anjamen 20.08.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 :eek:masz juz trawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.08.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 :eek:masz juz trawe? mam u rodziców na ogródku kosiłam dzisiaj 3 godziny i myślałam, że padnę Trawa nie dość że mokra, to jeszcze strasznie wysoka i źle mi się ją kosiło a wieczorkiem mężuś zabrał mnie na sushi, bo strasznie za mną chodziło dziewczynki oddaliśmy do fikolandu na godzinkę, a sami poszliśmy na jedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.08.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 super wieczorek mialas my bylismy w suszarni z Brighton, takiej ze szwedzkim stolem, bosssko, jesz ile chcesz dlatego my do koszenia mamy traktor:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.08.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 ojć sushi fuj... w sumie nigdy nie jadłam ale na samą myśl mam cofkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frezje 21.08.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 sushiii.....mniam pyszności strasznie tesknie i składam protest.....wiem coś za cos ale to niesprawiedliwe zeby ciężarne nie mogły jeść sushi.....(( usychające z tesknoty za sushi frezje:D buziaki dla wszyskich budujących bab:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.08.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 super wieczorek mialas my bylismy w suszarni z Brighton, takiej ze szwedzkim stolem, bosssko, jesz ile chcesz dlatego my do koszenia mamy traktor:cool: moi rodzice mają ogródek wielkości tzw "chusteczki do nosa", więc kupowanie traktora się nie opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.08.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 ojć sushi fuj... w sumie nigdy nie jadłam ale na samą myśl mam cofkę...... ja kiedyś też tak reagowałam, ale nauczyłam się jeść i teraz mi bardzo zasmakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.08.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 (edytowane) sushiii.....mniam pyszności strasznie tesknie i składam protest.....wiem coś za cos ale to niesprawiedliwe zeby ciężarne nie mogły jeść sushi.....(( usychające z tesknoty za sushi frezje:D buziaki dla wszyskich budujących bab:)) kochana, zdrowie dzidzi najważniejsze, chociaż moja koleżanka jadła sushi w czasie ciąży i synkowi nic nie było. dzięki za buziaki jak postępy budowy ? Edytowane 21 Sierpnia 2010 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.08.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Czołem Kędziorku Cudnisty! Buziaki nocne zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Czesc, uwielbiam sushi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.08.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam się niedzielnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 22.08.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 helloł kiedy trawke siejecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.08.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Też czesiulka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 23.08.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Czesc dawno mnie tu nie było i widzę, ze tak gładko i pięknie u Was zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.08.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Lidzia gdzie znowu wyjechałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.08.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Czesc dawno mnie tu nie było i widzę, ze tak gładko i pięknie u Was zrobiło minkapinka, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 23.08.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Lidzia,czy moze macie godnego polecenia hydraulika lub elektryka? I jak was taki hydraulik liczył - za caość roboty/ czy sa jakies standardowe ceny - np. polozenie metra rury czy cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.08.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Lidzia, czy moze macie godnego polecenia hydraulika lub elektryka? I jak was taki hydraulik liczył - za caość roboty/ czy sa jakies standardowe ceny - np. polozenie metra rury czy cos takiego? Elektryka mogę polecić, prześlę ci namiar na PW Hydraulika też polecam, ale nie jest tani. U nas liczył za całość robocizny - rurki doprowadzające wodę do łazienek i kuchni, podłogówkę w całym domu, geberity. Myślę, że można znaleźć kogoś tańszego, ale na wszelki wypadek podam ci namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.08.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 hej Lidka, bedziesz dzis na budowie? ja dziś caly dzien na budowie, moze z malymi przerwami, moglabym podjechac looknac na te Twoje sufity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.08.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 hej Lidka, bedziesz dzis na budowie? ja dziś caly dzien na budowie, moze z malymi przerwami, moglabym podjechac looknac na te Twoje sufity a ja się właśnie chciałam do ciebie wybrać. Jesteś na budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts