Irma 09.09.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Hej, fajny kominek wyszedł. Tylko dziurę na drewno bym wrzuciła na bok. tak, zęby jej od frontu nie było widać....ale nie wiem czy wogóle się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.09.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Hej, fajny kominek wyszedł. Tylko dziurę na drewno bym wrzuciła na bok. tak, zęby jej od frontu nie było widać....ale nie wiem czy wogóle się da. nie da się, bo tam jest komin i musiałabym bardzo dużo dobudować, aby tą wnękę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.09.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 a teraz jakiej głębokości masz wnękę na drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.09.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 a teraz jakiej głębokości masz wnękę na drewno? 35 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.09.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 no tak, to w sumie zostało by ze 25cm...na jedno polano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.09.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Ja mam kratke na gorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 hejka Lidzia... kominki zwłaszcza te po poprawkach jak dla mnie są oki... Pytanka dwa mam: czy masz nadal chęc na bartycką? bo z Monią się próbuje umawiać.... i KTÓRY glazurnik wchodzi? bo mnie to dość ciekawi.... czy ktoś postanowił odbierać telefony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.09.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 hejka Lidzia... kominki zwłaszcza te po poprawkach jak dla mnie są oki... Pytanka dwa mam: czy masz nadal chęc na bartycką? bo z Monią się próbuje umawiać.... i KTÓRY glazurnik wchodzi? bo mnie to dość ciekawi.... czy ktoś postanowił odbierać telefony hej Nituś jak najbardziej chcę się wybrać na Bartycką. Kiedy możesz tam pojechać ? Glazurnicy sztuk 2 stawili się dzisiaj o 7 na budowie i zaczynają kłaść kafelki na ścianach w pomieszczeniu gospodarczym Mam nadzieję, że pod koniec dnia będę mogła się pochwalić pierwszymi kafelkami Nituś, na Rafale "postawiłam laskę" po tym jak ode mnie nie odbierał telefonów. Mam panów glazurników poleconych przez mojego hydraulika i dzisiaj mają sprawdzian czy będziemy dalej współpracować, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.09.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Doberek ja też chcę na Bartycką .... więc kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.09.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Doberek ja też chcę na Bartycką .... więc kiedy hej a co w Domotece upatrzyłaś? byłaś wczoraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 ... nojak dla mnie to poniedziałki wtorki i czwartki są ok w te dni B ma na rano więc moge o 11 się wstawić na Bartycką.... .... co do "kładzenia laski" to mam to samo.... z tym, że ja prace wewnątrz zrobiłam z pomocą Ojca... a te na zwenątrz chyba odpuszcze do wiosny.... chyba, że się ktoś nawinie... Napisz mi ile biorą Ci Twoi za m2... i czy po Tobie mają coś... bo może w pażdzierniku jeszcze bym pohulała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.09.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Lidzia może rzeczywiście przenieś składzik i wnękę z boku? Ja siedzę i rysuję swój kominek od dobrej godziny grrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.09.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 ... nojak dla mnie to poniedziałki wtorki i czwartki są ok w te dni B ma na rano więc moge o 11 się wstawić na Bartycką.... .... co do "kładzenia laski" to mam to samo.... z tym, że ja prace wewnątrz zrobiłam z pomocą Ojca... a te na zwenątrz chyba odpuszcze do wiosny.... chyba, że się ktoś nawinie... Napisz mi ile biorą Ci Twoi za m2... i czy po Tobie mają coś... bo może w pażdzierniku jeszcze bym pohulała.... to może umówmy się w poniedziałek na Bartycką, co ? panowie w październiku będą u mnie siedzieć, więc odpada. Mogę się jednak ich zapytać jak stoją z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 11.09.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 no i jak się spisali glazurnicy, pochwal sie fotami... Ty Monia rysujesz kominek, a ja kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.09.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Cześć FOTKI!!!!! Syliwa pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.09.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 ... LIdzia słuchaj kto do mnie wczoraj wysłała sms'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.09.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 ... a Batycka to może we wtorek, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.09.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 ... a Batycka to może we wtorek, co? ja małża w końcu wczoraj wyciągnęłam:) ale jak mi ktoś z Zu zostanie to może z Wami się przejadę jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 będziesz mieć Lidziu piękniasty kominek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.09.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Lidzia... jestem umówiona z Monią... lecisz z nami? daj jakoś znak... jak nie to jutro przed 10 zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts