Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Lidziu

Jeszcze raz dziękuję bardzo za możliwość obejrzenia domu. Jest piękny.

Wróciliśmy zachwyceni, że wybraliśmy taki piękny dom. Robi wrażenie.:yes:

Pozdrawiam serdecznie.:D

Ja wam też bardzo dziękuję za wizytę i za przepięknego kwiatka :D

cieszę się, że domek się podobał i że utwierdził was w przekonaniu dobrego wyboru projektu :D

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hejka...

co nowego? :) kocioł już wisi, nie wisi... bo nic się nie chwalisz :D

cze Nituś,

co nowego ? odpaloną mam całą elektrykę w domu, jupiiii :D Okazało się, że oprócz jednego przeciętego kabelka od gniazdka od zmywarki przez hydraulika wszystkie inne są OK i działają :lol: :lol: :lol: jestem mega szczęśliwa :D

A kocioł wisi już prawie miesiąc i pięknie wygrzewa podłogówkę :D Co prawda jedziemy jeszcze na butlach, ale mam nadzieję, że może już niedługo

cze Nituś,

co nowego ? odpaloną mam całą elektrykę w domu, jupiiii :D Okazało się, że oprócz jednego przeciętego kabelka od gniazdka od zmywarki przez hydraulika wszystkie inne są OK i działają :lol: :lol: :lol: jestem mega szczęśliwa :D

A kocioł wisi już prawie miesiąc i pięknie wygrzewa podłogówkę :D Co prawda jedziemy jeszcze na butlach, ale mam nadzieję, że może już niedługo

nooo to bardzo się ciesze :) nie ma to ja dobre wieści... ja teraz siedze troche nad projektem kuchni....bo może zamiast ciut przerabiać lepiej po prostu przestawić szafki :)

no to musisz mnie podszkolic :)

a tym bardziej mnie ;)

Marta, zobaczymy jak będziemy stali z czasem, bo jeszcze nie wiem o której będziemy wyjeżdżać. Coś czuję nosem, że znowu mi się mały tur szykuje :) Muszę mojego Wynajętego psychicznie na objazdówkę przygotować ;)

Martusia jak jadę od siebie na Siewierz to tam są takie tory i za nimi druga w prawo taka szerokaśna ulica i w nią skręcasz i jedziesz prosto przejeżdżasz pod wiaduktem i tam za trochę już jest znak do skrętu w lewo na Katowice tak że przejeżdżasz pod trasą i objeżdżasz że wylatujesz na trasę do jazdy na Katowice na wprost:) a tam szybciej się światełka zmieniają i nie trzeba stać tyle co próbując wjechać na światłach od mojej strony:)