Arnika 22.09.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Ty mnie pytasz? Założył kafelkowy kafelki i bramiwi przyjechali wyregulować....Wczoraj kafelkowy zdjął kafelki (pas pod bramą), bo nie wiedzieć czemu je obcinał..... Dziś będzie kleił jeszcze raz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Lidzia mają dobrze zrobić a nie na wyścigi... Siedzę i pilnuję ich....Klną jak diabli o tą piankę, ale jakoś robią...Niestety dłużej im idzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Ty mnie pytasz? Założył kafelkowy kafelki i bramiwi przyjechali wyregulować.... Wczoraj kafelkowy zdjął kafelki (pas pod bramą), bo nie wiedzieć czemu je obcinał..... Dziś będzie kleił jeszcze raz.... czy to byla odpowiedz na moje pytanie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Jeśli Ty pytałaś mnie to tak.A pytałaś Lidszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 ciebie pytalam ale nie rozumiem jak sie ma twoja odpowiedz do mojego pytania pytalam o szczeline nad uszczelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Nie mam pojęcia...A jak to sprawdzić?I gdzie dokładnie ma ona być...? Czy ma być prześwit pomiędzy kafelkami, a uszczelką? Bo jak tak to każę dzisiaj kafelkowemu zrobić szczelinę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 nad nad miedzy uszczelka a panelem pierwszym to widac golym okiem jak patrzysz od wewnatrz garazu wg mnie nie powinno tego byc bo w zimie niezle wieje ta szczelina, normstahl mowi ze ona specjalnie bo to wentylacyjna, ja planuje ja zapchac jak sasiadka uszczelkami takimi do drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Czy ona jest potrzebna?Nigdy nie sprawdzałam... Nawet mi to do głowy nie przyszło.... A po co ta szczelina ma być, skoro założenie jest takie, że ma byś ciepło i szczelnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 zalozenie widac maja innew garazu powinna byc wentylacja wiec powietrze musi naplywac no i do tego jest szpara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 nad nad miedzy uszczelka a panelem pierwszym to widac golym okiem jak patrzysz od wewnatrz garazu wg mnie nie powinno tego byc bo w zimie niezle wieje ta szczelina, normstahl mowi ze ona specjalnie bo to wentylacyjna, ja planuje ja zapchac jak sasiadka uszczelkami takimi do drzwi w takim razie muszę sprawdzić, czy ja też mam taką przerwę, chociaż wczoraj jej nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Wiesz zaraz sprawdzę....Nigdy wcześniej nie widziałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Sprawdziłam..W listwie są specjalna dziurki z jednej i drugiej strony, a w środku guma... To jes ta wentylacja... I domniemam, że zimą będzie wiać jak nie wiem....Czyli coś zmienili... Tak mi się wydaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 u mnie nie ma dziurek jest szczelina nad ta gumowa duza uszczelka, moze faktycznie cos zmienili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 No to u mnie na bank zmienione.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.09.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Lidzia mają dobrze zrobić a nie na wyścigi... Siedzę i pilnuję ich.... Klną jak diabli o tą piankę, ale jakoś robią... Niestety dłużej im idzie.... dłużej pianką??? Dziwne. Przecież wtedy moim zdaniem idzie właśńie dużo szybciej. My ostatnio doklejaliśmy cokół wokół garażu bo podnieśliśmy się wyżej z działką i poszło migiem. Zamówiłam właśńie styro z kompletem na elewacje ale bez kleju do styro bo pianką będziemy robić z tego właśńie względu że idzie dużo szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 u mnie nie ma dziurek jest szczelina nad ta gumowa duza uszczelka, moze faktycznie cos zmienili chyba jednak nic nie zmienili, bo ja też mam taką szczelinę nad gumową uszczelką. Mówisz, że będziesz ją zatykać uszczelkami do drzwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 tak ma sasiadka, wpakowala tam 2 uszczelki, bo w zimie miala ujemna temperature przez te szczeline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.09.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 tak ma sasiadka, wpakowala tam 2 uszczelki, bo w zimie miala ujemna temperature przez te szczeline :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 tak ma sasiadka, wpakowala tam 2 uszczelki, bo w zimie miala ujemna temperature przez te szczeline to muszę zaopatrzyć się w uszczelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Lidziunia a listwę startową to Ci dawali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts