pasie 05.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Lidziu buziaki zostawiam dla Waszej całej rodzinki dzięki za spotkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 .... ja też, ja też i dobrze dbaj o te przyszłe żony moich synów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.04.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 .... ja też, ja też i dobrze dbaj o te przyszłe żony moich synów hihihi wiedzę że sotkania przybieraja corac obszerniejszy zakres działania i swatania Lidszu - całuski dla dziewczynek Szkoda że tak krótko się widziałyśmy - do następnego razu - oby szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.04.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 się wpadłam przywitać Lidszu - podjęłaś już decyzję w sprawie okien? Jeśli masz ochotę zobaczyć moje to zapraszam bo chyba w moim poście tego nie napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.04.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dobry wieczor jak dobrze ze za tydzien swieta cześć Ania ja też się bardzo cieszę na święta A szczególnie, że moja starsza córcia ma w tym tygodniu 5 urodziny dzien doberek lidszu no nie twoja starsza córeczka ma 5 lat dokładnie tak jak i moja hiiihhi a młodsza niecały miesiąc temu skonczyła 3 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.04.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Doberek miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.04.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witamy witamy, miło było was poznać, choć tylko w przelocie. Ale i tak z pasie i dobroszką to minęliśmy się całkowicie . Odrobimy, ciepło się robi to i okazje się pojawiają... A teraz spadalski, bo robota krzyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam się padnięta jestem, bo właśnie skończyłam myć okna u siebie Tak a propos okien Maluszku, ja bardzo chętnie obejrzałabym sobie twoje okna na żywo, bo ten Gebauer mi strasznie pasi. Jakoś się umówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dostałam dzisiaj z gminy zawiadomienie o przyznaniu pozwolenie na budowę kanalizacji !!!!!! Juuuuuuuuupppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! Tak więc będę mieć kanalizę !!!!!!!!!!!!!!!!! Ale super !!!!!!!!!!!!!!!! Budowa ma się rozpocząć w tym roku !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.04.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 to gratulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.04.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Lidzia extra z tą kanalizą ja do zeszłego roku nie miałam i znam ten ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.04.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Gratulacje Lidio! Kanalizejszyn jest baaardzo ważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.04.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Zazdraszamy i gratulujemy zarazem U nas kanaliza ma - według planu rozwoju gminy - powstać do roku 2018. Wtedy przyjdą czołgi i rozwalą wszystko, co do tej pory zrobimy w naszej okolicy . A poniewać gaz może dociągną w 2030, to tego to już się z kolei nie boimy, bo to za długi horyzont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzięki kochani Jak ja się strasznie cieszę !!! Kanaliza to podstawa, wiem bo u rodziców przez 20 lat męczyliśmy się z szambem. Teraz jak mają kanalizę, to jest luuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.04.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 dostałam dzisiaj z gminy zawiadomienie o przyznaniu pozwolenie na budowę kanalizacji !!!!!! Juuuuuuuuupppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! Tak więc będę mieć kanalizę !!!!!!!!!!!!!!!!! Ale super !!!!!!!!!!!!!!!! Budowa ma się rozpocząć w tym roku !!!!!!!!!!!!!!!!! dzień dobry no i gartulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.04.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Lidszu - zajefajnie z tą kanalizacją !!!!!!!!!! zazdroszczę !!!!!!!!!!!!!!! Całuski zostawiam i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.04.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Tak a propos okien Maluszku, ja bardzo chętnie obejrzałabym sobie twoje okna na żywo, bo ten Gebauer mi strasznie pasi. Jakoś się umówimy oki I grauluję tej kanalizy :D Qurka też bym się tak cieszyła jakbym miała mieć ją zrobioną A u nas trzeba jeszcze jakieś 4 lata poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.04.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Hejka miłego dzionka dla wsyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 07.04.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witaj Lidszu, zapraszam do siebie. W czwartek kończę dach więc już widać Topazka jak ta lala. jesli wszystko pójdzie zgodnie z planem to w czerwcu będzie elewacja. Niestety daszek nad garażem wygląda podobnie jak ten w Izabelinie. No ale cóż. Może wygląda trochę lepiej, bo jest grafitowy i tak bardzo nie rzuca się w oczy. jak się nauczę wklejać zdjęcia to wrzuce cos po świętachpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.04.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 No proszę - nawet z przepływu gówna można się cieszyć Gratuluję również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts