MonikaC 05.11.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Lidzia spokojnie 1, 2, 3....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Lidzia spokojnie 1, 2, 3....... łatwo powiedzieć był lekarz. I. ma infekcję wirusową - całe szczęście oskrzela czyste. na pewno ma zostać w weekend w domu, a potem się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 To jeszcze raz zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 To jeszcze raz zdrówka dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 witam się I. została w domu, bo ma gorączkę. Wczoraj wieczorem miała 38,8 a dzisiaj rano 38,5. Czekam na lekarza, bo do nas przyjechać między 10-15 - kuźwa, ale mają rozstrzał godzinowy miałam dzisiaj podpisać papiery do kolejnej transzy, ale nie mam z kim zostawić I., więc podpisanie będziemy musieli przenieść na następny tydzień Nefcia, dzięki za namiary. W poniedziałek się tam przejadę NIe ma za co. Przytul Robaczka. Dużo ludków teraz choruje..Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 wiem, że będzie dobrze tylko jak jej ta gorączka rośnie, to staje się mega marudna i chwilami mam jej dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Tak to jest z Maluchami Ale na szczęście szybko gorączka się pojawia i szybko znika. I ta pogoda też nie nastraja optymistycznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.11.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Lidzia trzymaj się. Ja z Konradem już ponad tydzień siedzę i uwierz mi nie jest łatwo..... Na dodatek i ja i D się dorobiliśmy a jak wiesz sporo pracy w domku na nas czeka więc wkurwa mam ogromnego na dodatek leje a drewno leży i czeka aż je przeniesiemy pod dach. Pewnie już całe mokre jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Lidzia.. tabletki to raz... Kąpiel to dwa, tak żeby dziecko schłodzić.... Pozwól jej się taplać w wannie w nie za ciepłej wodzie... Takiej w sam raz.... Okłady na głowę....I nic nie zostaje tylko przeczekać.... Emil we wtorek też przechodził sam siebie... wczoraj już było wszystko OK, gorączki nie ma, stanu podgorączkowego nie ma, gardło nie boli, a dziś pojechał z mężem do Zakopca. Uwielbia go i był gotowy w 10 minut..... Oczywiście leki dostaje nadal, ale nie uważam, żeby było z nim źle, i mógł wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.11.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Zdrówka dla córci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 łatwo powiedzieć był lekarz. I. ma infekcję wirusową - całe szczęście oskrzela czyste. na pewno ma zostać w weekend w domu, a potem się zobaczy hejka... po telefonie przyszłam doczytać o wizycie lekarza... dobrze, że nie poszło na oskrzela... przeziębienie to pewnie koło tygodnia lubi trzymać... więc zycze zdrówka szybciej niż tydzień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Czesc, czesc. Lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 mój humor dzisiaj z rana został popsuty na maksa kuźwa, dlaczego ja ciągle muszę mieć rzucane kłody pod nogi ? cholera osiwieję normalnie przez tych ludzi błagam dziewczyny trzymajcie dalej naprawdę mocno zaciśnięte kciuki, aby udało nam się załatwić pomyślnie sprawę w poniedziałek. Wszystko się powinno wyjaśnić do godz. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.11.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 kciuki zaciśnięte... i nie dawaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 mój humor dzisiaj z rana został popsuty na maksa kuźwa, dlaczego ja ciągle muszę mieć rzucane kłody pod nogi ? cholera osiwieję normalnie przez tych ludzi błagam dziewczyny trzymajcie dalej naprawdę mocno zaciśnięte kciuki, aby udało nam się załatwić pomyślnie sprawę w poniedziałek. Wszystko się powinno wyjaśnić do godz. 12 A co się stało... Co to za złe ludzie...? Kto i co Cię tak wkurza...? A kciuki trzymam, ręce cierpną ale zmieniam co jakiś czas... ale trzymam... Do południa do poniedziałku powiadasz...? Daj znać czy już puścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.11.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Lidzia licz do 1000 w razie czego a kciuki trzymamy więc spokojna twoja rozczochrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Monia.... lokowana... lokowana kochana..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2010 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 też potrzymam, a co...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.11.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 no ja już pisała, że trzymam, nie? noo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Ciekawe dlaczego tylko dziewczyny mają kciuku trzymać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts