Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fenkiuję mocno za oprowadzenie po domu :D

se tynki pomacałam, hydraulikę oblukałam

rad wysłuchałam i ..... Lidszu ja tam bym się na wczasy nie wybrała mając do podziwiania taki dom ;)

wypompuj wodę, postaw mamiocik i wczasy będą super :D

a tak serio to BAWCIE SIĘ SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fenkiuję mocno za oprowadzenie po domu :D

se tynki pomacałam, hydraulikę oblukałam

rad wysłuchałam i ..... Lidszu ja tam bym się na wczasy nie wybrała mając do podziwiania taki dom ;)

wypompuj wodę, postaw mamiocik i wczasy będą super :D

a tak serio to BAWCIE SIĘ SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szczególnie z "super" sąsiadką za płotem :evil: :evil:

niech jej przez te 2 tygodnie trochę woda pośmierdzi, a co :lol2: :lol2: Trzeba jej w jakiś sposób dać się we znaki, co nie ? :lol2:

witaj lidziu z powrotem. :) zazdroszcze jak nie wiem. urlopu nie sąsiadki oczywiscie ;)

dzięki bardzo :D

z jednej strony nie chciało mi się wracać, ale z drugiej już mi było tęskno do mojego domku i smutno, że nic się w nim nie dzieje ;) Jutro wieczorem przyjeżdżają panowie od k-g, więc robota ruszy pełną parą :D

A tak w ogóle to jestem dzisiaj wkurzona na maksa, bo mi wybuchła gaśnica w bagażniku mojego samochodu :evil: i teraz w środku wszystko jest białe i będę musiała to jakoś wyczyścić :evil:

Ale jest też dobra wiadomość dnia dzisiejszego, ale nie będę was dobijać ;)

dzięki bardzo :D

z jednej strony nie chciało mi się wracać, ale z drugiej już mi było tęskno do mojego domku i smutno, że nic się w nim nie dzieje ;) Jutro wieczorem przyjeżdżają panowie od k-g, więc robota ruszy pełną parą :D

A tak w ogóle to jestem dzisiaj wkurzona na maksa, bo mi wybuchła gaśnica w bagażniku mojego samochodu :evil: i teraz w środku wszystko jest białe i będę musiała to jakoś wyczyścić :evil:

Ale jest też dobra wiadomość dnia dzisiejszego, ale nie będę was dobijać ;)

No wal! Ja dzisiaj wszystko zniosę, skoro wniosłam sama z panem kurierem nową pralkę i suszarkę na piętro! :D:wiggle:

to ja zaczekam cierpliwie na zdjęcia i dobre nowiny :)

Rasiula czy Ty oszalałaś :jawdrop:

Może i oszalałam ale ze szczęścia :D Księciunio dźwigać nie może, Młody wyjechany, to co było robić... trza było dać trochę Panu Kurierowi zarobić ;)