lidszu 08.06.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 jakieś choróbsko chyba mnie dopada, bo gardło mnie zaczęło boleć, głowa również i w ogóle jakoś nieciekawie się czuję łyknęłam aspirynę, ale nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.06.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 ja to za tobą ledwo kuśtykam moja droga . Kuruj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 ja to za tobą ledwo kuśtykam moja droga . Kuruj się!!! a co ci się stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 a co ci się stało ? ja już nawet nie wiem co czytam, bo przeczytałam, że tobie się coś stało, a nie, że to za mną ledwo kuśtykasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 ja to za tobą ledwo kuśtykam moja droga . Kuruj się!!! może wpadniesz do mnie w poniedziałek, bo ma być Zuza na inspekcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 08.06.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Lidszu:) Warszawa, mam tyle super wspomnien, no bosssko:) gratuluje wylewek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Lidszu:) Warszawa, mam tyle super wspomnien, no bosssko:) gratuluje wylewek!!!! witaj i dziękuję zapraszam częściej jak kiedyś będziesz w W-wie to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 08.06.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 skoro zapraszasz:) to badz uprzedzona - strasznie sie przyczepiam do dziennikow:) oczywiscie, ze odwiedze wawe:) co prawda moja najlepsiejsza kumpelka przeniosla sie do zakopca, ale zawsze moge ja namowic na wzyte w domu:) dziekuje za zaproszenie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.06.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 dobry wieczór gonią się tutaj wszyscy;) dzięki Słońce za telefon i pamięć o mnie:) a nie ma to jak wylewka nie:lol2: pięknie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 08.06.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 dobry wieczór gonią się tutaj wszyscy;) dzięki Słońce za telefon i pamięć o mnie:) a nie ma to jak wylewka nie:lol2: pięknie wyglądają nie ma to jak ogólno forumowa motywacja podczepiam się i ja. U mnie do przyszłego czwartku mają zakończyć tynki (namęczyli się chłopacy przy tych metrach) , 21 czerwca hydraulik na tydzień i potem wylewki. Rasia być może będą u mnie Twoi i Lidzi wylewkarze, macie może jakieś wskazówki co do tej ekipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Wylewki ładne... a czy skończone? I kolejny etap prac skończony.... Teraz wykończeniówka Doganiasz laseczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Wylewki ładne... a czy skończone? dzisiaj zrobili całą górę, a jutro będą robić dół i finito. Za duży metraż mam jak na jeden dzień roboty I kolejny etap prac skończony.... Teraz wykończeniówka Doganiasz laseczka robię co mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 dobry wieczór gonią się tutaj wszyscy;) no wiesz, nikt nie chce odstawać od ogółu dzięki Słońce za telefon i pamięć o mnie:) nie za-ma-co. Jutro się wszystkiego dokładnie dowiem i w razie co zmówię, bo dzisiaj nie miałam już czasu na telefon a nie ma to jak wylewka nie:lol2: pięknie wyglądają dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 No to i dobrze, że zetapowali pracę.... U mnie też lali dwa dni... tylko, że u nas ciemność i mróz ich wygonił..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 nie ma to jak ogólno forumowa motywacja podczepiam się i ja. U mnie do przyszłego czwartku mają zakończyć tynki (namęczyli się chłopacy przy tych metrach) , 21 czerwca hydraulik na tydzień i potem wylewki. Rasia być może będą u mnie Twoi i Lidzi wylewkarze, macie może jakieś wskazówki co do tej ekipy? też pędzisz jak burza żadnych wskazówek odnośnie ekipy nie mam jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.06.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Śliczne wylewki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 może wpadniesz do mnie w poniedziałek, bo ma być Zuza na inspekcji ? I jak pani kierowniczka ocenila roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.06.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 nie ma to jak ogólno forumowa motywacja podczepiam się i ja. U mnie do przyszłego czwartku mają zakończyć tynki (namęczyli się chłopacy przy tych metrach) , 21 czerwca hydraulik na tydzień i potem wylewki. Rasia być może będą u mnie Twoi i Lidzi wylewkarze, macie może jakieś wskazówki co do tej ekipy? Ja byłam i jestem bardzo z ich pracy zadowolona:D Ale wiesz... to było 1,5 roku temu... wszyscy pracownicy mogli się zmienić... ale szkoda by było, bo byli bardzo sympatyczni:) Podjedź do Lidzi i podlookaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Śliczne wylewki Pozdrawiam. dziękować bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 I jak pani kierowniczka ocenila roboty? a która kierowniczka ? Zuza, będzie dopiero w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts