Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajnie że młodej jużprzechodzi :) A ja z Kondziem jutro idę do lekarza bo na 99%przeszedł szkarlatynę /panuje w przedszkolu/.

Najśmieszniejsze jest to, że byłam z nim dwa tygodnie temu jak miał krosty na rączkach i stopach to lekarka powiedziała, że to prawdopodobnie "wirusowe"

o jej :( mam nadzieję, że nawet jeśli była to szkarlatyna, to wszystko już w porządku i nie będzie miał żadnych po niej pozostałości

szkarlatynę to chyba trudno zdiagnozować

Monia, no to nieźle by się okazalo... oby zadnych skutków ubocznych.

powiedzcie mi prosze jak ustawic szukanie na FM zeby wyszukalo mi konretne odpowiedzi a nie cale tematy z lista kilkudziesieciu stron. Na starym forum bylo zaznacanie tematu o ile dobrze pamietam, a tutaj to nie działa

nie pomogę niestety :(

niedobrze że tylko zimna:( mój hydraulik mówił czasem jak nieszczelność jest mała to że powietrze wytrzyma, zimną wodę wytrzyma a jak ciepłej dostanie to się lać zaczyna:( dlatego lepiej jest zanim zaleją betonem rozgrzać rureczki:)

niedobrze że tylko zimna:( mój hydraulik mówił czasem jak nieszczelność jest mała to że powietrze wytrzyma, zimną wodę wytrzyma a jak ciepłej dostanie to się lać zaczyna:( dlatego lepiej jest zanim zaleją betonem rozgrzać rureczki:)

to mnie trochę załamałaś :(

mam tylko nadzieję, że wszystko jest szczelne

Ja w mróz -13*C zalewałam beton... niewiele cieplej było jak próby szczelności robiliśmy.... I skąd miałam wziąć ciepłej wody... A i kotła nie było.... bo jak go tu ustawić po podłączać jak wylewki nie ma.... No jak....

Zimna pod ciśnieniem wystarczy....

A gdyby było coś nie tak, to jak zaczniesz grzać to wyjdzie i w razie czego to w tym miejscu odkujesz....