pasie 09.09.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Lidzia to przecież Tobie ma się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.09.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 mi sie podoba ta wnęka na drewno i jej wysokość, fajnie jest to rozegrane kolorami, że niby zabudowa wchodzi na komin i jest wyraźne odcięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.09.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Lidzia najważniejsze żeby kominek podobał się Tobie Ja dzisiaj zamówiłam swój - też u Pana Michała Będzie zamontowany tydzień po Twoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.09.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Cześć LidziA! Bo ja się przyznam, że kompletnie nie rozumiem, co się zmienia w Twojej wersji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.09.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Lidzia najważniejsze żeby kominek podobał się Tobie Ja dzisiaj zamówiłam swój - też u Pana Michała Będzie zamontowany tydzień po Twoim to super !!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.09.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Cześć LidziA! Bo ja się przyznam, że kompletnie nie rozumiem, co się zmienia w Twojej wersji... kochana, no trochę się zmienia. Zresztą zaraz wam pokażę poprawioną przez pana Michała moją wersję, więc może już będzie o wiele ładniej wyglądać, niż mój patchwork wersja oryginalna http://img409.imageshack.us/img409/6893/szul1.jpg poprawiona http://img809.imageshack.us/img809/7033/szul21.jpg i od strony jadalni oryginał http://img27.imageshack.us/img27/5763/szul2.jpg poprawiona http://img716.imageshack.us/img716/845/szul22.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Noooo, teraz lepiej. Tylko kurcze ta kratka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.09.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Noooo, teraz lepiej. Tylko kurcze ta kratka... czyli moja poprawiona wersja może być ? kratki moja kochana niestety nie będę się raczej mogła pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Moze, moze. A kratka moze w rzeczywistosci bedzie sie mniej rzucala w oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.09.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 a nie da się jednaj kraty rzucić na samą górę zabudowy, skoro ona i tak do sufitu nie sięga i reszta na wąski bok?Przyznaję, ze poprawiona wersja jest chyba lepsza niż pierwowzórZresztą są teraz takie piękne kratki szczelinowe wąskie a długie i bez siatki, ale mi brakowało na nie kaski więc odpuściłam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.09.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 a nie da się jednaj kraty rzucić na samą górę zabudowy, skoro ona i tak do sufitu nie sięga i reszta na wąski bok? Przyznaję, ze poprawiona wersja jest chyba lepsza niż pierwowzór Zresztą są teraz takie piękne kratki szczelinowe wąskie a długie i bez siatki, ale mi brakowało na nie kaski więc odpuściłam:rolleyes: cieszę się, że moja wersja się podoba. postaram się przenieść tą kratkę najwyżej jak się da. Myszko, a masz jakieś zdjęcia tych fajnych kratek, bądź stronkę na której mogę je obejrzeć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.09.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 nie moge tego nigdzie znaleźć. Kiedyś widziałam na allegro. Może Pan kominkowy bezie wiedzial? To wyglądało jak rameczka z kwasówki, ale bez siatki i miało szczelinę wymiarów strzelam 2 cm x70 cm np. Myśle, ze idzie to łatwo sklecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.09.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 dzięki Myszko, postaram się poszukać przed chwilą dzwonił glazurnik i jutro o 7 rano stawia się na budowie układać ścianę w kotłowni, jupiiiii :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.09.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Lidka super. Ja pomału też przymierzam się do kupna płytek do kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.09.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Lidka super. Ja pomału też przymierzam się do kupna płytek do kotłowni dzięki, bardzo się cieszę dzwonił też dzisiaj pan od elewacji i powiedział, że wchodzą do mnie od poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.09.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Cześć widzę kominek dostał ostatnie szlify i wygląda super Lidszu, z czego będzie ta ciemna obwódka wokół wkładu? Kamień czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.09.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Cześć widzę kominek dostał ostatnie szlify i wygląda super Lidszu, z czego będzie ta ciemna obwódka wokół wkładu? Kamień czy coś innego? dziękuję bardzo wokół wkładu będzie marmur absolut black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.09.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 dziękuję bardzo wokół wkładu będzie marmur absolut black zazdroszczę, bo czarny ale jeśli to absolut black to chyba granit, nie marmur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.09.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 zazdroszczę, bo czarny ale jeśli to absolut black to chyba granit, nie marmur? pewnie granit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.09.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 pewnie granit tak mi się wydaje, bo właśnie za blatami rozgladam się granitowymi i między innymi absolut black kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts