lidszu 02.11.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Lidzia, ja musze się wytłumaczyc, ale pomiedzy 9-17 niestety bez kciuków nie umiem klikać... no dobra, jesteś usprawiedliwiona w tych godzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.11.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Pasiulka, przecież ty i tak nic nie możesz robić kulawcu, więc możesz potrzymać kciuki i tu się mylisz dziś umyłam wszystkie okna na parterze w nowym domku:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ooooo to długo będziemy trzymać... Ręce cierpną, ale damy radę, a jak co to jakieś czary odprawimy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 A ja trzymam caly czas i nawet Jonaszkowi kazalam tez trzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Oooo Pasiulka... jak mówisz umyłam wszystkie okna na parterze... to mnie dreszczyk przechodzi... bo se tak myślę, że musiałabym umyć wszystkie w całym domku , no tylko na strychu by mi zostało..... No toś się napracowała dziewczynko... A teraz proszę kciukaski z Lidszu zacisnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 i tu się mylisz dziś umyłam wszystkie okna na parterze w nowym domku:yes::yes: no to już całkowicie zdrowa jesteś ale o kciuki nadal proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Panowie od elewacji mnie wkurzają, bo mieli być od wczoraj, ale ich nie ma telefon wyłączony i nawet nie wiem dlaczego ich nie ma, aż szkoda tak pięknej pogody, bo mogli już kończyć domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.11.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Panowie od elewacji mnie wkurzają, bo mieli być od wczoraj, ale ich nie ma telefon wyłączony i nawet nie wiem dlaczego ich nie ma, aż szkoda tak pięknej pogody, bo mogli już kończyć domek to niedobrze a pogoda ma się podobno popsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.11.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Spokojnie pewnie popili i weekend im się przedłużył. Może to i lepiej bo wytrzeźwieją i będziesz miała tynk równy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 to niedobrze a pogoda ma się podobno popsuć no właśnie Spokojnie pewnie popili i weekend im się przedłużył. Może to i lepiej bo wytrzeźwieją i będziesz miała tynk równy Mmonia, ty mnie nie denerwuj. Rozumiem popicie i nie pojawienie się wczoraj, ale dzisiaj ich też nie ma, więc coś już nie halo Najgorsze, że nie wiem co się dzieje, bo nijak się nie mogę z nimi skontaktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 idę prasować, może mi przejdzie trochę wkurw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.11.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 idę prasować, może mi przejdzie trochę wkurw to i za mnie poprasuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Jesuuuu jak ja bym była wqrwiona to w życiu za żelazko bym się nie wzięła.....żelazko i inne prace domowe działają na mnie jak płachta na byka.... Oj przydała by się jakaś pomoc domowa.... Najlepiej męska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.11.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 To nie fajnie się zachowują Gorzej jak jakąś następną robotę załapali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 dokładnie z tą pogodą to zapowiadają że jeszcze do poniedziałku w nocy na plusie a potem już przymrozki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 a u mnie właśnie deszcz zaczął padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.11.2010 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 żebyś sobie nie myślała u mnie tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.11.2010 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 żebyś sobie nie myślała u mnie tyż i z drugiej strony Wisły też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2010 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Chodzcie do mnie, u mnie nie pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.11.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 A wiesz że u mnie lało całą noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts