Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej Liduśka i Ferajna.

Lidzia, ja dopiero doczytałam. Nie mogę się spotkać w tym tygodniu, a w przyszłym mnie nie ma, bo jadę sobie odpocząć :)

Bedzie walka z ziemią? Braaawo. Tylko nawiez sobie lekkiej ziemi piaszczystej, bo inaczej bedzie kiepsko

miłego odpoczynku życzę, bo nikomu jak wam on się należy - buźka :hug:

walka z działką się zaczęła na całego i zaraz wstawię zdjęcia do dziennika :D .

dzialka widze juz bedzie bez kaluz.....

mam taką nadzieję, chociaż włos na głowie mi się jeży ile to będzie kosztować :(

ale i tak trzeba to było zrobić, więc nie było wyjścia. dzięki temu będę już mogła zacząć kupować jakieś roślinki na działkę :D. mąż się pewnie ucieszy :lol2:

Lidziu! Ależ Ty masz śliczne kartongipsiki!!!!! :D :D :DA teren podniesiony to super sprawa!!!

dziękuję bardzo :D

a teren na będzie się dopiero podnosić. Na razie panowie ryją koparką i ściągają po całości humus. Jutro ma przyjechać pierwsza dostawa piasku, więc mam nadzieję, że w piątek już co nieco będzie widać :D

ale i tak cieszę się jak głupia, bo w końcu zobaczyłam, że mam dużą działkę z boku domu (od strony jadalni i salonu :lol2:) i spokojnie mi się zmieści mój tarasik śniadaniowy :D

dziękuję bardzo :D

a teren na będzie się dopiero podnosić. Na razie panowie ryją koparką i ściągają po całości humus. Jutro ma przyjechać pierwsza dostawa piasku, więc mam nadzieję, że w piątek już co nieco będzie widać :D

ale i tak cieszę się jak głupia, bo w końcu zobaczyłam, że mam dużą działkę z boku domu (od strony jadalni i salonu :lol2:) i spokojnie mi się zmieści mój tarasik śniadaniowy :D

Aaaa tarasik śniadaniowy to podstawa!!! :D

Podnieś się wyżej ciut, ciut od tego "podsypanego" obok...;)

Ja to już bym zrobiła dawno... w zeszłym roku :)

To kiedy przeprowadzka?

ja nie miałam szans niestety :( sama widziałaś jak wyglądała moja działka na wiosnę. Sodoma i gomora. Nie było sensu czegokolwiek kupować, skoro i tak wszystko miało być zryte

A przeprowadzkę planujemy na grudzień, chociaż jakoś tego za bardzo nie widzę. Ciągle trzyma nas w zawieszeniu brak gazu :(, ale mam nadzieję, że już niedługo