lidszu 01.09.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 yyyyyyy Lidzia przypomnij mi - czy ja Ci mówiłam, że mi glazurnik podnosi telefon? taaa..?.. no to odszczekuje Uuuuuupppppsssss ma nadzieję, że to przejściowe, bo teraz znaleźć kogoś na jego miejsce będzie trudno dostałaś moje PW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.09.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 dostałam, ale nie wiem co Ci odpisać.... nawet dwa razy zaczynałam, ale ... noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.09.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Nituś, jak już będziesz znać plan lekcji B., to daj znać kiedy będziesz mogła podskoczyć w przyszłym tygodniu na Bartycką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.09.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 (edytowane) loczusiu - GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smska odebrałam Edytowane 2 Września 2010 przez zuz@nka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.09.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 loczusiu - GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smska odebrałam dziękować bardzo pan mnie dzisiaj zaskoczył porannym telefonem powiedział tylko, że będę musiała poczekać miesiąc na jakąś umowę cywilnoprawną, z którą on nigdy nie miał do czynienia . No cóż jestem w stanie podpisać wszystko, aby tylko mieć gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.09.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 dziękować bardzo pan mnie dzisiaj zaskoczył porannym telefonem powiedział tylko, że będę musiała poczekać miesiąc na jakąś umowę cywilnoprawną, z którą on nigdy nie miał do czynienia . No cóż jestem w stanie podpisać wszystko, aby tylko mieć gaz nono, uważaj z tym "wszystko", zeby tego nie wykorzystał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.09.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 nono, uważaj z tym "wszystko", zeby tego nie wykorzystał jestem już tak zdesperowana, że mogłabym podpisać prawie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.09.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 własnie, właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.09.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 to sie lepiej tak nie desperuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.09.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Super, ze udalo sie z tym gazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.09.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 no dobra, ale cieszę się jak głupia, że moja sprawa przeszła na komisji i nie wypięli się na mnie. Bo jak się okazuje moja sąsiadka (3 działki dalej) też nie ma podłączonego gazu, chociaż termin gazownia miała do 2009 roku, była ostatnio w gazowni i powiedzieli jej, że ma rozwiązać umowę, bo gazu mieć nie będzie . Nie wiem za bardzo jak ta umowa u niej wygląda i dlaczego jej tak powiedzieli, ale bałam się, że mnie też tak potraktują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.09.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 no dobra, ale cieszę się jak głupia, że moja sprawa przeszła na komisji i nie wypięli się na mnie. Bo jak się okazuje moja sąsiadka (3 działki dalej) też nie ma podłączonego gazu, chociaż termin gazownia miała do 2009 roku, była ostatnio w gazowni i powiedzieli jej, że ma rozwiązać umowę, bo gazu mieć nie będzie . Nie wiem za bardzo jak ta umowa u niej wygląda i dlaczego jej tak powiedzieli, ale bałam się, że mnie też tak potraktują wiesz co, to jest conajmniej dziwne. Jak podpisują z Tobą najpierw umowę, ty nakładasz środki na budowę domu, instalację, a oni nagle mówią nie. Może podepną Wam razem ten gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.09.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 wiesz co, to jest conajmniej dziwne. Jak podpisują z Tobą najpierw umowę, ty nakładasz środki na budowę domu, instalację, a oni nagle mówią nie. Może podepną Wam razem ten gaz dla mnie też to jest bardzo dziwne. Ta dziewczyna ma wykończony dom i nie może w nim zamieszkać, bo nie ma gazu. Kiedy dowiedziała się, że ja też walczę o gaz, to mi opowiedziała o swojej sytuacji i się trochę załamałam. Dla mnie to ona niestety miała kiepskiego projektanta, który nic nie zrobił, aby pchnąć jej sprawę do przodu. Poniosła koszty umowy, zrobienia projektu i teraz jej mówią, że gazu mieć nie będzie. Ja to bym już dawno wystąpiła do nich z pismem od prawnika, aby na piśmie powiedzieli jej dlaczego nie może się podłączyć, bo do tej pory przekazali jej tą informację ustnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.09.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Super, ze udalo sie z tym gazem dzięki, też się cieszę. Co prawda tak naprawdę będę się cieszyć już po podpisaniu tej umowy, kiedy będę ją mieć w garści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.09.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 GRATULACJE GAZU u mnie już też w końcu jest podłączony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.09.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Lidka - gazuuuu. To co pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.09.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Lidziu, wielkie gratulacje, że udało Ci się sprawę doprowadzić do końca mam nadzieję, że i u nas kiedyś gaz dociągną, bo póki co jesteśmy skazani na gaz płynny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.09.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Yy Lidzia już na Gazie :wave:SUPER!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 02.09.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Chodzą słuchy, ze jesteś juz na gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.09.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Rurek nigdy dość - więc jak do kompletu można dorzucić jeszcze te gazową - to tylko się cieszyć należy noooo to Lidzia stawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts