lidszu 18.09.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 barierka piekna i pasuje do topaza Guru ty moje, fajnie, że ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Lidziu może troszkę spóźniona ale w kwestii czarnej barierki to Ci cyknęłam po drodze jedną trochu z daleka ale jak Ci się spodoba podkradnę się bliżej:lol2: http://foto1.m.onet.pl/_m/7e125a13cb6166f9c28a1039d5e9e761,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.09.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Wusia, dzielna jesteś pstrykałaś foty nie bacząc, że jakiś tir na Ciebie pędzi a swoją drogą to ciekawy jest ten domek - nie widziałam jeszcze tak wyciętego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.09.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Wusia możesz dla mnie cyknąć z bliska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Elenko nie mam zapędów samobójcy stałam na światłach:lol2: a domek rzeczywiście troszkę nietypowy kształt ma ale fajnie się prezentuje Pasieńko postaram się jutro bo naprawdę ładna ta barierka - prosta ale ma coś w sobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Wusia, Ty piracie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 ale że co że cudze bez pozwolenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.09.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Elenko nie mam zapędów samobójcy stałam na światłach:lol2: a domek rzeczywiście troszkę nietypowy kształt ma ale fajnie się prezentuje Pasieńko postaram się jutro bo naprawdę ładna ta barierka - prosta ale ma coś w sobie:) to ja czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.09.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Elenko nie mam zapędów samobójcy stałam na światłach a domek rzeczywiście troszkę nietypowy kształt ma ale fajnie się prezentuje Pasieńko postaram się jutro bo naprawdę ładna ta barierka - prosta ale ma coś w sobie:) uff, a już mi przez myśl przemknęło, że wstrzymałas ruch, żeby fotkę strzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Znając siebie to bym w biegu prowadząc auto pstrykała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 ja no coś Ty ja jestem myślący kierowca:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Wioluś a spróbuj szybko pstryknąć fotkę komórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.09.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Wusieńko, poproszę o zbliżenie barierki, bo wydaje mi się, że jest piękna I dobrze, że napisałaś, że to było na światłach, bo ten TIR w lusterku bocznym nie za fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 matko czemu wszyscy wątpią w mój zdrowy rozsądek postaram się jutro zamienić w Don Pedra z krainy deszczowców i zrobić dla Was tą barierkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.09.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 matko czemu wszyscy wątpią w mój zdrowy rozsądek postaram się jutro zamienić w Don Pedra z krainy deszczowców i zrobić dla Was tą barierkę miejmy nadzieję, że nie będzie padać deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.09.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Witaj Lidziu! Robię oblot i chciałam powiedzieć, że będziesz miała śliczny kominek...! W sumie to trochę znajomy jest... A czy zlew to przypadkiem nie Blanco...?! Jeśli tak, to będzie Pani baardzo zadowolona...! No to lecę dalej, papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.09.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Witaj Lidziu! Robię oblot i chciałam powiedzieć, że będziesz miała śliczny kominek...! W sumie to trochę znajomy jest... A czy zlew to przypadkiem nie Blanco...?! Jeśli tak, to będzie Pani baardzo zadowolona...! No to lecę dalej, papatki Hej Maryś, jak po wczasach ? zlew rzeczywiście Blanco Mąż stwierdził, że chce podwieszany, bo początkowo brałam pod uwagę Tekę Aurę. Ja do końca nie byłam przekonana, ale skoro będę zadowolona, to bardzo się cieszę Dzięki, że kominek się podoba . Rzeczywiście trochę podobny do twojego, bo muszę się przyznać, że był on dla mnie inspiracją . Mam nadzieję, że się nie obrazisz . W środę będzie można go już podziwiać, bo powinien być skończony Panowie mi zrobią taki mały prezent na urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.09.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Na wczasach było cudnie, a teraz próbuję dojść do siebie i odnaleźć się w szarej rzeczywistości...! Bardzo się cieszę Lidziu, że mogłam być dla kogoś inspiracją, tzn. moje wnętrza...! Czekam z niecierpliwością na Twój prezencik - bardzo przyjemny swoją drogą. A jak tam Twoja elewacja, bo zdjęć nie widzę, a przyznam szczerze, że nie doczytałam... P.S. Barierka od Moni superowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.09.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Na wczasach było cudnie, a teraz próbuję dojść do siebie i odnaleźć się w szarej rzeczywistości...! Bardzo się cieszę Lidziu, że mogłam być dla kogoś inspiracją, tzn. moje wnętrza...! Czekam z niecierpliwością na Twój prezencik - bardzo przyjemny swoją drogą. A jak tam Twoja elewacja, bo zdjęć nie widzę, a przyznam szczerze, że nie doczytałam... P.S. Barierka od Moni superowa! Elewacja się trochę opóźniła, ale dzisiaj w końcu przyjechał styropek i panowie zaczynają działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 20.09.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Czesc Wpadłam zobaczyć co słychać. Widzę, ze intensywnie działasz Kominek będzie ładny, proszę się pochwalić, gdy będzie skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts