Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hejka :)

Lidzia... kominki zwłaszcza te po poprawkach jak dla mnie są oki... :)

Pytanka dwa mam: czy masz nadal chęc na bartycką? bo z Monią się próbuje umawiać.... i KTÓRY glazurnik wchodzi? bo mnie to dość ciekawi.... czy ktoś postanowił odbierać telefony :mad:

hejka :)

Lidzia... kominki zwłaszcza te po poprawkach jak dla mnie są oki... :)

Pytanka dwa mam: czy masz nadal chęc na bartycką? bo z Monią się próbuje umawiać.... i KTÓRY glazurnik wchodzi? bo mnie to dość ciekawi.... czy ktoś postanowił odbierać telefony :mad:

hej Nituś :D

jak najbardziej chcę się wybrać na Bartycką. Kiedy możesz tam pojechać ?

Glazurnicy sztuk 2 stawili się dzisiaj o 7 na budowie i zaczynają kłaść kafelki na ścianach w pomieszczeniu gospodarczym :D Mam nadzieję, że pod koniec dnia będę mogła się pochwalić pierwszymi kafelkami :D

Nituś, na Rafale "postawiłam laskę" po tym jak ode mnie nie odbierał telefonów. Mam panów glazurników poleconych przez mojego hydraulika i dzisiaj mają sprawdzian czy będziemy dalej współpracować, czy nie

... nojak dla mnie to poniedziałki wtorki i czwartki są ok :) w te dni B ma na rano więc moge o 11 się wstawić na Bartycką....

.... co do "kładzenia laski" to mam to samo.... z tym, że ja prace wewnątrz zrobiłam z pomocą Ojca... a te na zwenątrz chyba odpuszcze do wiosny.... chyba, że się ktoś nawinie... Napisz mi ile biorą Ci Twoi za m2... i czy po Tobie mają coś... bo może w pażdzierniku jeszcze bym pohulała.... :)

... nojak dla mnie to poniedziałki wtorki i czwartki są ok :) w te dni B ma na rano więc moge o 11 się wstawić na Bartycką....

.... co do "kładzenia laski" to mam to samo.... z tym, że ja prace wewnątrz zrobiłam z pomocą Ojca... a te na zwenątrz chyba odpuszcze do wiosny.... chyba, że się ktoś nawinie... Napisz mi ile biorą Ci Twoi za m2... i czy po Tobie mają coś... bo może w pażdzierniku jeszcze bym pohulała.... :)

to może umówmy się w poniedziałek na Bartycką, co ?

panowie w październiku będą u mnie siedzieć, więc odpada. Mogę się jednak ich zapytać jak stoją z czasem