Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

i jak tam twoje pozwolenie na budowe może juz złożone albo lada chwila do odebrania ,chyba że juz masz :D :D :D

jeszcze niestety nie jest złożone, bo nadal czekam na papiery ze STOEN'u :evil: :evil: :evil:

Wysłałam do nich podpisane papiery na początku zeszłego tygodnia i do tej pory mi ich nie odesłali :evil: :evil: :evil:

mam taki zamiar, tylko tam pracują do 13 i ciągle sobie za późno

to dzwon do nich i delikatnie nalegaj żeby ci odesłali :wink: :p :p i czym predzej składaj o pozwolenie :p :p :p

mam taki zamiar, tylko tam pracują do 13 i ciągle za późno sobie przypominam o tym telefonie

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry... jak sie udał spacer z młodą.

Zajefajna jest pogoda... na reszcie doczekałam się wiosny... :) :) :)

spacer był bardzo udany :D

teraz właśnie wróciłam z aerobiku i ledwo się ruszam :D

ale Ci zazdraszczam, że masz czas na aerobik.... :roll:

mam czas, jak moja mama łaskawie zgodzi się zostać przez godzinę z dziewczynami :-?

Cześć Lidio,

widzę, że działasz skutecznie i "popychasz tematy do przodu" :)).

Trudno będzi czekać do czerwca z pracami, gdy pogoda sprzyja i już chciałoby sie widzieć jak rośnie domek, co? :)). Jakie masz plany w kwestii terminów? Na kiedy planujesz zakończenie prac?

Twój domek jest mi bliski, bo jak wiesz ja wybrałam podobny do Topaza Szmaragd.

Pogoda jest piękna i chęci do poszukiwań działeczki wróciły. W sobotę jedziemy zobaczyć jedną z nich :). Ale nie napalam się zbytnio. Myślimy tez o alternatywnym rozwiązaniu - kupieniu domu w stanie surowym z elewacją i ogrodzeniem. Ciekawi mnie, co forumowicze sądzą o takim rozwiązaniu, zastanawiam się własnie, gdzie zapuścić taki wątek :)).

Życzę powodzenia w dalszych działaniach, kibicuje Ci stale.

Pozdrawiam serdecznie

Cześć Lidio,

widzę, że działasz skutecznie i "popychasz tematy do przodu" :)).

Trudno będzi czekać do czerwca z pracami, gdy pogoda sprzyja i już chciałoby sie widzieć jak rośnie domek, co? :)). Jakie masz plany w kwestii terminów? Na kiedy planujesz zakończenie prac?

Twój domek jest mi bliski, bo jak wiesz ja wybrałam podobny do Topaza Szmaragd.

Pogoda jest piękna i chęci do poszukiwań działeczki wróciły. W sobotę jedziemy zobaczyć jedną z nich :). Ale nie napalam się zbytnio. Myślimy tez o alternatywnym rozwiązaniu - kupieniu domu w stanie surowym z elewacją i ogrodzeniem. Ciekawi mnie, co forumowicze sądzą o takim rozwiązaniu, zastanawiam się własnie, gdzie zapuścić taki wątek :)).

Życzę powodzenia w dalszych działaniach, kibicuje Ci stale.

Pozdrawiam serdecznie

alamisiowa, bardzo się cieszę, że zajrzałaś do mnie, bo zastanawiałam się co u ciebie słychać :D Trzymam kciuki za owocne poszukiwania działki.

Co do kupna domu w stanie surowym, to ja osobiście bym się nie zdecydowała - pewnie dlatego, że widziałam jak moi rodzice zmagali się z przeróbkami kupionego przez nich domu, jakie "kwiatki" wychodziły, niedoróbki itp.

Nefer, chyba właśnie tak zrobię i do nich pojadę, bo mnie zaczynają wkurzać.

A tak w ogóle to wstałam dzisiaj dość wcześnie, ale starszą musiałam odwieźć do przedszkola, a potem jeszcze nakarmić młodszą w domu.

Jechać nie musiałam, bo listonosz przyniósł mi dzisiaj umowy ze STOEN'u, juuuuppppiiiiii !!!!! :D :D :D

Tak więc najprawdopodobniej w poniedziałek pojadę składać papiery do PnB :D

Gratujeszyn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lidszu to super nowina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!