MonikaC 01.06.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Fajnie że młodej jużprzechodzi A ja z Kondziem jutro idę do lekarza bo na 99%przeszedł szkarlatynę /panuje w przedszkolu/. Najśmieszniejsze jest to, że byłam z nim dwa tygodnie temu jak miał krosty na rączkach i stopach to lekarka powiedziała, że to prawdopodobnie "wirusowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.06.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 doberek. Lidziu to kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 01.06.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Monia, no to nieźle by się okazalo... oby zadnych skutków ubocznych. powiedzcie mi prosze jak ustawic szukanie na FM zeby wyszukalo mi konretne odpowiedzi a nie cale tematy z lista kilkudziesieciu stron. Na starym forum bylo zaznacanie tematu o ile dobrze pamietam, a tutaj to nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Fajnie że młodej jużprzechodzi A ja z Kondziem jutro idę do lekarza bo na 99%przeszedł szkarlatynę /panuje w przedszkolu/. Najśmieszniejsze jest to, że byłam z nim dwa tygodnie temu jak miał krosty na rączkach i stopach to lekarka powiedziała, że to prawdopodobnie "wirusowe" o jej mam nadzieję, że nawet jeśli była to szkarlatyna, to wszystko już w porządku i nie będzie miał żadnych po niej pozostałości szkarlatynę to chyba trudno zdiagnozować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Lidziu idziesz jak burza dzięki staram się muszę takiej jednej udowodnić, że nie tylko ona tak potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 doberek. Lidziu to kiedy przeprowadzka? planujemy w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Monia, no to nieźle by się okazalo... oby zadnych skutków ubocznych. powiedzcie mi prosze jak ustawic szukanie na FM zeby wyszukalo mi konretne odpowiedzi a nie cale tematy z lista kilkudziesieciu stron. Na starym forum bylo zaznacanie tematu o ile dobrze pamietam, a tutaj to nie działa nie pomogę niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 dzięki staram się muszę takiej jednej udowodnić, że nie tylko ona tak potrafi dzień dobry znaczy komu:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 dzień dobry znaczy komu:jawdrop: no jak to komu ? Zuz@nce :lol2: chociaż jak i tak mam żółwie tmpo przy jej chłopakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 niniejszym oświadczam, że podłogówka została ułożona w całym domu i zalana wodą . Próbę wodną przeszła pomyślnie, więc w poniedziałek mogą wchodzić wylewkarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 a dostała ciepłej wody czy zimnej tylko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 02.06.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 gratuluje !!!! a jaka woda powinna najpierw popłynąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 (edytowane) a dostała ciepłej wody czy zimnej tylko?? pewnie tylko zimną, bo nie mam skąd wziąć ciepłej ? Edytowane 2 Czerwca 2010 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 niedobrze że tylko zimna:( mój hydraulik mówił czasem jak nieszczelność jest mała to że powietrze wytrzyma, zimną wodę wytrzyma a jak ciepłej dostanie to się lać zaczyna:( dlatego lepiej jest zanim zaleją betonem rozgrzać rureczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 niedobrze że tylko zimna:( mój hydraulik mówił czasem jak nieszczelność jest mała to że powietrze wytrzyma, zimną wodę wytrzyma a jak ciepłej dostanie to się lać zaczyna:( dlatego lepiej jest zanim zaleją betonem rozgrzać rureczki:) to mnie trochę załamałaś mam tylko nadzieję, że wszystko jest szczelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.06.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 nie stresowuj siem Wuśka jakieś fanaberje opowiada:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.06.2010 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Lidszu gratulacje - kolejny ważny krok naprzód Nie miałam ciepłej wody bo i skąd, zalane były zimną wodą i całą zimę grzały doskonale. Skąd wziąć ciepłą wodę jak jeszcze wylewek nie ma, pieca nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.06.2010 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Ja w mróz -13*C zalewałam beton... niewiele cieplej było jak próby szczelności robiliśmy.... I skąd miałam wziąć ciepłej wody... A i kotła nie było.... bo jak go tu ustawić po podłączać jak wylewki nie ma.... No jak.... Zimna pod ciśnieniem wystarczy.... A gdyby było coś nie tak, to jak zaczniesz grzać to wyjdzie i w razie czego to w tym miejscu odkujesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 dobry wieczórWioluś dobijaj Lidzię dobijaj:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Dobrze, ze ja sie nie znam na podlogowce. Czesc Lidziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts