Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

udało nam się kupić działkę 13 ara, czyli taką sama jaką mamy teraz do sprzedania w okolicach lublina,

miejscowość dość śmiesznie się nazywa, a każdy komu o niej mówię pyta się dwa razy.....jak....gdzie.....a ja na to w Łosiu zamierzam mieszkać heh

fundamenty są, a kolejna część od pażdziernika ( jak wszystko dobrze pójdzie...........co się rzadko zdarza!)

boję się jak cholera przeprowadzki..............no bo gdzie ja bedę mieszkać ..........w jakimś Łosiu!!!!!

nikogo tam nie znam............ale jeśli chcę być blisko męża to cóż trzeba to przełknąć!

myślę, że z moim charakterem na pewno kogoś poznam, ale strach jest i tyle!

hmmmm nie wiem gdzie są te buźki? nie mogę ich znaleźć!

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidziunia z tego co patrzyłam na stronie eclisse to tak by wyglądało że jednakowa cena tych kaset czy to 80-ki czy 100-ki za montaż troszkę biorą takiego cuda:jawdrop: ręce mi już opadają:(

a jaki ty masz problem z kasetami ? Coś doczytałam u Myszy, że drzwi masz 100. U mnie za montaż wyszło jeśli dobrze pamiętam 800 zł, ale szczerze mówiąc twój mąż by sobie sam poradził z takim montażem, bo dla mnie to było prościutkie.

to gwałć go tylko tak skutecznie :) ;)

no muszę :( mam nadzieję, że mój mąż mi ten gwałt wybaczy ;) :cool:

wkurzyłam się dzisiaj trochę, bo miała w tym tygodniu stanąć na komisji moja sprawa z gazem i nie stanęła :bash::evil:

ma podobno stanąć w przyszłym, tak więc trzymajcie kciuki.

Za to w poniedziałek najprawdopodobniej dostanę PnB na budowę instalacji gazowej na mojej działce :D. Muszę się pospieszyć, bo chciałabym z tym gazem wejść do budynku przed ociepleniem.

a że nic się nie posuwa do przodu:( ty już prawie kończysz a ja w miejscu stoję:(

buhahahaha, ja prawie kończę :lol2: rozbawiłaś mnie setnie

kochana ja też na razie jestem w czarnej dupie, bo nie mam jak wygrzać podłogówki i mój plan przeprowadzki w grudniu jakby się trochę zaczyna sypać. Gdyby nie ten piiii@$##%#$%$^$%&$%&$ny gaz, to pewnie byłabym już dalej, a tak to se mogę usiąść w kąciku i zakląć :evil:

dobrze, że chociaż w przyszłym tygodniu wchodzą panowie od elewacji, bo by mnie szlag strzelił już totalny.

ale Lidziu Ty masz ocieplony dach, porobione zabudowy z k-g, wchodzisz z płytkami, robisz elewację a u mnie dalej gołe ściany, dach nieocieplony nic nie ruszone i w przeciwieństwie do Ciebie że masz plan przeprowadzki w grudniu to ja nie mam wyboru jak się do grudnia przeprowadzić:( i zaraz mnie cholera strzeli:mad:

Heloł

Lidzia spokojnie. Na wiosnę mamy jeszcze Święta Wielkanocne - ja już pogodziłam się z tym że właśnie te spędzę w nowym domu.

Jaką bramę zamówiłaśG60 czy Euro. Ty wiesz że dostałam prawie 1000 zeta tańszą wycenę niż na Bartyckiej :jawdrop:Fakt że mam dwie bramy ale różnica porażająca

Tararam podłogi wszystkie mam :wiggle:

Edytowane przez MonikaC