lidszu 28.10.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 aha mogiem siem jeszcze pochwalić że kotłownie mi uruchamiają (właściwie pompownie):wiggle: phi , mój piec już od ponad miesiąca działa gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.10.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 dopra to nie wspomnę ze płot mi robiom;) że u ciebie hula ogrzewanko to czytałem czytałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Kamyk... to jeszcze npisz u siebie Lidszu zajrzyj na priv... zapytanie Ci kiedyś wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.10.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 dopra to nie wspomnę ze płot mi robiom;) Aaaa, to zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.10.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Kamyk... to jeszcze npisz u siebie Lidszu zajrzyj na priv... zapytanie Ci kiedyś wysłałam Wiolcia, czytałam Nie mam na razie głowy do sprawdzania cen, ale postaram się to zrobić dzisiaj wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Noooo bo myślałam, że nie doszło......A ja się Ciebie pytam i pytam , a Ty milczysz... więc się pytam i pytam znowu. Zajrzyj do mnie... łazienkę i wiatrołap mam na tapecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.10.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 ja jestem super wyluzowana, poczekam do przeprowadzki i dopiero wtedy pokażę im na co mnie stać nienawidzę takich ludzi, którzy wyżej srają, niż doopę mają Aaaa, dowiedziałam się też, że przez moje śmieci budowlane (bez żadnych śmieci jedzeniowych) zalęgły im się szczury na działce Uśmiałam się jak głupia, bo jeszcze żadnego szczura u siebie, ani u nich nie widziałam . No ale trzeba się do czegoś przypieprzyć, prawda ? No to dziwy nad dziwami u Ciebie śmieci a u nich szczury?!?!?! trza było ich zwymyślać że jeszcze do Ciebie przelazą cześć Lidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.10.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 hej sasiadka, czyzby Panom znudzila sie robota? moze jakąś zachęte trzebaby....śnieg??? jutro jak bedzie cos niebieskiego na 4 kolach stalo na podjezdzie tzn ze jestem w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.10.2010 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Lidziaaaa a co Ty teraz dłubiesz? bo coś cicho jakoś.... hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Lidziunia strażaczek piknie na kominie wygląda:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.10.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Na początku to siem na ten kolor wiosenny wkurzyłem ale po przemysleniu wszystkich za i przeciw to nawet mi lepiej pasuje:) aha mogiem siem jeszcze pochwalić że kotłownie mi uruchamiają (właściwie pompownie):wiggle: nie zobaczem nie uwierzem cześć Lidzia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.10.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 hej sasiadka, czyzby Panom znudzila sie robota? moze jakąś zachęte trzebaby....śnieg??? jutro jak bedzie cos niebieskiego na 4 kolach stalo na podjezdzie tzn ze jestem w domu. właśnie nie wiem co się dzieje jakoś strasznie powoli im to idzie, chyba powinnam ich jakimś prądem potraktować, to może dostaliby powera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.10.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Lidziaaaa a co Ty teraz dłubiesz? bo coś cicho jakoś.... hejka no właśnie nic nie dłubię elewacja się tylko robi już sobie odpuściłam przeprowadzkę w grudniu, więc nie ma się co spinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.10.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Malcia czepiasz siem;) Lidzia wolno ale dokładnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.10.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Lidziunia strażaczek piknie na kominie wygląda:lol2: to siem bałdzo cieszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.10.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Malcia czepiasz siem;) Lidzia wolno ale dokładnie Tiaaa Już mnie naprawdę wkurzają, bo chciałabym w końcu odzyskać dom dla siebie, a nie patrzeć na ich legowisko w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.10.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 nie zobaczem nie uwierzem cześć Lidzia:) ja też bym chciała zobaczyć Kamykową maszynerię cze Maluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.10.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 jakoś strasznie powoli im to idzie, chyba powinnam ich jakimś prądem potraktować, to może dostaliby powera kup im po Redbullu moze załapią aluzje Malcia czepiasz siem;) na drugie mam rzep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.10.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Lidzia pewnie w domku ciepełko maja to siem dziwisz że im sie na dwór chodzić nie chce;) Malka z tym drugim to tak myslłem;) Jak ktos cos kce zobaczyc to zapraszam z całego serca:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.10.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Jak ktos cos kce zobaczyc to zapraszam z całego serca:yes: bardzo śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts