zuznka 06.10.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 plują,oj plują a ja ich pilnuję żeby puszczki dobrze odsadzili żeby pan Wojtek nie marudził wpadnę, wpadnę ale nie wiem kiedy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mustiniem1 06.10.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Kominek piękny, nie sądziłam, że pomieszczenie gospdarcze takie duże wypada. Supeeeeer!!!! P.S.Mogłabyś mi odpowiedzieć na prywatną wiadomość? Bardzo proszę i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.10.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Lidzia, kominek bjuti, bjuti bjuti. Masz zgrabnie skrytą wyczystkę i piękny kamień. Syćko proporcjonalne, jak pomalujesz będzie przecudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.10.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Dziewczyny macie zdjęcia z kładzenia styropianu na elewacji-jak to się łączy z betonem na tarasie? Pliz poszukajcie mi to-jaka ta dylatacja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Lidzia, kominek bjuti, bjuti bjuti. Masz zgrabnie skrytą wyczystkę i piękny kamień. Syćko proporcjonalne, jak pomalujesz będzie przecudnie. miód na moje serce jesteś kochana, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Dziewczyny macie zdjęcia z kładzenia styropianu na elewacji-jak to się łączy z betonem na tarasie? Pliz poszukajcie mi to-jaka ta dylatacja jest nie mam tarasu, ale mam schody i sama chętnie bym zobaczyła, jak to powinno wyglądać. najlepiej Nitu się spytać, bo u niej ostatnio poprawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Kominek piękny, nie sądziłam, że pomieszczenie gospdarcze takie duże wypada. Supeeeeer!!!! P.S. Mogłabyś mi odpowiedzieć na prywatną wiadomość? Bardzo proszę i pozdrawiam. dzięki bardzo na PW odpowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 I widzę, że szaraczek jest już szary inaczej. I kotłownia się kończy i kominek super, i barierki......... Same pozytywne zmiany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Sliczny kominek, ze sie tak powtorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.10.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 nie mam tarasu, ale mam schody i sama chętnie bym zobaczyła, jak to powinno wyglądać. najlepiej Nitu się spytać, bo u niej ostatnio poprawiali no nie mów, ze nie masz zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 no nie mów, ze nie masz zdjęcia koło schodów nie mam jeszcze zrobione, bo panowie czekają na drzwi zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Myszeczko ja Ci mogę ale dopiero po połedniu pstryknąć fotkę Lidziunia piękny kominek i cała reszta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.10.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Kominek rewelacja!!! Trochę mi się wydaje znajomy... przynajmniej połowicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.10.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Lidzia stwierdziliśmy z małżem, że Twój dom jest na prawdę wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.10.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Kominek rewelacja!!! Trochę mi się wydaje znajomy... przynajmniej połowicznie... No popatrz Rasiu, to tak ja u mnie...?! Lidzia SUPERANCKO wyszło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.10.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Kominek piękny!!! Wpadnę któregoś dnia oblukać na żywca może jak już będziesz miała drzwi I dzięki za doprowadzenie do mnie panów kominkarzy i Pasiulki zrodzinką!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 I widzę, że szaraczek jest już szary inaczej. I kotłownia się kończy i kominek super, i barierki......... Same pozytywne zmiany.... Sliczny kominek, ze sie tak powtorze. Lidziunia piękny kominek i cała reszta:) Baardzoo wam dziękuję Kominek rewelacja!!! Trochę mi się wydaje znajomy... przynajmniej połowicznie... No popatrz Rasiu, to tak ja u mnie...?! Lidzia SUPERANCKO wyszło!!! Cieszę się dziewczyny, że wam się pddoba Rzeczywiście wasze kominki były dla mnie inspiracją, szczególnie twój Marysiu Lidzia stwierdziliśmy z małżem, że Twój dom jest na prawdę wielki przesadzasz trochę Kominek piękny!!! Wpadnę któregoś dnia oblukać na żywca może jak już będziesz miała drzwi I dzięki za doprowadzenie do mnie panów kominkarzy i Pasiulki zrodzinką!!!! Monika serdecznie zapraszam, jak zawsze Może wpadniesz w piątek, bo jutro mają się montować drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.10.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 ;) Lidziu a jakie w końcu wymyśliłaś barierki..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 ;) Lidziu a jakie w końcu wymyśliłaś barierki..?! będą czarne, proste. Jutro postaram się wkleić rzuty, które pan barierkowy mi przesłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.10.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 W takim razie czekam! Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts