Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Lidziu, no rzeczywiście też masz drzwi ;) powiem więcej - masz cudniaste drzwi i bardzo mi pasują do Twojego domku :cool:

A kominek wygląda o niebo lepiej niż na wizualkach :) już przetestowany?

i zapomniałam o podbitce - piękne drewienko (u nas lenistwo zwyciężylo i poszło pcv :oops:)

ehh, tyle rzeczy bym teraz inaczej zrobiła ....

Edytowane przez Elena76
zapomniałach o podbitce ....

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj:)

jestem pierwszy raz u Ciebie - domek PIĘKNY!!! chciałam zapytać odnośnie drzwi wejściowych..... możesz napisać jaki mają wymiar i jakieś namiary na wykonawcę? będę bardzo wdzięczna:):) jeżeli to nie problem to poproszę również o cenę (może być na pw.).

Będę na pewno zaglądać i obserwować postępy.....;):):):)

pozdrawiam

Witaj:)

jestem pierwszy raz u Ciebie - domek PIĘKNY!!! chciałam zapytać odnośnie drzwi wejściowych..... możesz napisać jaki mają wymiar i jakieś namiary na wykonawcę? będę bardzo wdzięczna:):) jeżeli to nie problem to poproszę również o cenę (może być na pw.).

Będę na pewno zaglądać i obserwować postępy.....;):):):)

pozdrawiam

Oldzia, witaj u mnie i mam nadzieję, że będziesz zaglądać częściej :D

cieszę się, że mój domek ci się podoba :D

drzwi mają wymiar 140x218, są dębowe i są firmy STOLPAW. Zamawiałam je przez forumowego Starego, a koszt prześlę na PW