lidszu 06.08.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 cześc słoneczko witam się co by nie było że nie zagladam dziękuję, dziękuję, bo ostatnio mnie zaniedbałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.08.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 A zdjęcia gdzie masz????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 06.08.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 no to dziś nieźle nam zlało teren... akurat w tę burzę byliśmy na działce... robiło wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.08.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Cześć Lidzia Jak działeczka -podrasowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.08.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 pozdrowienia z Raju :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Ale Wam dobrze Dobrze. ze Raj tak blisko domu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.08.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 ale Wam zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.08.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) ale Wam dobrze Edytowane 7 Sierpnia 2010 przez Malutka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 dziękuję, dziękuję, bo ostatnio mnie zaniedbałaś A Ty mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.08.2010 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 pozdrowienia z Raju :D Ha! Tylko Wam jutro/dzisiaj pomacham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2010 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Buziaki dla imprezowiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.08.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 (edytowane) ... też się witam Lidzia ogródek najlepiej zacząć od tego by spędzić na nim jeden cały dzięń.... od bardzo wczensego ranka, zapamietac sobie gdzie kiedy jest słoneczko i jak długo... potem sprawdz ziemie jaką nawiozłaś.... przy czym tutaj nalezy poczekać aż osiądzie, bo taka świezo nawieziona wymaga czasu. Ale juz teraz możesz wykopać dołek na szpedel, weź ziemię do łapki i zaciśnij w pięść - jak się zrobi wałek który się nie rozleci to dobrze. Jak się rozleci na 2-3 części to znak, że to co nawiozłas jest przepuszczalne, jak się całkiem posypie to znaczy, że jest moocno przepuszczalne - to jak wiadomo z jednej strony dobrze, bo nie będzie woda stała kałużami, ale z drugiej strony wszystkie nawozy jakie zastosujesz szybciej opadną razem z wodą poza zasieg roślin., podobnie jak sama woda. Ta ziemia powinna jeszcze mieć w sobie szczątki roślin, które po rozłożeniu zasilą rośliny. POtem dobrze by było sprawdzić PH - ja u siebie to zrobiłam będąc pewną, że jak glina to raczej zasada no może obojętna... i otóż nie... mam lekko kwaśną zonk jak licho. I na koniec - to co mówiłam już Maleczce.... tam gdzie mniej więcej chcesz rabaty wypleń chwaściory (najlpeiej chemią, bo chwaściory to też nasiona któreych teraz nie widzisz), przekop na 1-1,5 sztycha z obornikiem i zostaw na zime.... taki obornik zasili Ci rośliny w azot na najbliższe kilka lat bo on się powoli wydziela. A wiosną mieć będziesz ziemię piękna i żyzną jak tralala tylko musisz pozbyć się chwastów, bo one na takiej ziemi tez się będą dobrze czuły no to się wymądrzyłam.... szkoda, że tego nie wiedziałam 2 lata temu i zazdrosze szpotkanka.... może jak już Szanowmy skończy urlop tez się do Was wybiore Edytowane 8 Sierpnia 2010 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 10.08.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Lidziu ja Cie lubie tylko czasu brak by tu zagladac a potrzebuje wiele informacji z forum ..... nie wiem kiedy to ogarne, a to poczatek ide zobaczyc co sie u Ciebie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) słonko, ja też ostatnio nie mam czasu na forum, więc rozumiem i usprawiedliwiam byłam dzisiaj w DLH oglądać deski elewacyjne. Muszę coś wybrać skoro w przyszłym tygodniu mają wejść panowie od elewacji. zamówiłam też dzisiaj w końcu bramę garażową. Krótka piłka była z panami, bo wiedziałam co dokładnie chcę, więc w ciągu pół godziny podpisałam umowę i czekam teraz 4-5 tygodni na montaż Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.08.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Cześć pokręcona! Łaał już elewacja - super!!!! Lidzia a gdzie w końcu zamówiłaś bramę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Cześć pokręcona! Łaał już elewacja - super!!!! zostałam postawiona przed faktem, że panowie mają od przyszłego tygodnia okienko, więc korzystam Lidzia a gdzie w końcu zamówiłaś bramę? na Bartyckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Oooo, na Bartyckiej, burzujka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Oooo, na Bartyckiej, burzujka. taaa, wbrew pozorom najtaniej tam było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 taaa, wbrew pozorom najtaniej tam było Tak sie tylko z Toba drocze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 10.08.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Ale macie fajny stryszek Jak się będzie tam wchodziło? I co tam planujecie? A jaki pomysł na elewację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts