Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Elenko nie mam zapędów samobójcy stałam na światłach:lol2: a domek rzeczywiście troszkę nietypowy kształt ma ale fajnie się prezentuje

Pasieńko postaram się jutro bo naprawdę ładna ta barierka - prosta ale ma coś w sobie:)

uff, a już mi przez myśl przemknęło, że wstrzymałas ruch, żeby fotkę strzelić ;) :lol:

Witaj Lidziu!

Robię oblot i chciałam powiedzieć, że będziesz miała śliczny kominek...! ;) W sumie to trochę znajomy jest...:rolleyes:

A czy zlew to przypadkiem nie Blanco...?!

Jeśli tak, to będzie Pani baardzo zadowolona...! :cool:

No to lecę dalej, papatki

Hej Maryś, jak po wczasach ?

zlew rzeczywiście Blanco :D Mąż stwierdził, że chce podwieszany, bo początkowo brałam pod uwagę Tekę Aurę. Ja do końca nie byłam przekonana, ale skoro będę zadowolona, to bardzo się cieszę :D

Dzięki, że kominek się podoba :D. Rzeczywiście trochę podobny do twojego, bo muszę się przyznać, że był on dla mnie inspiracją :oops: . Mam nadzieję, że się nie obrazisz :oops:. W środę będzie można go już podziwiać, bo powinien być skończony :D Panowie mi zrobią taki mały prezent na urodziny ;)

Na wczasach było cudnie, a teraz próbuję dojść do siebie i odnaleźć się w szarej rzeczywistości...! :rolleyes:;)

Bardzo się cieszę Lidziu, że mogłam być dla kogoś inspiracją, tzn. moje wnętrza...!:wiggle:

Czekam z niecierpliwością na Twój prezencik - bardzo przyjemny swoją drogą. :cool:

A jak tam Twoja elewacja, bo zdjęć nie widzę, a przyznam szczerze, że nie doczytałam...:oops:

P.S.

Barierka od Moni superowa!:yes:

Na wczasach było cudnie, a teraz próbuję dojść do siebie i odnaleźć się w szarej rzeczywistości...! :rolleyes:;)

Bardzo się cieszę Lidziu, że mogłam być dla kogoś inspiracją, tzn. moje wnętrza...!:wiggle:

Czekam z niecierpliwością na Twój prezencik - bardzo przyjemny swoją drogą. :cool:

A jak tam Twoja elewacja, bo zdjęć nie widzę, a przyznam szczerze, że nie doczytałam...:oops:

P.S.

Barierka od Moni superowa!:yes:

Elewacja się trochę opóźniła, ale dzisiaj w końcu przyjechał styropek i panowie zaczynają działać :D