anjamen 26.07.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 wlasnie odpoczywam od Dejwa, wyjechal w delegacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.07.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 sliczny kicius, to on czy ona? on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.07.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 wlasnie odpoczywam od Dejwa, wyjechal w delegacje coś nie bardzo się z tego powodu cieszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.07.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Mój wyjechał w połowie czerwca i wraca na jeden - dwa dni, co jakieś 7 dni. Dobrze jest bez faceta. Gdyby jeszcze nie ta wykończeniówka i chodzący fachmani, i burdel, to by było git...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.07.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 witam się porannie byłam wczoraj na budowie, bo w czasie mojego urlopu przyszli złodzieje i powycinali nam prawie wszystkie kable z garażu. To akurat nie jest najgorsze, bo da się to załatać. Najgorsze jest to, że ucięli nam cały pęk kabli, które wychodziły z domu do podłączenia do skrzynki z licznikiem, kabel do bramy, domofonu, oświetlenia ogrodu Rozmawiałam wczoraj z elektrykiem, że pewnie trzeba będzie skuć trochę wylewkę z garażu, aby położyć te kable jeszcze raz, bo szczególnie tego doprowadzającego prąd do domu nie powinno się łączyć. cieszę się, że do domu nie weszli, bo bym się pochlastała. Z jednej strony sai się o to prosiliśmy, bo garaż nie był niczym zamknięty, więc złodzieje mieli łatwy do niego dostęp. Teraz zabiliśmy go deskami do czasu zamontowania bramy garażowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.07.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 No kurwa! Niech im ziemia lekką będzie jak ich kiedy prąd z tych kradzionych kabelków pochlasta! Jak już masz kotka to NitkoFilipki nie będziesz chciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.07.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Lidziu bodaj łapy im pousychały:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.07.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.07.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 O kuźwa no ręce opadają :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.07.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Jak już masz kotka to NitkoFilipki nie będziesz chciała? Yyyy czy ja dobrze rozumiem - że oni - ten teges???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.07.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 No kurwa! Niech im ziemia lekką będzie jak ich kiedy prąd z tych kradzionych kabelków pochlasta! Lidziu bodaj łapy im pousychały:( O kuźwa no ręce opadają :mad: mówię wam, że się załamałam jak to zobaczyłam. Pal licho kable w garażu, najbardziej wkurzona jestem o te idące z domu do skrzynki . Dodatkowo ucięli nam też kable, które miały być podłączone do skrzynek w garażu. Wszystkie były ładnie opisane, ale teraz już nie są, więc będę musiała na szybko kupić kontakty i gniazdka, aby panowie elektrycy wiedzieli który kabelek jest od czego Jak już masz kotka to NitkoFilipki nie będziesz chciała? będę chciała jak najbardziej, bo nie wiem, czy kotek nie zostanie u rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.07.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 ale skurwysynstwo, brak slow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.07.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 no szok... kable zwinac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.07.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 o żesz ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.07.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 no szok... kable zwinac... wiesz ile tam miedzi kochana jest. Lidzia ciesz się że do domu nie weszli. Podobno skur%^&y potrafią z tynków kable wypruwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.07.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 ciocia się pyta jak moje dziewczynki się spraowowały ??? dały mamusi odpocząć ??? następnym razem tatuś z nimi odpocznie a my się razem pomęczemy z nudą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.07.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 wiesz ile tam miedzi kochana jest. Lidzia ciesz się że do domu nie weszli. Podobno skur%^&y potrafią z tynków kable wypruwać. no mi właśnie w garażu z tynków wypruli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.07.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 ciocia się pyta jak moje dziewczynki się spraowowały ??? dały mamusi odpocząć ??? następnym razem tatuś z nimi odpocznie a my się razem pomęczemy z nudą dziewczynki OK, chociaż 2 tygodni z nimi bym nie wytrzymała właśnie planuję gdzie by M wysłać z dziewczynkami, aby trochę od nich odpocząć teraz i tak nie jest źle, bo poszły do przedszkola, więc pół dnia mam z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.07.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 dziewczynki OK, chociaż 2 tygodni z nimi bym nie wytrzymała właśnie planuję gdzie by M wysłać z dziewczynkami, aby trochę od nich odpocząć teraz i tak nie jest źle, bo poszły do przedszkola, więc pół dnia mam z głowy zazdroszczę bo ja mam dziś dodatkowo 2 w promocji a po weekendzie nie mogę się odnleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.07.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 zazdroszczę bo ja mam dziś dodatkowo 2 w promocji a po weekendzie nie mogę się odnleźć to gdzie takie dzieci w promocji rozdają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts