałku..) lidszu czas sama zmieniasz u siebie w ustawieniach profilu:)) dzięki, bo nie wiedziałam Doberek a mi ta godzina nie chce się zmienić na dobrą noormalnie jakaś tempa jestem Pasie - ustaw w profili +2 godziny - pownno działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.04.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Wszystkiego miłego Zazdraszczając wszystkiem co się mogą po polu - jak mawiała moja babcia z Krakowa - dziś powłóczyć spadam do roboty hihihih ktoś musi tiaaaaaaaaaaa. Dziękuję za życzliwe wyrazy współczucia zawsze możesz na nas liczyć To świadomość która trzyma przy życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.04.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 i jak tam twoje pozwolenie na budowe może juz złożone albo lada chwila do odebrania ,chyba że juz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.04.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 i jak tam twoje pozwolenie na budowe może juz złożone albo lada chwila do odebrania ,chyba że juz masz jeszcze niestety nie jest złożone, bo nadal czekam na papiery ze STOEN'u Wysłałam do nich podpisane papiery na początku zeszłego tygodnia i do tej pory mi ich nie odesłali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.04.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 i jak tam twoje pozwolenie na budowe może juz złożone albo lada chwila do odebrania ,chyba że juz masz jeszcze niestety nie jest złożone, bo nadal czekam na papiery ze STOEN'u Wysłałam do nich podpisane papiery na początku zeszłego tygodnia i do tej pory mi ich nie odesłali No to dzwon do nich i slodko pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.04.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 i jak tam twoje pozwolenie na budowe może juz złożone albo lada chwila do odebrania ,chyba że juz masz jeszcze niestety nie jest złożone, bo nadal czekam na papiery ze STOEN'u Wysłałam do nich podpisane papiery na początku zeszłego tygodnia i do tej pory mi ich nie odesłali No to dzwon do nich i slodko pytaj lepiej pojedz i wiesz.......twoj wdzięk zrobi resztę - jeśli nie będzie tam zazdrosnej pani tylko sympatyczny pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.04.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 i jak tam twoje pozwolenie na budowe może juz złożone albo lada chwila do odebrania ,chyba że juz masz jeszcze niestety nie jest złożone, bo nadal czekam na papiery ze STOEN'u Wysłałam do nich podpisane papiery na początku zeszłego tygodnia i do tej pory mi ich nie odesłali to dzwon do nich i delikatnie nalegaj żeby ci odesłali i czym predzej składaj o pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts