lidszu 16.09.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 kurcze trzeba było mówić koło mnie jakieś 300 metrów od roboty robią grafitowy o lambdzie 0,31 już dawno byś miała u siebie:rotfl: mądry Polak po szkodzie przy następnym domu będę pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 17.09.2010 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 jaką dylatację Ci zrobili jak to mówisz na nich Misiaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.09.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 jaką dylatację Ci zrobili jak to mówisz na nich Misiaczki? dylatację czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 17.09.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 dylatację czego ? na poddaszu w skosach. ile tam cm Ci wyszlo od dachu do welny, przestrzeni wolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 17.09.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Siema a jakim systemem ocieplasz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.09.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 na poddaszu w skosach. ile tam cm Ci wyszlo od dachu do welny, przestrzeni wolnej Sylwia, skosów to prawie nie mam, natomiast drut miał być rozprowadzony 2 cm od dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.09.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Siema a jakim systemem ocieplasz????? grafitowym styropianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 17.09.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 grafitowym styropianem to rozumiem ale jakiej firmy a system jaki tynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Hejka ta druga barierka pasi i mnie uświadomcie.... ale na dachu to chyba nie dylatacja a wentylacja jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Lidka barierki piękne ale uważam że mało praktyczne bo sobie pomyśl że po każdym deszczu będą kropki i jak nie wytrzesz od razu to zostaną śłady, będzie się kamień zbierał, ptaszki mogą siadać i srać a to wszystko na szybie.... to samo pomyślałam:eek: druga jest super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.09.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Hejka ta druga barierka pasi i mnie uświadomcie.... ale na dachu to chyba nie dylatacja a wentylacja jest ? wentylacja oczywiście. Ja też długo się zastanawiałam, co Sylwia miała na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 nooo to śpie spokojnie dalej Lidzia przyszłam znów do Cię bo jak pamiętam Ty chyba szukasz grzejników? masz już doktorat z tematu? :lol:n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.09.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Lidzia i co dojechała szarość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.09.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 dzięki dziewczyny za głosy chyba się zdecyduję na tą drugą. Mam nadzieję, że moje dziewczyny nie będą się na nią wspinać nie będą, bo dzieci spędzają czas na dworze, a nie na balkonach wiem, bo mam też poprzeczne barierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.09.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 nie będą, bo dzieci spędzają czas na dworze, a nie na balkonach wiem, bo mam też poprzeczne barierki tia akurat. Ja wychowałam się na 1200m placu i w domu były 3 balkony z poprzecznymi barierkami. Zgadnijcie po której stronie balustrady najczęściej chodziłam???? Oczywiście po krawędzi na zewnątrz. Rodzice kiedyś mało zawałem tego nie przepłacili, a mi się ubzdurało że do Julinka do szkoły cyrkowej pójdę i muszę ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 akrobatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 a mi sie jakoś wydaję, ze ani jedna ani druga barierka nie pasują do sprężynkowego domu idealnie. Jak usłyszałam, ze czarna ma być to pomyślałam, ze fajnie-może malowana proszkowo na grafit? A wogóle to dzwoniłaś Lidzia do tego Pana od barierek? wypowiedziałsiębył o tym co robi i za ile i dlaczego tak drogo? I sobie myślę, ze Elenowa barierka ma piękny wzór, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.09.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 nooo to śpie spokojnie dalej Lidzia przyszłam znów do Cię bo jak pamiętam Ty chyba szukasz grzejników? masz już doktorat z tematu? :lol:n ale jakich grzejników ? bo ja tylko do łazienek potrzebuję i jeszcze nic nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.09.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Lidzia i co dojechała szarość podobno się u panów po drugiej stronie W-wy rozpakowała i panowie w poniedziałek ją do mnie przewożą i zaczynają działać cieszę się ogromnie w ogóle zapowiada się dość pracowity tydzień bo: - w poniedziałek panowie od elewacji się stawiają, - w poniedziałek ma się montować brama garażowa, - we wtorek stawiają się panowie kominkowi i do środy mają postawić kominek, - w środę ma przyjechać hydraulik przywieźć piec i podłączyć go do butli, abyśmy mogli w końcu zacząć wygrzewać podłogówkę - w środę lub czwartek mają przyjechać panowie i zrobić wew. przyłącze gazowe, - we czwartek przyjeżdżają elektrycy i będą kuć wylewkę w garażu, aby położyć nowe kable (te które mi ktoś ukradł) to chyba na razie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.09.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 tia akurat. Ja wychowałam się na 1200m placu i w domu były 3 balkony z poprzecznymi barierkami. Zgadnijcie po której stronie balustrady najczęściej chodziłam???? Oczywiście po krawędzi na zewnątrz. Rodzice kiedyś mało zawałem tego nie przepłacili, a mi się ubzdurało że do Julinka do szkoły cyrkowej pójdę i muszę ćwiczyć ja też robiłam różne dziwne rzeczy na balkonach i dlatego trochę się obawiam. Chociaż moich dzieci o takie akrobacje nie podejrzewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts