lidszu 02.04.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 i jak tam twoje pozwolenie na budowe może juz złożone albo lada chwila do odebrania ,chyba że juz masz jeszcze niestety nie jest złożone, bo nadal czekam na papiery ze STOEN'u Wysłałam do nich podpisane papiery na początku zeszłego tygodnia i do tej pory mi ich nie odesłali mam taki zamiar, tylko tam pracują do 13 i ciągle sobie za późno to dzwon do nich i delikatnie nalegaj żeby ci odesłali i czym predzej składaj o pozwolenie mam taki zamiar, tylko tam pracują do 13 i ciągle za późno sobie przypominam o tym telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.04.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzień dobry... jak sie udał spacer z młodą. Zajefajna jest pogoda... na reszcie doczekałam się wiosny... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.04.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzień dobry... jak sie udał spacer z młodą. Zajefajna jest pogoda... na reszcie doczekałam się wiosny... :) spacer był bardzo udany teraz właśnie wróciłam z aerobiku i ledwo się ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.04.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzień dobry... jak sie udał spacer z młodą. Zajefajna jest pogoda... na reszcie doczekałam się wiosny... :) spacer był bardzo udany teraz właśnie wróciłam z aerobiku i ledwo się ruszam ale Ci zazdraszczam, że masz czas na aerobik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzień dobry... jak sie udał spacer z młodą. Zajefajna jest pogoda... na reszcie doczekałam się wiosny... :) spacer był bardzo udany teraz właśnie wróciłam z aerobiku i ledwo się ruszam ale Ci zazdraszczam, że masz czas na aerobik.... mam czas, jak moja mama łaskawie zgodzi się zostać przez godzinę z dziewczynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Liduś -nie dzwoń - jedź -u nich często dokumenty wpadają za biurko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.04.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzien dobry już wstałaś to zajrzyj na forum hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.04.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzień dobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.04.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Pobudka Dziewczyny wstawajcie - szkoda dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 03.04.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Cześć Lidio, widzę, że działasz skutecznie i "popychasz tematy do przodu" ). Trudno będzi czekać do czerwca z pracami, gdy pogoda sprzyja i już chciałoby sie widzieć jak rośnie domek, co? ). Jakie masz plany w kwestii terminów? Na kiedy planujesz zakończenie prac? Twój domek jest mi bliski, bo jak wiesz ja wybrałam podobny do Topaza Szmaragd. Pogoda jest piękna i chęci do poszukiwań działeczki wróciły. W sobotę jedziemy zobaczyć jedną z nich . Ale nie napalam się zbytnio. Myślimy tez o alternatywnym rozwiązaniu - kupieniu domu w stanie surowym z elewacją i ogrodzeniem. Ciekawi mnie, co forumowicze sądzą o takim rozwiązaniu, zastanawiam się własnie, gdzie zapuścić taki wątek ). Życzę powodzenia w dalszych działaniach, kibicuje Ci stale. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.04.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzień dobrek! Borem lasem przybiegłem tu sama, po styropian wysłała mnie mama, więc lecę... Miłego dnia, spacerów, aerobików i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Cześć Lidio, widzę, że działasz skutecznie i "popychasz tematy do przodu" ). Trudno będzi czekać do czerwca z pracami, gdy pogoda sprzyja i już chciałoby sie widzieć jak rośnie domek, co? ). Jakie masz plany w kwestii terminów? Na kiedy planujesz zakończenie prac? Twój domek jest mi bliski, bo jak wiesz ja wybrałam podobny do Topaza Szmaragd. Pogoda jest piękna i chęci do poszukiwań działeczki wróciły. W sobotę jedziemy zobaczyć jedną z nich . Ale nie napalam się zbytnio. Myślimy tez o alternatywnym rozwiązaniu - kupieniu domu w stanie surowym z elewacją i ogrodzeniem. Ciekawi mnie, co forumowicze sądzą o takim rozwiązaniu, zastanawiam się własnie, gdzie zapuścić taki wątek ). Życzę powodzenia w dalszych działaniach, kibicuje Ci stale. Pozdrawiam serdecznie alamisiowa, bardzo się cieszę, że zajrzałaś do mnie, bo zastanawiałam się co u ciebie słychać Trzymam kciuki za owocne poszukiwania działki. Co do kupna domu w stanie surowym, to ja osobiście bym się nie zdecydowała - pewnie dlatego, że widziałam jak moi rodzice zmagali się z przeróbkami kupionego przez nich domu, jakie "kwiatki" wychodziły, niedoróbki itp. Nefer, chyba właśnie tak zrobię i do nich pojadę, bo mnie zaczynają wkurzać. A tak w ogóle to wstałam dzisiaj dość wcześnie, ale starszą musiałam odwieźć do przedszkola, a potem jeszcze nakarmić młodszą w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.04.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień dobry... dzielę się moją osobistą wiosną http://images50.fotosik.pl/97/561c43189bbf072amed.jpg http://images42.fotosik.pl/93/cab4895fd25cbb78med.jpg wiosna, wiosna.... nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 03.04.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Właśnie tych niedoróbek się obawiam, ale sobie pomyślałam, że jak buduje się dom to tez na róże ekipy sie trafia i tez nie zawsze wiadomo czy jakośc będzie taka jakiej oczekujemy... tak sobie argumentuję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.04.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Hejka Lidzia jedź do tych co Cię wkurzają i do pionu ich postaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.04.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Cześć i czołem ... Lidszu nie ma na co czekać trza pojechać i objechać towarzystwo ... miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.04.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Cześć i czołem ... Lidszu nie ma na co czekać trza pojechać i objechać towarzystwo ... miłego dnia A jak nie, to zrobimy zajazd, jak to drzewiej bywało. Znaczy manifestację siły i godności Moze zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Jechać nie musiałam, bo listonosz przyniósł mi dzisiaj umowy ze STOEN'u, juuuuppppiiiiii !!!!! Tak więc najprawdopodobniej w poniedziałek pojadę składać papiery do PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.04.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 No i wystarczyło zagrozić zajazdem Gratulacje! Hajda z papiurami i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.04.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Jechać nie musiałam, bo listonosz przyniósł mi dzisiaj umowy ze STOEN'u, juuuuppppiiiiii !!!!! Tak więc najprawdopodobniej w poniedziałek pojadę składać papiery do PnB Gratujeszyn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lidszu to super nowina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts