lidszu 18.10.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Lidziu Jeszcze raz dziękuję bardzo za możliwość obejrzenia domu. Jest piękny. Wróciliśmy zachwyceni, że wybraliśmy taki piękny dom. Robi wrażenie. Pozdrawiam serdecznie. Ja wam też bardzo dziękuję za wizytę i za przepięknego kwiatka cieszę się, że domek się podobał i że utwierdził was w przekonaniu dobrego wyboru projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 hejka... co nowego? kocioł już wisi, nie wisi... bo nic się nie chwalisz cze Nituś, co nowego ? odpaloną mam całą elektrykę w domu, jupiiii Okazało się, że oprócz jednego przeciętego kabelka od gniazdka od zmywarki przez hydraulika wszystkie inne są OK i działają :lol: jestem mega szczęśliwa A kocioł wisi już prawie miesiąc i pięknie wygrzewa podłogówkę Co prawda jedziemy jeszcze na butlach, ale mam nadzieję, że może już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Życzę Ci Liszu jak najszybszej przesiadki na gaz z rurki całą ubiegłą zimę, potem początek wiosny jechaliśmy na butlach na początku kwietnia powiedziałam dość tego, tyle kasy poszło z dymem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.10.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 cze Nituś, co nowego ? odpaloną mam całą elektrykę w domu, jupiiii Okazało się, że oprócz jednego przeciętego kabelka od gniazdka od zmywarki przez hydraulika wszystkie inne są OK i działają :lol: jestem mega szczęśliwa A kocioł wisi już prawie miesiąc i pięknie wygrzewa podłogówkę Co prawda jedziemy jeszcze na butlach, ale mam nadzieję, że może już niedługo nooo to bardzo się ciesze nie ma to ja dobre wieści... ja teraz siedze troche nad projektem kuchni....bo może zamiast ciut przerabiać lepiej po prostu przestawić szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 nooo to bardzo się ciesze nie ma to ja dobre wieści... ja teraz siedze troche nad projektem kuchni....bo może zamiast ciut przerabiać lepiej po prostu przestawić szafki a co ty chcesz zmieniać w projekcie kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.10.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Bry wpadłam powiedzieć i lecę daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalej choć z braku czasu daleko nie polecę ale buziolki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Bry wpadłam powiedzieć i lecę daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalej choć z braku czasu daleko nie polecę ale buziolki zostawiam wpadłabyś osobiście, aby zobaczyć zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Lidziunia Ty strażaka nie zapomnij;) a i o której się mogę Was spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Co Ty z w-wy strażaka ściągasz? Ja kupiłam już dawno w Szaflarach dwa takie jakby kapelusze Chińczyków i okazały się za małe... Są do zwrotu... Musi być większa średnica.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Wioluś a czamu niiiiiii jak dobry;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Lidziunia Ty strażaka nie zapomnij;) a i o której się mogę Was spodziewać nie zapomnę (mam nadzieję ) Tak bliżej piątku dam ci odpowiedź, o której będziemy wyjeżdżać. A powiedz mi, ile od Ciebie jedzie się do Wioli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Wioluś a czamu niiiiiii jak dobry;) to siem dopiero okaże jak go zainstalujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 pół godzinki mniej więcej:) góra 40 minut;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.10.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 prosze mnie wziac pod uwage po drodze to bedzie troche wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Noooo Wusia jak w Siewierzu korków nie ma... A że są codziennie.... to trzeba liczyć więcej....No chyba, że przez Gołuchowice i Podwarpie starą drogą przejedziesz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Wioluś a kto przez Siewierz jedzie przez światła;) trzeba wiedziec jak je sprytnie objechać żeby w Siewierzu nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.10.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 no to musisz mnie podszkolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 no to musisz mnie podszkolic a tym bardziej mnie Marta, zobaczymy jak będziemy stali z czasem, bo jeszcze nie wiem o której będziemy wyjeżdżać. Coś czuję nosem, że znowu mi się mały tur szykuje Muszę mojego Wynajętego psychicznie na objazdówkę przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Martusia jak jadę od siebie na Siewierz to tam są takie tory i za nimi druga w prawo taka szerokaśna ulica i w nią skręcasz i jedziesz prosto przejeżdżasz pod wiaduktem i tam za trochę już jest znak do skrętu w lewo na Katowice tak że przejeżdżasz pod trasą i objeżdżasz że wylatujesz na trasę do jazdy na Katowice na wprost:) a tam szybciej się światełka zmieniają i nie trzeba stać tyle co próbując wjechać na światłach od mojej strony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.10.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 (edytowane) to musze to obczaic choc jak jade od zawiercia to trzeba troche zboczyc Edytowane 18 Października 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts