Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Ale macie fajny stryszek :) Jak się będzie tam wchodziło? I co tam planujecie?

"skromny" stryszek ma jakieś 100 m2 i w najwyższym punkcie 2,5 m wysokości. Wchodzi się na niego przez wyłaz strychowy z przedpokoju na górze. A przeznaczenie, to graciarnia i miejsce na rekuperator. Jeśli nam się kiedyś odmieni i będziemy chcieli jakoś bardziej wykorzystać ten strych, to istnieje możliwość rozebrania kawałka stropu nad pierwszym piętrem i zrobienia normalnych schodów.

A jaki pomysł na elewację?

Elewacja będzie bardzo zbliżona do oryginalnej wg MGProjektu. Jednak zamiast klinkieru na garażu i kuchni będzie tynk i boniowanie.

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

możesz napisać do Zuz@nki, ona ma jakiegoś kolegę, który robi k-g i takie stropy, więc może byś się z nim dogadała. A na pewno nie ma tak odległych terminów. Jakby Zuza się do ciebie nie odzywała, to krzycz, to do niej zadzwonię i poproszę o telefon do tego chłopaka

panowie cały czas wożą piach i już nawet nie wiem ile tych ciężarówek weszło, a jeszcze dużo im zostało do zasypania :(

byli też panowie od elewacji i wchodzą od 23 sierpnia. Nawet nie zdawałam sobie sprawy ile kasy mnie to będzie kosztować :jawdrop: . No ale jak się chciało dom piętrowy, to teraz trzeba płacić

Cześć :)

Ale fajnie że "elewatorzy" mają okienko!!! Dopiero teraz będziesz błyszczeć w sąsiedztwie :)

Monia, no cieszę się ogromnie. Panowie mieli do nas wchodzić w maju, ale sama wiesz jaki stawik miałam na działce. Mój kierbud trzymał rękę na pulsie i jak się dowiedział, że w końcu podnieśliśmy działkę do góry, to dał szybko znać chłopakom i tak oto niedługo do mnie zawitają.

Błyszczeć będę i aż oko zbieleje nielubianym sąsiadom z prawej :lol2:

eeee Lidziunia ja na drzwi to już czekam 6 tygodni:( więc nie sądzę żebyś się wyrobiła za dwa tygodnie no chyba że akurat dokładnie takie jak chcesz będą mieli na stanie:(

Ewcia, ty to potrafisz człowieka pocieszyć ;)

wiem, że może być problem, ale panowie i tak u mnie spędzą pewnie dłużej niż miesiąc, więc istniej szansa, że zdążą je przywieźć