Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty mnie pytasz?

Założył kafelkowy kafelki i bramiwi przyjechali wyregulować....

Wczoraj kafelkowy zdjął kafelki (pas pod bramą), bo nie wiedzieć czemu je obcinał..... Dziś będzie kleił jeszcze raz....

czy to byla odpowiedz na moje pytanie????

nad nad :)

miedzy uszczelka a panelem pierwszym to widac golym okiem jak patrzysz od wewnatrz garazu

wg mnie nie powinno tego byc bo w zimie niezle wieje ta szczelina, normstahl mowi ze ona specjalnie bo to wentylacyjna, ja planuje ja zapchac jak sasiadka uszczelkami takimi do drzwi :)

nad nad :)

miedzy uszczelka a panelem pierwszym to widac golym okiem jak patrzysz od wewnatrz garazu

wg mnie nie powinno tego byc bo w zimie niezle wieje ta szczelina, normstahl mowi ze ona specjalnie bo to wentylacyjna, ja planuje ja zapchac jak sasiadka uszczelkami takimi do drzwi :)

w takim razie muszę sprawdzić, czy ja też mam taką przerwę, chociaż wczoraj jej nie widziałam

Lidzia mają dobrze zrobić a nie na wyścigi... Siedzę i pilnuję ich....

Klną jak diabli o tą piankę, ale jakoś robią...

Niestety dłużej im idzie....

dłużej pianką???

Dziwne. Przecież wtedy moim zdaniem idzie właśńie dużo szybciej.

My ostatnio doklejaliśmy cokół wokół garażu bo podnieśliśmy się wyżej z działką i poszło migiem. Zamówiłam właśńie styro z kompletem na elewacje ale bez kleju do styro bo pianką będziemy robić z tego właśńie względu że idzie dużo szybciej.