Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidka barierki piękne ale uważam że mało praktyczne bo sobie pomyśl że po każdym deszczu będą kropki i jak nie wytrzesz od razu to zostaną śłady, będzie się kamień zbierał, ptaszki mogą siadać i srać a to wszystko na szybie....

to samo pomyślałam:eek:

druga jest super!!!

dzięki dziewczyny za głosy :D

chyba się zdecyduję na tą drugą. Mam nadzieję, że moje dziewczyny nie będą się na nią wspinać :rolleyes:

nie będą, bo dzieci spędzają czas na dworze, a nie na balkonach

wiem, bo mam też poprzeczne barierki

nie będą, bo dzieci spędzają czas na dworze, a nie na balkonach

wiem, bo mam też poprzeczne barierki

tia akurat.

Ja wychowałam się na 1200m placu i w domu były 3 balkony z poprzecznymi barierkami. Zgadnijcie po której stronie balustrady najczęściej chodziłam???? Oczywiście po krawędzi na zewnątrz. Rodzice kiedyś mało zawałem tego nie przepłacili, a mi się ubzdurało że do Julinka do szkoły cyrkowej pójdę i muszę ćwiczyć :rotfl:

a mi sie jakoś wydaję, ze ani jedna ani druga barierka nie pasują do sprężynkowego domu idealnie. Jak usłyszałam, ze czarna ma być to pomyślałam, ze fajnie-może malowana proszkowo na grafit?

A wogóle to dzwoniłaś Lidzia do tego Pana od barierek? wypowiedziałsiębył o tym co robi i za ile i dlaczego tak drogo?

I sobie myślę, ze Elenowa barierka ma piękny wzór, jakby co

Lidzia i co dojechała szarość:)

podobno się u panów po drugiej stronie W-wy rozpakowała i panowie w poniedziałek ją do mnie przewożą i zaczynają działać :lol: cieszę się ogromnie :D

w ogóle zapowiada się dość pracowity tydzień bo:

- w poniedziałek panowie od elewacji się stawiają,

- w poniedziałek ma się montować brama garażowa,

- we wtorek stawiają się panowie kominkowi i do środy mają postawić kominek,

- w środę ma przyjechać hydraulik przywieźć piec i podłączyć go do butli, abyśmy mogli w końcu zacząć wygrzewać podłogówkę

- w środę lub czwartek mają przyjechać panowie i zrobić wew. przyłącze gazowe,

- we czwartek przyjeżdżają elektrycy i będą kuć wylewkę w garażu, aby położyć nowe kable (te które mi ktoś ukradł)

to chyba na razie wszystko :lol2:

tia akurat.

Ja wychowałam się na 1200m placu i w domu były 3 balkony z poprzecznymi barierkami. Zgadnijcie po której stronie balustrady najczęściej chodziłam???? Oczywiście po krawędzi na zewnątrz. Rodzice kiedyś mało zawałem tego nie przepłacili, a mi się ubzdurało że do Julinka do szkoły cyrkowej pójdę i muszę ćwiczyć :rotfl:

ja też robiłam różne dziwne rzeczy na balkonach i dlatego trochę się obawiam. Chociaż moich dzieci o takie akrobacje nie podejrzewam