Malutka_ 03.09.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 a ja mam bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.09.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 .... czesiulek... glazurnik mnie zlewa już i wczoraj i dziś..... szkoda..... bo nie myśle na niego czekać z robotą.... mój glazurnik mial byc wczoraj - nie dotarl, wczoraj szef anonsowal go na 11dzisiaj, niestety sumarycznie pojawil sie ok 16... dobrze ze nie czekałam na budowie.... a piec czeka na fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Lidziunia wiesz już coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.09.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Lidziunia wiesz już coś Wusiaczku, spóźnia mi się ekpia od elewacji i tym samym również przyjazd kierbuda do mnie . Nie wiem jak mam cię przepraszać, bo już dawno miałam mieć te strażaki, a tu klops. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu panowie już wejdą i kierbud się u mnie pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.09.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 .... czesiulek... glazurnik mnie zlewa już i wczoraj i dziś..... szkoda..... bo nie myśle na niego czekać z robotą.... Nituś, przykro czytać. Chociaż myślałam, że mu teraz na kasie powinno raczej zależeć skoro mu się rodzina powiększyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.09.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 a ja mam bramę mam nadzieję, że zdjęcia są w dzienniku, bo lecę obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.09.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Nituś, przykro czytać. Chociaż myślałam, że mu teraz na kasie powinno raczej zależeć skoro mu się rodzina powiększyła ano.... widać on jakoś inaczej to widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Wusiaczku, spóźnia mi się ekpia od elewacji i tym samym również przyjazd kierbuda do mnie . Nie wiem jak mam cię przepraszać, bo już dawno miałam mieć te strażaki, a tu klops. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu panowie już wejdą i kierbud się u mnie pojawi. a wpadniesz na kawkę i będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.09.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 oznajmiam ze pocichaczu alkoholu skosztowałam ale Gratulacje wzamian zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.09.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 oznajmiam ze pocichaczu alkoholu skosztowałam ale Gratulacje wzamian zostawiam na zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.09.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 a wpadniesz na kawkę i będzie;) bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 no to co wstawiać wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.09.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 ... a wstaw... zobaczymy ile razy będziesz dolewać do czajnika HEJKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Wpadłam się przywitać i czytam wspaniałe wieści Gratulki gazu, ale więcej nie dam rady poczytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Nituś to ja lepiej poczekam aż się Lidzia określi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.09.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Wpadłam się przywitać i czytam wspaniałe wieści Gratulki gazu, ale więcej nie dam rady poczytać.... Dziękować bardzo i fajnie, że zajrzałaś do mnie choć na kwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.09.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 byliśmy dzisiaj na pikniku rodzinnym z M firmy. Fanie było, dziewczynki się wybawiły na zjeżdżalniach, dmuchanych zamkach i trampolinie. Dobrze, że pogoda dopisała, bo impreza była na powietrzu. Wieczorkiem zrobiło się niestety już chłodno, więc wróciliśmy do domu, bo nie chciałam, żeby dziewczyny się przeziębiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.09.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Nituś to ja lepiej poczekam aż się Lidzia określi;) kiedyś na pewno zawitam na razie wiem, że pod koniec września jadę do Wioli do Rzeszowa na imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 kiedyś na pewno zawitam na razie wiem, że pod koniec września jadę do Wioli do Rzeszowa na imprezę Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak sie ciesze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.09.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Lidszu - GRATULUJĘ GAZU!!! wspaniała wiadowmość!wiem, zę trochę spoźnione te moje gratulacje,a le dopiero dziś mam chwilkę, zęby ponadrabiać częśc zaległości forumowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts