Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidzia i co byłas juz w ogrodniczym? Jak szybko zaczniesz to się trochę rozmyje. Ja od zeszłej jesieni wydaje co tydzien pip ppippiipiipii w ogrodniczym i ciągle tego gąszczu jakoś na działce nie widze. Za to widze, ze to co było nasadzone z zeszłym roku sporo jednak urosło

proszę cię, nie strasz mnie :eek:

jeszcze nie byłam w ogrodniczym, bo na razie muszę zobaczyć jak ta moja działka będzie teraz wyglądać i zastanowić się co tak naprawdę chcę na niej mieć

proszę cię, nie strasz mnie :eek:

jeszcze nie byłam w ogrodniczym, bo na razie muszę zobaczyć jak ta moja działka będzie teraz wyglądać i zastanowić się co tak naprawdę chcę na niej mieć

pożyjemy, zobaczymy. Teraz tyle pięknych rzeczy jest do ogrodu, ze najpierw zrób rekonesans w paru miejscach i obejrzyj rosliny jakie cudne, potem wybierz zaprzyjaxnione miejsce i kupuj po kawałku, za to wykłócaj się o rabaty :)

Ja znalazłam koło siebie fajne miejsce z produkcją drzew, głównie iglaków i ceny są bardzo fajne. Np thuja danica całkiem juz sensownych rozmiarów kosztuje 10 złociszy. Tyle samo kosztuje w innych sklepikach kawałek małej trawy albo jakies kwitnącej byliny. Pewnie da się taniej jeszcze, ale mam blisko. W innych miejscach widzialam takie same thujki po 20 złotych. I tak to Pani :D Więc myśl myśl myśl ..

Witam

Przeczytałam cały dziennik, z komentarzami chyba nie pójdzie tak łatwo :)

Fajny projekt wybraliście, przyznam się, ze tez się nad nim dłuuuuugo zastanawiałam.

Widzę, ze nie tylko ja mam z budową pod górkę.

Będę zaglądać :)

Minkapinka, dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej :D

cieszę się, że podoba ci się nasz projekt, no i szkoda, że go jednak nie wybrałaś ;)

Z budową tak to już jest, że czasami pod górkę, czasami z górki. U mnie teraz trochę pod górkę, ale akurat się cieszę z tej górki na działce ;) :D

pożyjemy, zobaczymy. Teraz tyle pięknych rzeczy jest do ogrodu, ze najpierw zrób rekonesans w paru miejscach i obejrzyj rosliny jakie cudne, potem wybierz zaprzyjaxnione miejsce i kupuj po kawałku, za to wykłócaj się o rabaty :)

Ja znalazłam koło siebie fajne miejsce z produkcją drzew, głównie iglaków i ceny są bardzo fajne. Np thuja danica całkiem juz sensownych rozmiarów kosztuje 10 złociszy. Tyle samo kosztuje w innych sklepikach kawałek małej trawy albo jakies kwitnącej byliny. Pewnie da się taniej jeszcze, ale mam blisko. W innych miejscach widzialam takie same thujki po 20 złotych. I tak to Pani :D Więc myśl myśl myśl ..

muszę się w końcu do jakiegoś fajnego centrum ogrodniczego wybrać i pooglądać drzewka, trawy itp, bo jestem całkowicie w tym temacie zielona

Lidka, dzięki za fajny dzien i za pilotowanie :) oj bladzilabym bez Ciebie, ale tak to jest jechac za kims to sie nie pamieta trasy :)

jakie postepy Pana koparkowego? duzo spadlo ziemii na "piekny" trawnik?

Sylwia, ja też dziękuję za przemiły dzień :D dzięki temu, że wracałyśmy same, to już sama trafię na budowę do Zuzy, bo do tej pory zawsze jeździłam za nią i też tej trasy nie pamiętałam :lol2:

A na działce już dzisiaj nie byłam. Pojadę jutro i mam nadzieję, że dużo się zmieniło. M rozmawiał z panem, który powiedział, że najprawdopodobniej będą w poniedziałek kończyć :o