Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

loczusiu - GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

smska odebrałam :)

dziękować bardzo :D

pan mnie dzisiaj zaskoczył porannym telefonem :D powiedział tylko, że będę musiała poczekać miesiąc na jakąś umowę cywilnoprawną, z którą on nigdy nie miał do czynienia :o. No cóż jestem w stanie podpisać wszystko, aby tylko mieć gaz :lol2:

dziękować bardzo :D

pan mnie dzisiaj zaskoczył porannym telefonem :D powiedział tylko, że będę musiała poczekać miesiąc na jakąś umowę cywilnoprawną, z którą on nigdy nie miał do czynienia :o. No cóż jestem w stanie podpisać wszystko, aby tylko mieć gaz :lol2:

nono, uważaj z tym "wszystko", zeby tego nie wykorzystał ;)

no dobra, ale cieszę się jak głupia, że moja sprawa przeszła na komisji i nie wypięli się na mnie. Bo jak się okazuje moja sąsiadka (3 działki dalej) też nie ma podłączonego gazu, chociaż termin gazownia miała do 2009 roku, była ostatnio w gazowni i powiedzieli jej, że ma rozwiązać umowę, bo gazu mieć nie będzie :jawdrop:. Nie wiem za bardzo jak ta umowa u niej wygląda i dlaczego jej tak powiedzieli, ale bałam się, że mnie też tak potraktują

no dobra, ale cieszę się jak głupia, że moja sprawa przeszła na komisji i nie wypięli się na mnie. Bo jak się okazuje moja sąsiadka (3 działki dalej) też nie ma podłączonego gazu, chociaż termin gazownia miała do 2009 roku, była ostatnio w gazowni i powiedzieli jej, że ma rozwiązać umowę, bo gazu mieć nie będzie :jawdrop:. Nie wiem za bardzo jak ta umowa u niej wygląda i dlaczego jej tak powiedzieli, ale bałam się, że mnie też tak potraktują

wiesz co, to jest conajmniej dziwne. Jak podpisują z Tobą najpierw umowę, ty nakładasz środki na budowę domu, instalację, a oni nagle mówią nie. Może podepną Wam razem ten gaz

wiesz co, to jest conajmniej dziwne. Jak podpisują z Tobą najpierw umowę, ty nakładasz środki na budowę domu, instalację, a oni nagle mówią nie. Może podepną Wam razem ten gaz

dla mnie też to jest bardzo dziwne. Ta dziewczyna ma wykończony dom i nie może w nim zamieszkać, bo nie ma gazu. Kiedy dowiedziała się, że ja też walczę o gaz, to mi opowiedziała o swojej sytuacji i się trochę załamałam. Dla mnie to ona niestety miała kiepskiego projektanta, który nic nie zrobił, aby pchnąć jej sprawę do przodu. Poniosła koszty umowy, zrobienia projektu i teraz jej mówią, że gazu mieć nie będzie. Ja to bym już dawno wystąpiła do nich z pismem od prawnika, aby na piśmie powiedzieli jej dlaczego nie może się podłączyć, bo do tej pory przekazali jej tą informację ustnie.