lidszu 29.10.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Lidzia pewnie w domku ciepełko maja to siem dziwisz że im sie na dwór chodzić nie chce;) myślisz, że powinnam jednak im te butle odłączyć, żeby trochę zimniej w domu było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Noooo raz , że taniej dla Ciebie, a dwa szybciej by się spieli i zrobili i wyszli..... No z tego co pamiętam mieli być do dzisiaj.....A kolor też robisz? Jak tak to jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.10.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 myślisz, że powinnam jednak im te butle odłączyć, żeby trochę zimniej w domu było ? :yes:jasna sprawa a tak se w ciepełku siedzą i ciebie irytuja:D(powiedz że gazu nie dowiezli;)) http://forum.muratordom.pl/images/editor/smilie.png Malka bo główka będzie bolała nio nio nio;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.10.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Kamyk co prawda mocno radykalnie, acz logicznie podpowiada... Jak siedzi jeden z drugim w ciepełku przy fajce... to gdzież mu się spieszy na ziąb... wyłącz butle na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Dzien dobry okrutnicy anty-fachowcowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.10.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Dzien dobry okrutnicy anty-fachowcowi. okrutnicy przecie my w bardzo cywilizowany sposób:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 okrutnicy przecie my w bardzo cywilizowany sposób:D A czy ja cos mowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.10.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Ja tam chyba wyłączyłabym butlę - zobaczysz jak wtedy wezmą się do roboty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.10.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Lidzia nie chcę cię martwic ale jedni wyjdą a drudzy przyjdą ciągle jacyś obcy się po domu kręcą ale w sumie lepiej teraz niż jak już byś mieszkała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.10.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Lidzia nie chcę cię martwic ale jedni wyjdą a drudzy przyjdą ciągle jacyś obcy się po domu kręcą ale w sumie lepiej teraz niż jak już byś mieszkała ja wiem, że wejdą, ale mam nadzieję, że to już moja ostatnia przyjezdna ekipa i nikt już nie będzie u mnie więcej nocować. Ten barłóg mnie dobija. Jeszcze do niedawna mnie ro nie ruszało, ale teraz zaczęło drażnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 a bo człowiek to chciałby żeby zrobili i wypad:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Lidzia.... jeszcze troszeczkę.... Wytrzymasz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.10.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Oj ja widziała te legowisko i się Lidce nie dziwię..... Oby jak najszybciej skończyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.10.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 najgorsze że ciepłe dni zapowiadają :offtopic:i mogą być nici z wyłączenia pieca u nas też mieszkają panowie (co za tym idzie gotują i takie tam) i jak się wchodzi do domu to wali jak z murzyńskiej chaty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Kamyk.... bo oni sobie robią murzyńską chatę z naszych domów....Dobrze, że mnie nie było jak tynkarze tynkowali i koczowali w tym marasie w naszym salonie.... oj dobrze , że mnie nie było..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.10.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Trzymam kciuki za cierpliwosc i szybki wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 U nas w domu też capi cholernie, fujjjj i to jest właściwie główny powód dla którego chciałabym się w końcu panów pozbyć. Wyłączyłam piec (przynajmniej na weekend), żeby podłogówka trochę odpoczęła. Panowie zapowiedzieli, że chcą w przyszłym tygodniu skończyć wszystko na gotowo - włącznie z położeniem koloru. Właściwie niedużo im zostało - zagruntować 2 ściany, dokończyć podbitkę i można tynkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Nooo to czekam z niecierpliwością odsłony kolorku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 30.10.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Lidka, trzymam kciuki za szybki kolor i zeby barierki przed sniegiem sie przyczepily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.10.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 łeee to już przecierpisz:yes:i będziesz miała śliczniusieńki domek ale ogrzewania i tak nie włączaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts