lidszu 15.08.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 noooo plaża pośród drzew juz jest brakuje jeszcze morza szum i ptaków śpiew - ptaki da się załatwić tylko co z tym szumem co? fajnie masz... parasol i można się wylegiwać parasol można postawić, a nawet boisko do siatkówki plażowej zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.08.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 to ja sie pisze na siatkowke plazowa czesc Lidziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.08.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Cześć Lidziu Ładna robi się działeczka . Masz teraz jak na plaży. Tylko skąd weźmiesz tyle humusu? On niestety jest jeszcze droższy niż piasek... Chciałabym zobaczyć minę sąsiada, jak mu działkę zacznie zalewać... I gratulki planów ocieplenia. My też przymierzamy się do ocieplenia, ale z początkiem września, bo od 22 sierpnia do 5 września jestem z młodym na rehabilitacji i muszę wszystko w tym tygodniu pozałatwiać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.08.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 to ja sie pisze na siatkowke plazowa czesc Lidziu Ania, serdecznie zapraszam w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.08.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Cześć Lidziu Ładna robi się działeczka . Masz teraz jak na plaży. Tylko skąd weźmiesz tyle humusu? On niestety jest jeszcze droższy niż piasek... Chciałabym zobaczyć minę sąsiada, jak mu działkę zacznie zalewać... I gratulki planów ocieplenia. My też przymierzamy się do ocieplenia, ale z początkiem września, bo od 22 sierpnia do 5 września jestem z młodym na rehabilitacji i muszę wszystko w tym tygodniu pozałatwiać.... Arnika, humusu mam pod dostatkiem, bo zanim nawiozłam piach zdjęłam z działki naprawdę duuuużą ilość humusu. Teraz sobie leży na dużej kupie naprzeciwko naszej działki i czeka na nawiezienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 17.08.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 czesc Lidka, wlasnie zajrzalam do twojego dziennika i z wypiekami na twarzy obejrzalam kazde zdjecie. super to wszystko wyglada, super ze tak szybko wszystko ładnie poszło w środku. Jestem pod dużym wrazeniem waszej działki. z takiej wody taki ładny piasek. teraz wyglada slicznie )))) czekam na ciag dalszy, tymbardziej ze my od wczoraj również zaczelismy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.08.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Arnika, humusu mam pod dostatkiem, bo zanim nawiozłam piach zdjęłam z działki naprawdę duuuużą ilość humusu. Teraz sobie leży na dużej kupie naprzeciwko naszej działki i czeka na nawiezienie. No to bardzo dobrze.... Bpo humus osiąga troszkę wyższe ceny niż piach..... Biegałaś już po ogrodniczych ? za zielonym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.08.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 czesc Lidka, wlasnie zajrzalam do twojego dziennika i z wypiekami na twarzy obejrzalam kazde zdjecie. super to wszystko wyglada, super ze tak szybko wszystko ładnie poszło w środku. Jestem pod dużym wrazeniem waszej działki. z takiej wody taki ładny piasek. teraz wyglada slicznie )))) czekam na ciag dalszy, tymbardziej ze my od wczoraj również zaczelismy pozdrawiam Hej , dzięki za słowa uznania i komplementy ciszę się, że wam się podoba zarówno w środku jak i na zewnątrz I najważniejsze: GRATULACJE rozpoczęcia budowy !!!! Mam nadzieję, że uzupełnisz dziennik i będziesz na bieżąco wklejać fotki, bo jestem bardzo ciekawa waszej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.08.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 No to bardzo dobrze.... Bpo humus osiąga troszkę wyższe ceny niż piach..... Biegałaś już po ogrodniczych ? za zielonym? Na razie nie biegam po ogrodniczych, bo nie mam na to czasu. W weekend wracają rodzice i trzeba dom doprowadzić do porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.08.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Cześć plażowiczko Sąsiedzi zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.08.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Cześć plażowiczko Sąsiedzi zadowoleni hejka ja na ich miejscu byłabym zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.08.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Pozazdrościłam "golizny" i uczyniłam krok aby "goło" i wesoło zrobiło się i u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.08.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 ... ja chce to widzieć cze Zuza cze Lidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.08.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Czeeeeeeeee Nituś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.08.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Pozazdrościłam "golizny" i uczyniłam krok aby "goło" i wesoło zrobiło się i u mnie Że nago biegasz?????????????? Cze Lidzia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.08.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Pozazdrościłam "golizny" i uczyniłam krok aby "goło" i wesoło zrobiło się i u mnie chciałabym to zobaczyć czytałam i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.08.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 ... ja chce to widzieć cze Zuza cze Lidzia cze Nituś B już wyzdrowiał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.08.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Że nago biegasz?????????????? Cze Lidzia.... pewnie , a okoliczni murarze się jej przyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.08.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 no wcale się murarzom nie dziwie Batruś już się lepiej czuje... gorączki już brak a i z gardłem lepiej... antybiotyk mamy do niedzieli, więc w przyszłym tygodniu mogłabym się komuś ponarzucać troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.08.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Nituś, to super, że z Bartusiem lepiej jeśli tylko masz ochotę, to serdecznie zapraszam w przyszłym tygodniu do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts