alamisiowa 05.11.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Podłoga do salonu piekna!A kominek podoba mi się bardzej ten pierwszy - taki oszczędny w formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 zernij na tę stronę -> http://www.wienerberger.nl/servlet/Satellite?pagename=Wienerberger/Page/Overview05&cid=1118670000282&c=Page&sl=wb_nl_home_nl tu jest Herfstbont jak nic nie znajdziesz - to zerknij na jeszcze jedną - http://www.scuklinkier.dit.pl/ ogromny wybór ręcznie formowanych cegieł klinkierowych bardzo dziękuję za namiary na pewno zerknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 06.11.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 ja się już wyluzowałam, bo mnie to już w tej chwili tak bardzo nie boli. Szkoda mi tylko trochę kasy, którą musieliśmy wydać na drugą działkę, a były przeznaczone na budowę Ja tam wierzę, że jeszcze nadrobicie jak tą pierwszą sprzedacie. A wiesz że moja kuzyneczka też ma na imię Lidia.Bardzo mądra dziewczyna. to tak jak ja Dziś czwartek, pewnie już wylecieliście? Udanego wypoczynku! Egipt, aaaach! Liczę na zdjęcia po powrocie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 06.11.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Egipt! Zapomniałam i sie zastanawiam, dlaczego lidszu się nie odzywa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.11.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 lidszu - super projekt wybrałaś Ostatnio wlaśnie takie domki zaczynają mi się podobać Podloga też niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 09.11.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Wow Egipt przepięknie ale zazdroszczę tego słoneczka a u nas piękna złota jesień ale chłodna niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.11.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 wróciłam opalona, wypoczęta i niestety dzisiaj padnięta, bo nie śpię od 3 nad ranem moja młodsza córcia tak się za mną stęskniła, że teraz nie odstępuje mnie na krok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 14.11.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Witaj! Ty wracasz a tu akurat zimno się robi. Taki kontrast . Będa jakieś zdjęcia z wojaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 14.11.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 tak poprosimy o zdjęcia śliczne chociaż oczy egipskim słoneczkiem nacieszyć bo u na ciągle szaro, buro i ponuro no ale cóż taki już nasz polski klikamat Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 16.11.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Ooo, Lidia wróciła!!! Egipt - ach, wspomnienia powracają, czekam na foteczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.11.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Witaj niezłe jazy miałaś z tą poprzednią działką ale ten twój domek jest super a po zdjęciach które wrzucasz do dziennika widzę, że mamy podobne gusta trzymam kciukasy i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 17.11.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Hej lidszu! Co słychać? Twój dziennik teskni za Tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Co słychać? Twój dziennik teskni za Tobą! wiem, że tęskni , ale moje młodsze dziecko ostatnio jest tak bardzo stęsknione, że w ogóle nie daje mi nic zrobić, bo cały czas uwieszona jest na mnie . zdjęcia zamieściłam w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 alamisiowa, chciałabym cię zmobilizować do założenia dziennika, abyś mogła się z nami dzielić swoimi postępami w szukaniu działki i innymi inspiracjami Co ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 18.11.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 jak nie widziałaś na żywo tych cegieł (crh), to możesz podjechać do Kowalczyka w Koniku - mają dość dużą wystawkę różnych ręcznie formowanych cegieł (w budynku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 jak nie widziałaś na żywo tych cegieł (crh), to możesz podjechać do Kowalczyka w Koniku - mają dość dużą wystawkę różnych ręcznie formowanych cegieł (w budynku). dzięki za info, muszę się w takim razie przejechać w drodze na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 18.11.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Śliczne zdjęcia Lidszu oj aż miło popatrzeć i te morze mmmmmm bajeczne pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 19.11.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Witaj lidszu! Ale ładne zdjęcia . Morze, okolica, mama i córeczka . Widze, ze listopad to świetny czas na urlop - tu zimnica i ponuro, a tam piekne słońce. To jest to! Co do dziennika - myślałam o tym, a jakże, ale taka mnie refleksja naszła, że nie bardzo mam tam o czym pisać... Trochę to nudne chyba będzie takie opisy zwiedzanych działek... Zreszta jeszcze nigdzie nie bylismy W każdą sobote cos innego wypada do załatwienia, a wycieczkę "działkową" chcemy potraktowac jak wycieczkę własnie, nie spieszyć sie i wogóle. Może - jak nie będzie lało - wybierzemy się w tę sobote. Obaczym. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 19.11.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Z innych ciekawostek - pojutrze podpisujemy u noratriusza dokumenty o rezygnacji z naszej nieszczęsnej wonnej działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.11.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Witaj piękne zdjęcia i cóż za piękne modelki ja od wczoraj też myślę o rekuperatorze i oczywiście ja muszę o nim czytac i kombinowac bo mąż jak zwykle nie ma czasu pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts