Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

.... ja też, ja też :)

i dobrze dbaj o te przyszłe żony moich synów :)

hihihi wiedzę że sotkania przybieraja corac obszerniejszy zakres działania :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i swatania :wink: :lol: :lol: :lol:

Lidszu - całuski dla dziewczynek :D :D :D :D

Szkoda że tak krótko się widziałyśmy - do następnego razu - oby szybko :wink: :D :D :D

dobry wieczor

jak dobrze ze za tydzien swieta

cześć Ania :D

ja też się bardzo cieszę na święta :D A szczególnie, że moja starsza córcia ma w tym tygodniu 5 urodziny :D

dzien doberek lidszu :p :p

no nie twoja starsza córeczka ma 5 lat dokładnie tak jak i moja hiiihhi a młodsza niecały miesiąc temu skonczyła 3 latka :p :p :p

dostałam dzisiaj z gminy zawiadomienie o przyznaniu pozwolenie na budowę kanalizacji !!!!!! Juuuuuuuuupppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Tak więc będę mieć kanalizę !!!!!!!!!!!!!!!!! Ale super !!!!!!!!!!!!!!!!

Budowa ma się rozpocząć w tym roku !!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Zazdraszamy i gratulujemy zarazem :D U nas kanaliza ma - według planu rozwoju gminy - powstać do roku 2018. Wtedy przyjdą czołgi i rozwalą wszystko, co do tej pory zrobimy w naszej okolicy :roll: . A poniewać gaz może dociągną w 2030, to tego to już się z kolei nie boimy, bo to za długi horyzont :wink:

dostałam dzisiaj z gminy zawiadomienie o przyznaniu pozwolenie na budowę kanalizacji !!!!!! Juuuuuuuuupppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Tak więc będę mieć kanalizę !!!!!!!!!!!!!!!!! Ale super !!!!!!!!!!!!!!!!

Budowa ma się rozpocząć w tym roku !!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

dzień dobry :D :D :D :D

no i gartulacje :D :D :D :D :D

Tak a propos okien Maluszku, ja bardzo chętnie obejrzałabym sobie twoje okna na żywo, bo ten Gebauer mi strasznie pasi. Jakoś się umówimy :D

oki :D

I grauluję tej kanalizy :D :D :D

Qurka też bym się tak cieszyła jakbym miała mieć ją zrobioną :D A u nas trzeba jeszcze jakieś 4 lata poczekać :(

Witaj Lidszu,

zapraszam do siebie. W czwartek kończę dach więc już widać Topazka jak ta lala. jesli wszystko pójdzie zgodnie z planem to w czerwcu będzie elewacja. Niestety daszek nad garażem wygląda podobnie jak ten w Izabelinie. No ale cóż. Może wygląda trochę lepiej, bo jest grafitowy i tak bardzo nie rzuca się w oczy. jak się nauczę wklejać zdjęcia to wrzuce cos po świętach

pozdr