Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam się porannie :)

byłam wczoraj na budowie, bo w czasie mojego urlopu przyszli złodzieje i powycinali nam prawie wszystkie kable z garażu. To akurat nie jest najgorsze, bo da się to załatać. Najgorsze jest to, że ucięli nam cały pęk kabli, które wychodziły z domu do podłączenia do skrzynki z licznikiem, kabel do bramy, domofonu, oświetlenia ogrodu :evil:

Rozmawiałam wczoraj z elektrykiem, że pewnie trzeba będzie skuć trochę wylewkę z garażu, aby położyć te kable jeszcze raz, bo szczególnie tego doprowadzającego prąd do domu nie powinno się łączyć.

cieszę się, że do domu nie weszli, bo bym się pochlastała.

Z jednej strony sai się o to prosiliśmy, bo garaż nie był niczym zamknięty, więc złodzieje mieli łatwy do niego dostęp. Teraz zabiliśmy go deskami do czasu zamontowania bramy garażowej.

No kurwa! Niech im ziemia lekką będzie jak ich kiedy prąd z tych kradzionych kabelków pochlasta!:mad::evil:

Lidziu bodaj łapy im pousychały:(

O kuźwa no ręce opadają :mad::mad::mad:

mówię wam, że się załamałam jak to zobaczyłam. Pal licho kable w garażu, najbardziej wkurzona jestem o te idące z domu do skrzynki :evil: . Dodatkowo ucięli nam też kable, które miały być podłączone do skrzynek w garażu. Wszystkie były ładnie opisane, ale teraz już nie są, więc będę musiała na szybko kupić kontakty i gniazdka, aby panowie elektrycy wiedzieli który kabelek jest od czego :evil:

Jak już masz kotka to NitkoFilipki nie będziesz chciała?:rolleyes::(

będę chciała jak najbardziej, bo nie wiem, czy kotek nie zostanie u rodziców.

ciocia się pyta jak moje dziewczynki się spraowowały ??? dały mamusi odpocząć ???:rolleyes:

następnym razem tatuś z nimi odpocznie a my się razem pomęczemy z nudą :wiggle:

dziewczynki OK, chociaż 2 tygodni z nimi bym nie wytrzymała ;)

właśnie planuję gdzie by M wysłać z dziewczynkami, aby trochę od nich odpocząć ;)

teraz i tak nie jest źle, bo poszły do przedszkola, więc pół dnia mam z głowy :cool:

dziewczynki OK, chociaż 2 tygodni z nimi bym nie wytrzymała ;)

właśnie planuję gdzie by M wysłać z dziewczynkami, aby trochę od nich odpocząć ;)

teraz i tak nie jest źle, bo poszły do przedszkola, więc pół dnia mam z głowy :cool:

zazdroszczę bo ja mam dziś dodatkowo 2 w promocji a po weekendzie nie mogę się odnleźć