Malutka_ 24.08.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Lidzia, muszę przyznać że super domek się szykuje piaseczek robi wrażenie i naprawde dopiero widać wielkość tej plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.08.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Lidziunia ja znowu nieśmiało:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.08.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 dawno mnie u Ciebie nie było...super postępy i w domu i w ogrodzie! bravo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.08.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Lidziunia ja znowu nieśmiało:oops: jutro zadzwonię do kierbuda, bo się do mnie już dawno nie odzywał przypomnę mu się, bo na pewno będzie u mnie w przyszłym tygodniu jak będą wchodzić panowie od elewacji, to by te strażaki przywiózł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.08.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 dawno mnie u Ciebie nie było... super postępy i w domu i w ogrodzie! bravo:) och rzeczywiście dawno, ale bardzo się cieszę, że wpadłaś dzięki za pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.08.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 hejka dzięki za miłe popołudnie i fajnie było zobaczyć twój przepiękny ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.08.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 ja wiem że tak nachalnie ale wiesz jesień idzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.08.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 ja wiem że tak nachalnie ale wiesz jesień idzie;) zdaję sobie z tego sprawę. Myślałam, że panowie od elewacji wejdą od tego tygodnia, to bym już pewnie miała te strażaki u siebie. A tak, to niestety musisz poczekać na nie do przyszłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.08.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 no spoko przyszły tydzień nie daleko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 dzięki za miłe popołudnie i fajnie było zobaczyć twój przepiękny ogród hej kręciołku dzięki za odwiedziny.... już dawno nikt niebył.... ale mam nadzieje,, że to przejściowe... Się zrewanżuje mam nadzieje wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.08.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 się jutro mają zamontować kasety do drzwi przesuwnych w garderobach dziewczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.08.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 się jutro mają zamontować kasety do drzwi przesuwnych w garderobach dziewczynek ale bajer!!!!!Lidzia a kafelki kiedy wchodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.08.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 się jutro mają zamontować kasety do drzwi przesuwnych w garderobach dziewczynek super, oni stawiaja od razu gk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.08.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 super, oni stawiaja od razu gk? pewnie zależy jak się z montażystami dogadać są różne kasety - do ścianek murowanych i k-g u nas tylko zamontowali kasetę - tynkowana była później przez naszych fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.08.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 nie no ja myślę że Lidzia wzięła kasety do k-g a na boku Lidziunia to ile płaciłaś za kasety?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.08.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 dzięki dziewczyny kasety są do k-g, a mają mi je obłożyć Misiaczki, którzy robili u nas zabudowę k-g. Muszę tylko dać im znać, że kasety są już na miejscu zamontowane. Wusia, za dwie kasety 80 Eclisse zapłaciłam jakieś 2400 zł - już z montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 27.08.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 hej Lidszuwidzę, że prace postępują i wszystko idzie do przodu! możesz się nacieszyć i podzielić z innymija niestety mieszkam od budowy 180 km i nie mogę przeżywać tego co Ty, zazdroszczę Wam dziewczyny i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.08.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 ale bajer!!!!!Lidzia a kafelki kiedy wchodzą? ty mnie nie denerwuj, co ? glazurnik, który miał do mnie wejść w sierpniu nie odbiera ode mnie telefonów. We wtorek jestem umówiona z jednym panem polecanym przez mojego hydraulika. Co prawda wolny termin ma dopiero w październiku, ale chcę go zgwałcić, aby przyszedł do mnie jak najszybciej i położył kawałek ściany w pomieszczeniu gospodarczym, abym mogła piec zawiesić i wygrzewać podłogówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.08.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 hej Lidszu widzę, że prace postępują i wszystko idzie do przodu! możesz się nacieszyć i podzielić z innymi ja niestety mieszkam od budowy 180 km i nie mogę przeżywać tego co Ty, zazdroszczę Wam dziewczyny i pozdrawiam Hej zaczęliście budowę ? Gratulacje opowiadaj, bo ostatnio jak pisałaś, to byliście na etapie poszukiwania działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts