lidszu 09.06.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Ja byłam i jestem bardzo z ich pracy zadowolona:D Ale wiesz... to było 1,5 roku temu... wszyscy pracownicy mogli się zmienić... ale szkoda by było, bo byli bardzo sympatyczni:) Podjedź do Lidzi i podlookaj:) Malutka, podjedź i zobaczysz co i jak Nie wiem czy panowie się zmienili, ale są sympatyczni i wydają się porządni. Dzisiaj kończą robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Oj jak dobrze, że już betonki będziesz miała..... I chyba przy takich upałach podlewać trzeba będzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Oj jak dobrze, że już betonki będziesz miała..... I chyba przy takich upałach podlewać trzeba będzie..... w garażu na pewno będę musiała podlewać, bo nie mam tam bramy, ale w domu miły chłodek panuje, więc panowie powiedzieli, że nie będzie potrzeby, bo gruba ta wylewka wyszła, więc będzie wolno schła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 O to masz spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 a która kierowniczka ? Zuza, będzie dopiero w poniedziałek Kierowniczka Zuzanka oczywiscie, a my mamy jeszcze jakas inna kierowniczke? Wiem, wiem, wiele jest takich samozwanczych, ale ta prawdziwa jest tylko jedna. Stesknilam sie za Wami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Kierowniczka Zuzanka oczywiscie, a my mamy jeszcze jakas inna kierowniczke? Wiem, wiem, wiele jest takich samozwanczych, ale ta prawdziwa jest tylko jedna. Stesknilam sie za Wami... a jaki problem wsiąść do pociągu (nie byle jakiego ) i do nas przyjechać ? serdecznie zapraszam w lipcu jak już się wywczasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Panowie wylewkarze skończyli robotę domek wygląda pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 No to pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 09.06.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Lidszu, poszlo, ale ze mnie gapcio;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 No to pięknie dzięki teraz mogę z czystym sumieniem pojechać na zasłużone wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Lidszu, poszlo, ale ze mnie gapcio;) Eeee, od razu gapcio ? dostałam i zakochałam się w elewacji zewnętrznej i w ogóle w wyglądzie domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 09.06.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 gapcio vel ciapek:) ciesze sie, ze domek Ci sie podoba:) no przynajmniej elewacja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 gapcio vel ciapek:) ciesze sie, ze domek Ci sie podoba:) no przynajmniej elewacja;) o reszcie napisałam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 09.06.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Lidko, no wspanialy domek sie szykuje, a co najwazniejsze juz niedlugo zobaczymy jak wizualki wchodza w zycie:)wszystko mi sie podoba:) (no moze za wyjatkiem tego dziwnego rudego czegos w kuchni)to bedzie taki kolejny cholernie piekny domek, przez ktory bede jeszcze bardziej obryzac paznokcie (z zazdrosci oczywiscie;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Aba, bardzo cieszę się, że się podoba Bardzo miło słyszeć (a właściwie czytać ) tak miłe słowa. tego czegoś sraczkowatego nad szafkami w kuchni na pewno nie będzie, bo właściwie nie wiem co panie arch. miały z tym czymś na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 09.06.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 oj roznie to bywa z architektami;) poza tym jednym wyskokiem, reszta bomba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.06.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Panowie wylewkarze skończyli robotę domek wygląda pięknie Lidziu ogromne gratulacje:) Kolejny ważny etap za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.06.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Lidziu ogromne gratulacje:) Kolejny ważny etap za Tobą Magi, dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.06.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Panowie wylewkarze skończyli robotę domek wygląda pięknie Gratulacje! Kolejny etap masz za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 10.06.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Lidziu:) no piekna lazienka dla coreczek, taka radosna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts