lidszu 04.08.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Aaaa tarasik śniadaniowy to podstawa!!! Podnieś się wyżej ciut, ciut od tego "podsypanego" obok... taki mam właśnie zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Jejku, ale sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 taki mam właśnie zamiar dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 przyszłam na całuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.08.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Lidzia i co byłas juz w ogrodniczym? Jak szybko zaczniesz to się trochę rozmyje. Ja od zeszłej jesieni wydaje co tydzien pip ppippiipiipii w ogrodniczym i ciągle tego gąszczu jakoś na działce nie widze. Za to widze, ze to co było nasadzone z zeszłym roku sporo jednak urosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 cześć Loczku tak sobie przylazłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.08.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 przyszłam na całuska;) proszę http://i33.tinypic.com/pwsd2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.08.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Lidzia i co byłas juz w ogrodniczym? Jak szybko zaczniesz to się trochę rozmyje. Ja od zeszłej jesieni wydaje co tydzien pip ppippiipiipii w ogrodniczym i ciągle tego gąszczu jakoś na działce nie widze. Za to widze, ze to co było nasadzone z zeszłym roku sporo jednak urosło proszę cię, nie strasz mnie jeszcze nie byłam w ogrodniczym, bo na razie muszę zobaczyć jak ta moja działka będzie teraz wyglądać i zastanowić się co tak naprawdę chcę na niej mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.08.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 cześć Loczku tak sobie przylazłam;) cieszę się ale jeszcze nie mam żadnych wiadomości od kierbuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 no skąd ja całkiem bezinteresownie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 05.08.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Witam Przeczytałam cały dziennik, z komentarzami chyba nie pójdzie tak łatwo Fajny projekt wybraliście, przyznam się, ze tez się nad nim dłuuuuugo zastanawiałam. Widzę, ze nie tylko ja mam z budową pod górkę. Będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.08.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 taki mam właśnie zamiar Ja też za tym obstawiam.... I powodzenia..... Zobaczysz ... święta w nowym domu będą jak nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.08.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 proszę cię, nie strasz mnie jeszcze nie byłam w ogrodniczym, bo na razie muszę zobaczyć jak ta moja działka będzie teraz wyglądać i zastanowić się co tak naprawdę chcę na niej mieć pożyjemy, zobaczymy. Teraz tyle pięknych rzeczy jest do ogrodu, ze najpierw zrób rekonesans w paru miejscach i obejrzyj rosliny jakie cudne, potem wybierz zaprzyjaxnione miejsce i kupuj po kawałku, za to wykłócaj się o rabaty Ja znalazłam koło siebie fajne miejsce z produkcją drzew, głównie iglaków i ceny są bardzo fajne. Np thuja danica całkiem juz sensownych rozmiarów kosztuje 10 złociszy. Tyle samo kosztuje w innych sklepikach kawałek małej trawy albo jakies kwitnącej byliny. Pewnie da się taniej jeszcze, ale mam blisko. W innych miejscach widzialam takie same thujki po 20 złotych. I tak to Pani Więc myśl myśl myśl .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 05.08.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Lidka, dzięki za fajny dzien i za pilotowanie oj bladzilabym bez Ciebie, ale tak to jest jechac za kims to sie nie pamieta trasy jakie postepy Pana koparkowego? duzo spadlo ziemii na "piekny" trawnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.08.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Witam Przeczytałam cały dziennik, z komentarzami chyba nie pójdzie tak łatwo Fajny projekt wybraliście, przyznam się, ze tez się nad nim dłuuuuugo zastanawiałam. Widzę, ze nie tylko ja mam z budową pod górkę. Będę zaglądać Minkapinka, dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej cieszę się, że podoba ci się nasz projekt, no i szkoda, że go jednak nie wybrałaś Z budową tak to już jest, że czasami pod górkę, czasami z górki. U mnie teraz trochę pod górkę, ale akurat się cieszę z tej górki na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.08.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 pożyjemy, zobaczymy. Teraz tyle pięknych rzeczy jest do ogrodu, ze najpierw zrób rekonesans w paru miejscach i obejrzyj rosliny jakie cudne, potem wybierz zaprzyjaxnione miejsce i kupuj po kawałku, za to wykłócaj się o rabaty Ja znalazłam koło siebie fajne miejsce z produkcją drzew, głównie iglaków i ceny są bardzo fajne. Np thuja danica całkiem juz sensownych rozmiarów kosztuje 10 złociszy. Tyle samo kosztuje w innych sklepikach kawałek małej trawy albo jakies kwitnącej byliny. Pewnie da się taniej jeszcze, ale mam blisko. W innych miejscach widzialam takie same thujki po 20 złotych. I tak to Pani Więc myśl myśl myśl .. muszę się w końcu do jakiegoś fajnego centrum ogrodniczego wybrać i pooglądać drzewka, trawy itp, bo jestem całkowicie w tym temacie zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.08.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Lidka, dzięki za fajny dzien i za pilotowanie oj bladzilabym bez Ciebie, ale tak to jest jechac za kims to sie nie pamieta trasy jakie postepy Pana koparkowego? duzo spadlo ziemii na "piekny" trawnik? Sylwia, ja też dziękuję za przemiły dzień dzięki temu, że wracałyśmy same, to już sama trafię na budowę do Zuzy, bo do tej pory zawsze jeździłam za nią i też tej trasy nie pamiętałam A na działce już dzisiaj nie byłam. Pojadę jutro i mam nadzieję, że dużo się zmieniło. M rozmawiał z panem, który powiedział, że najprawdopodobniej będą w poniedziałek kończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.08.2010 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 No to ja czekać będę na koniec... ale jestem ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.08.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 dzień dobry wszystkim i spadam na działkę, aby zobaczyć jak dzisiaj wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 cześc słoneczko witam się co by nie było że nie zagladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts