lidszu 10.08.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Ale macie fajny stryszek Jak się będzie tam wchodziło? I co tam planujecie? "skromny" stryszek ma jakieś 100 m2 i w najwyższym punkcie 2,5 m wysokości. Wchodzi się na niego przez wyłaz strychowy z przedpokoju na górze. A przeznaczenie, to graciarnia i miejsce na rekuperator. Jeśli nam się kiedyś odmieni i będziemy chcieli jakoś bardziej wykorzystać ten strych, to istnieje możliwość rozebrania kawałka stropu nad pierwszym piętrem i zrobienia normalnych schodów. A jaki pomysł na elewację? Elewacja będzie bardzo zbliżona do oryginalnej wg MGProjektu. Jednak zamiast klinkieru na garażu i kuchni będzie tynk i boniowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 11.08.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Dzien dobry To rzeczywiście stryszek maleństwo . Fajnie mieć taką "malutką" graciarnię. Bardzo podobają mi się elewacje boniowane i pasują do tego typu domu. Ładnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.08.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Lidziu kto wam robił podłogę na strychu ... właśnie szukam ekipy, bo potrzebuję do rekuperacji przygotować "podłoże" a okazało się że nasz fachman nie zdąży nam tego zrobić ... buuuuuuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 toffee, robiłam nam to ekpia od k-g, ale niestety mają terminy na koniec października z tego co wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.08.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Tak myślałam ... ale zapytać zawsze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 możesz napisać do Zuz@nki, ona ma jakiegoś kolegę, który robi k-g i takie stropy, więc może byś się z nim dogadała. A na pewno nie ma tak odległych terminów. Jakby Zuza się do ciebie nie odzywała, to krzycz, to do niej zadzwonię i poproszę o telefon do tego chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 panowie cały czas wożą piach i już nawet nie wiem ile tych ciężarówek weszło, a jeszcze dużo im zostało do zasypania byli też panowie od elewacji i wchodzą od 23 sierpnia. Nawet nie zdawałam sobie sprawy ile kasy mnie to będzie kosztować . No ale jak się chciało dom piętrowy, to teraz trzeba płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.08.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Cześć Ale fajnie że "elewatorzy" mają okienko!!! Dopiero teraz będziesz błyszczeć w sąsiedztwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.08.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Dzięki już do niej piszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Cześć Ale fajnie że "elewatorzy" mają okienko!!! Dopiero teraz będziesz błyszczeć w sąsiedztwie Monia, no cieszę się ogromnie. Panowie mieli do nas wchodzić w maju, ale sama wiesz jaki stawik miałam na działce. Mój kierbud trzymał rękę na pulsie i jak się dowiedział, że w końcu podnieśliśmy działkę do góry, to dał szybko znać chłopakom i tak oto niedługo do mnie zawitają. Błyszczeć będę i aż oko zbieleje nielubianym sąsiadom z prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 A jutro jadę zamówić drzwi wejściowe, bo muszą być zamontowane przed elewacją i nie wiem czy zdążą je zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 eeee Lidziunia ja na drzwi to już czekam 6 tygodni:( więc nie sądzę żebyś się wyrobiła za dwa tygodnie no chyba że akurat dokładnie takie jak chcesz będą mieli na stanie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 eeee Lidziunia ja na drzwi to już czekam 6 tygodni:( więc nie sądzę żebyś się wyrobiła za dwa tygodnie no chyba że akurat dokładnie takie jak chcesz będą mieli na stanie:( Ewcia, ty to potrafisz człowieka pocieszyć wiem, że może być problem, ale panowie i tak u mnie spędzą pewnie dłużej niż miesiąc, więc istniej szansa, że zdążą je przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 e tam staram się wprowadzić racjonalny ogląd sprawy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.08.2010 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Szesc, szesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.08.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Szalejesz z tym piachem. Żeby Cię nie zasypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.08.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Szalejesz z tym piachem. Żeby Cię nie zasypali Eeee tam od razu szaleję tylko 1000 ton mi wywieźli na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.08.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Eeee tam od razu szaleję tylko 1000 ton mi wywieźli na działkę Nieźle. To już koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.08.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Nieźle. To już koniec? chyba w końcu tak Tak przynajmniej twierdzi pan ziemiarz. jutro jadę zobaczyć co i jak i się z nim rozliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.08.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 wstawiłam w dzienniku zdjęcia naszej odmienionej działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts