zuznka 02.08.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Kędziorku, podziel się swoim hydraulikiem a tak w ogóle to gdzie się podziewasz jak chata pusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.08.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Cześć Lidszu, jeśli to nie Ty pomykałaś autkiem w sobotę wczesnym popołudniem Ratuszową i Jagiellońską to masz sobowtóra to pewnie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.08.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Doberek bry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.08.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 miałam wpaść do Ciebie sufity podziwiac, ale trawa nas pochłoneła na całego, ale przynajmniej część działki zrobione juz na gotowo może wpadniesz w środę, bo będę na działce ma przyjechać pan od ziemi i zacząć nam robić w końcu porządek na działce i może zacznie się akcja podnoszenie działki do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.08.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Kędziorku, podziel się swoim hydraulikiem a tak w ogóle to gdzie się podziewasz jak chata pusta prześlę zaraz na PW delektuję się ciszą w domu i jakiś marazm mnie ogarnął, bo na budowie nic się nie dzieje kiedy mogę do ciebie wpaść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.08.2010 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 to pewnie ja nie byłam do końca pewna, bo seat mnie zmylił ale jeśli to Ty, to jechałaś za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.08.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 prześlę zaraz na PW delektuję się ciszą w domu i jakiś marazm mnie ogarnął, bo na budowie nic się nie dzieje kiedy mogę do ciebie wpaść ? fenkiuję za Pw i czekam na ciebie z utęsknieniem zgarnij Monie i Malutką i wpadajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.08.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 no wlasnie, kiedy wybieramy sie do Zuzy, jakos w ciagu dnia bym prosila zeby korki ominac bo ja z moimi maluchami bede pomykac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.08.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Hejka Dziewczynki:) Może i mnie jakoś nawiedzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.08.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 no wlasnie, kiedy wybieramy sie do Zuzy, jakos w ciagu dnia bym prosila zeby korki ominac bo ja z moimi maluchami bede pomykac. lidszu zapewne wpadnie tak jak dziewczynki są w przechowalni jeśli chodzi o mnie to macie dowolność Magi, a ty kiedy wpadniesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.08.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 lidszu zapewne wpadnie tak jak dziewczynki są w przechowalni jeśli chodzi o mnie to macie dowolność Magi, a ty kiedy wpadniesz ? No dzisiaj to nie mogę, bo lecę do koleżanki i jej małego synusia:) Mogę jutro albo w czwartek po pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.08.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 ja też mogę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.08.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 jak ja Wam czasem zazdroszczę tego czasu między 9 a 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.08.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Hejka Dziewczynki:) Może i mnie jakoś nawiedzicie? ja chetnie tylko kwestia czasu. zaraz odszukam jaka do Ciebie jest trawa w PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.08.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 nie byłam do końca pewna, bo seat mnie zmylił ale jeśli to Ty, to jechałaś za mną no to na pewno byłam ja. Seat to mój samochód, au ciebie byłam mężowskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.08.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 ja chetnie tylko kwestia czasu. zaraz odszukam jaka do Ciebie jest trawa w PW zapraszam:) tylko w tygodniu po 16 żebym zdążyła wrócić z pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.08.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Cześć Kędziorku i Reszto Wpadłam zobaczyć miłe Buźki wirtualnie, bo na żywca nie mogę do Was zajrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.08.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 no to na pewno byłam ja. Seat to mój samochód, au ciebie byłam mężowskim to następnym razem będę machać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.08.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 laseczki, to kiedy wpadacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.08.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Cześć loczek Kurcze ja w tymtygodniu jestem w pracy jakby co to ja mogę dopiero w przyszłym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts