Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Ja byłam i jestem bardzo z ich pracy zadowolona:D Ale wiesz... to było 1,5 roku temu... wszyscy pracownicy mogli się zmienić... ale szkoda by było, bo byli bardzo sympatyczni:) Podjedź do Lidzi i podlookaj:)

Malutka, podjedź i zobaczysz co i jak ;)

Nie wiem czy panowie się zmienili, ale są sympatyczni i wydają się porządni. Dzisiaj kończą robotę :lol:

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj jak dobrze, że już betonki będziesz miała..... :D

I chyba przy takich upałach podlewać trzeba będzie.....

w garażu na pewno będę musiała podlewać, bo nie mam tam bramy, ale w domu miły chłodek panuje, więc panowie powiedzieli, że nie będzie potrzeby, bo gruba ta wylewka wyszła, więc będzie wolno schła

Kierowniczka Zuzanka oczywiscie, a my mamy jeszcze jakas inna kierowniczke? ;) Wiem, wiem, wiele jest takich samozwanczych, ale ta prawdziwa jest tylko jedna. Stesknilam sie za Wami... :(

a jaki problem wsiąść do pociągu (nie byle jakiego ;) ) i do nas przyjechać ? :rolleyes:

serdecznie zapraszam w lipcu jak już się wywczasuję :D

Lidko, no wspanialy domek sie szykuje, a co najwazniejsze juz niedlugo zobaczymy jak wizualki wchodza w zycie:)

wszystko mi sie podoba:) (no moze za wyjatkiem tego dziwnego rudego czegos w kuchni)

to bedzie taki kolejny cholernie piekny domek, przez ktory bede jeszcze bardziej obryzac paznokcie (z zazdrosci oczywiscie;))