markoto 13.08.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 No faktycznie odmiana niezla, jak sobie przypomne ten stawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.08.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 No faktycznie odmiana niezla, jak sobie przypomne ten stawik Martuś, dzięki w stosunku do stawiku, to jesteśmy lata świetlne dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Lidszu, teraz to masz miodzio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.08.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Lidszu, teraz to masz miodzio:) Kaśka, dzięki cieszę się jak głupia bo do tej pory to nawet nie za bardzo było jak wejść i pochodzić po działce, nie mówiąc już o dzieciach. Teraz w końcu mogę zacząć myśleć o ogrodzie, co i jak rozplanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Wierzę Ci. Był Bangladesz, a teraz to masz Pola Elizejskie niemalze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.08.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Wierzę Ci. Był Bangladesz, a teraz to masz Pola Elizejskie niemalze Bangladesz mówisz ? no prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.08.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Wow, jaka zmiana. Najbardziej podoba mi się widok z salonu przez te narożna okna. To teraz leżaczek i plaża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.08.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Lidziu no miód malina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.08.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Lidziu no miód malina:) dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.08.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 u mnie też przód się piaskiem podniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.08.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 u mnie też przód się piaskiem podniósł super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.08.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Lidka super i mam nadzieję że zaleję tę małpę obok Wiem dzwoniłaś wczoraj ale ja dopiero wieczorem zauważyłam że mam nieodebrane połączenie, dzisiaj o normalnej porze do Ciebie dryndnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.08.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Lidszu - elegancja francja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.08.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Lidka super i mam nadzieję że zaleję tę małpę obok Wiem dzwoniłaś wczoraj ale ja dopiero wieczorem zauważyłam że mam nieodebrane połączenie, dzisiaj o normalnej porze do Ciebie dryndnę dzięki wczoraj dzwoniłam, bo myślałam, że może na działce jesteś. Zmówmy się na przyszły tydzień na macanko twoich tynków i oglądanie mojej plaży. Nitka ma się do mnie wybrać, więc może razem się spotkamy. Lidszu - elegancja francja! dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.08.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 SZOOOOK!!!!!!! :jawdrop: Nie było mnie tu "chwilkę" a tu taaaakie zmiany!!! Lidziu działka wygląda PIĘKNIE, ZACHWYCAJĄCO, ZNIEWALAJĄCO!!! Widok z okien salonu REWELACJA! Zabudowa K-G baaardzo fajna! Ogólnie, rzecz ujmując PIĘKNIŚCIE tam u Ciebie! A przecież przed Tobą wykpończeniówka, wtedy to dopiero czuję,że mi szczęka opadnie ..... i SUPER bo uwielbiam podpatrywać piękniste wnetrza Pozdrawiam serdecznie i już czekam na zdjęcia elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.08.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Cześć Lidzia trzeba było przyjechać bo oczywiście byłam. Spoko jak się z Nitką umówisz to daj znać. My od wczoraj układamy styropek. Mam już grzejniki na poddaszu podłączone bo wczoraj był hydraulik:wiggle: W poniedziałek ma się zabrać za podłogówkę no i może czwartek piątek wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.08.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 buuuu Nitka uziemiona... Bartuś ma angine ten tydzień a przynajmniej jego pierwsza połowa u mnie odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.08.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 noooo plaża pośród drzew juz jest brakuje jeszcze morza szum i ptaków śpiew - ptaki da się załatwić tylko co z tym szumem co? fajnie masz... parasol i można się wylegiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.08.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Cześć Lidzia trzeba było przyjechać bo oczywiście byłam. Spoko jak się z Nitką umówisz to daj znać. My od wczoraj układamy styropek. Mam już grzejniki na poddaszu podłączone bo wczoraj był hydraulik:wiggle: W poniedziałek ma się zabrać za podłogówkę no i może czwartek piątek wylewki nie widziałam twojego samochodu z drogi, więc się nie zapuszczałam pod samą działkę Gratulacje styropku i grzejników w przyszłym tygodniu jakoś się do ciebie wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.08.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 buuuu Nitka uziemiona... Bartuś ma angine ten tydzień a przynajmniej jego pierwsza połowa u mnie odpada Buuuuuu no nic, umówimy się jak synuś wyzdrowieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts