Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam się :D

I. została w domu, bo ma gorączkę. Wczoraj wieczorem miała 38,8 a dzisiaj rano 38,5. Czekam na lekarza, bo do nas przyjechać między 10-15 - kuźwa, ale mają rozstrzał godzinowy :mad:

miałam dzisiaj podpisać papiery do kolejnej transzy, ale nie mam z kim zostawić I., więc podpisanie będziemy musieli przenieść na następny tydzień :(

Nefcia, dzięki za namiary. W poniedziałek się tam przejadę

NIe ma za co.

Przytul Robaczka. Dużo ludków teraz choruje..Będzie dobrze :)

Lidzia trzymaj się.

Ja z Konradem już ponad tydzień siedzę i uwierz mi nie jest łatwo..... Na dodatek i ja i D się dorobiliśmy a jak wiesz sporo pracy w domku na nas czeka więc wkurwa mam ogromnego na dodatek leje a drewno leży i czeka aż je przeniesiemy pod dach. Pewnie już całe mokre jest :bash:

Lidzia.. tabletki to raz... Kąpiel to dwa, tak żeby dziecko schłodzić.... Pozwól jej się taplać w wannie w nie za ciepłej wodzie... Takiej w sam raz.... Okłady na głowę....

I nic nie zostaje tylko przeczekać....

Emil we wtorek też przechodził sam siebie... wczoraj już było wszystko OK, gorączki nie ma, stanu podgorączkowego nie ma, gardło nie boli, a dziś pojechał z mężem do Zakopca. Uwielbia go i był gotowy w 10 minut..... Oczywiście leki dostaje nadal, ale nie uważam, żeby było z nim źle, i mógł wyjść.

łatwo powiedzieć :(

był lekarz. I. ma infekcję wirusową - całe szczęście oskrzela czyste. na pewno ma zostać w weekend w domu, a potem się zobaczy

hejka...

po telefonie przyszłam doczytać o wizycie lekarza... :) dobrze, że nie poszło na oskrzela... przeziębienie to pewnie koło tygodnia lubi trzymać... więc zycze zdrówka szybciej niż tydzień ... :)

mój humor dzisiaj z rana został popsuty na maksa :evil: kuźwa, dlaczego ja ciągle muszę mieć rzucane kłody pod nogi ? cholera osiwieję normalnie przez tych ludzi :mad:

błagam dziewczyny trzymajcie dalej naprawdę mocno zaciśnięte kciuki, aby udało nam się załatwić pomyślnie sprawę w poniedziałek. Wszystko się powinno wyjaśnić do godz. 12

mój humor dzisiaj z rana został popsuty na maksa :evil: kuźwa, dlaczego ja ciągle muszę mieć rzucane kłody pod nogi ? cholera osiwieję normalnie przez tych ludzi :mad:

błagam dziewczyny trzymajcie dalej naprawdę mocno zaciśnięte kciuki, aby udało nam się załatwić pomyślnie sprawę w poniedziałek. Wszystko się powinno wyjaśnić do godz. 12

A co się stało...

Co to za złe ludzie...?

Kto i co Cię tak wkurza...?

A kciuki trzymam, ręce cierpną ale zmieniam co jakiś czas... ale trzymam... Do południa do poniedziałku powiadasz...?

Daj znać czy już puścić.