Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zernij na tę stronę -> http://www.wienerberger.nl/servlet/Satellite?pagename=Wienerberger/Page/Overview05&cid=1118670000282&c=Page&sl=wb_nl_home_nl

tu jest Herfstbont

jak nic nie znajdziesz - to zerknij na jeszcze jedną - http://www.scuklinkier.dit.pl/ ogromny wybór ręcznie formowanych cegieł klinkierowych

bardzo dziękuję za namiary :D

na pewno zerknę

ja się już wyluzowałam, bo mnie to już w tej chwili tak bardzo nie boli. Szkoda mi tylko trochę kasy, którą musieliśmy wydać na drugą działkę, a były przeznaczone na budowę :evil:

Ja tam wierzę, że jeszcze nadrobicie jak tą pierwszą sprzedacie. :)

A wiesz że moja kuzyneczka też ma na imię Lidia.Bardzo mądra dziewczyna. :D

to tak jak ja :wink: :lol:

:lol:

Dziś czwartek, pewnie już wylecieliście? Udanego wypoczynku! :D Egipt, aaaach! Liczę na zdjęcia po powrocie!

Witaj lidszu! Ale ładne zdjęcia :). Morze, okolica, mama i córeczka :). Widze, ze listopad to świetny czas na urlop - tu zimnica i ponuro, a tam piekne słońce. To jest to! :)

Co do dziennika - myślałam o tym, a jakże, ale taka mnie refleksja naszła, że nie bardzo mam tam o czym pisać... Trochę to nudne chyba będzie takie opisy zwiedzanych działek... Zreszta jeszcze nigdzie nie bylismy :roll: W każdą sobote cos innego wypada do załatwienia, a wycieczkę "działkową" chcemy potraktowac jak wycieczkę własnie, nie spieszyć sie i wogóle. Może - jak nie będzie lało :-? - wybierzemy się w tę sobote. Obaczym. [/img]