MonikaC 14.06.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 buu szkoda Miłego urlopu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.06.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Fenkiuję mocno za oprowadzenie po domu se tynki pomacałam, hydraulikę oblukałam rad wysłuchałam i ..... Lidszu ja tam bym się na wczasy nie wybrała mając do podziwiania taki dom wypompuj wodę, postaw mamiocik i wczasy będą super a tak serio to BAWCIE SIĘ SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.06.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Fenkiuję mocno za oprowadzenie po domu se tynki pomacałam, hydraulikę oblukałam rad wysłuchałam i ..... Lidszu ja tam bym się na wczasy nie wybrała mając do podziwiania taki dom wypompuj wodę, postaw mamiocik i wczasy będą super a tak serio to BAWCIE SIĘ SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szczególnie z "super" sąsiadką za płotem :evil: niech jej przez te 2 tygodnie trochę woda pośmierdzi, a co :lol2: Trzeba jej w jakiś sposób dać się we znaki, co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.06.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Lidszu dobrego wypoczynku i wracaj pełna energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.06.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 szczególnie z "super" sąsiadką za płotem :evil: niech jej przez te 2 tygodnie trochę woda pośmierdzi, a co :lol2: Trzeba jej w jakiś sposób dać się we znaki, co nie ? i niech ją komary zeżrą Wybaw się i za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 15.06.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 witam brak mi czasu na wszystko wiec tylko wpadam powiedziec dzien dobry moze choc 2 strony poczytam jak idzie budowa wszyscy zdrowi ? pogoda jaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 15.06.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 po krótkiej nieobecności melduję się ponownie Widzę,że domek zaczyna coraz bardziej przypominać dom, a nie tylko budowę Już nie mogę doczekać się wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.06.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 dobry wieczórLidzia to cobyś się nie zgubiła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 dobry wieczórhop do góry;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 dobry wieczórkiedy wracasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.06.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 już wróciłam witam się serdecznie po wspaniałym lenistwie . Było oczywiście bajecznie, gorąco, słonecznie i w ogóle nie chciało mi się wracać . Całe szczęście pogoda przygotowała się na nasz powrót i nie było żadnego szoku termicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 No czeeeeeeee. Pokazuj foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 witaj lidziu z powrotem. zazdroszcze jak nie wiem. urlopu nie sąsiadki oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 30.06.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 he Lidka. no to opowiadaj jak bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.06.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 No czeeeeeeee. Pokazuj foty. dzisiaj wieczorem pokażę, bo dopiero co zgrałam z aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.06.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 witaj lidziu z powrotem. zazdroszcze jak nie wiem. urlopu nie sąsiadki oczywiscie dzięki bardzo z jednej strony nie chciało mi się wracać, ale z drugiej już mi było tęskno do mojego domku i smutno, że nic się w nim nie dzieje Jutro wieczorem przyjeżdżają panowie od k-g, więc robota ruszy pełną parą A tak w ogóle to jestem dzisiaj wkurzona na maksa, bo mi wybuchła gaśnica w bagażniku mojego samochodu i teraz w środku wszystko jest białe i będę musiała to jakoś wyczyścić Ale jest też dobra wiadomość dnia dzisiejszego, ale nie będę was dobijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.06.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 he Lidka. no to opowiadaj jak bylo? wieczorem coś napiszę i wkleję zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.06.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 dzięki bardzo z jednej strony nie chciało mi się wracać, ale z drugiej już mi było tęskno do mojego domku i smutno, że nic się w nim nie dzieje Jutro wieczorem przyjeżdżają panowie od k-g, więc robota ruszy pełną parą A tak w ogóle to jestem dzisiaj wkurzona na maksa, bo mi wybuchła gaśnica w bagażniku mojego samochodu i teraz w środku wszystko jest białe i będę musiała to jakoś wyczyścić Ale jest też dobra wiadomość dnia dzisiejszego, ale nie będę was dobijać No wal! Ja dzisiaj wszystko zniosę, skoro wniosłam sama z panem kurierem nową pralkę i suszarkę na piętro! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.06.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 to ja zaczekam cierpliwie na zdjęcia i dobre nowiny Rasiula czy Ty oszalałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.06.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 to ja zaczekam cierpliwie na zdjęcia i dobre nowiny Rasiula czy Ty oszalałaś Może i oszalałam ale ze szczęścia Księciunio dźwigać nie może, Młody wyjechany, to co było robić... trza było dać trochę Panu Kurierowi zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts