mirela99 10.11.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Gratuluję gazu . Ja wczoraj się dowiedziałam, że początkiem grudnia też będą gazociąg ciągnąc (papiery załatwialiśmy od stycznia) i na święta będę miała "z rury" a nie z butli (w piątek odpalamy pierwszy raz butle). Więc rozumiem Ci jak chyba nikt inny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 10.11.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Ooooo to mało czasu..... no mało ale rózne rzeczys ie zdarzają ostanio chyba z 3 konkursowiczów usunęli z konkursu pewnie cos kombinowali z IP komputerów:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Czesc Lidziaku. No pokaz cos nowegooooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 właśnie Lidziunia pokazuj noooo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Czesc Lidziaku. No pokaz cos nowegooooo. właśnie Lidziunia pokazuj noooo:) słońca, naprawdę nie mam na razie co Papraki się wczoraj pokazały i może jak jutro pojadę, to coś będzie widać. A na zdjęcia musicie poczekać do przyszłego tygodnia, bo M zabrał mi aparat na swój wypad na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Gratuluję gazu . Ja wczoraj się dowiedziałam, że początkiem grudnia też będą gazociąg ciągnąc (papiery załatwialiśmy od stycznia) i na święta będę miała "z rury" a nie z butli (w piątek odpalamy pierwszy raz butle). Więc rozumiem Ci jak chyba nikt inny . Mirela, dziękuję doskonale cię rozumiem, bo też od początku roku zmagałam się z tą sprawą. Najwięcej czasu zajęło mi przekonanie jednego ze współwłaścicieli, aby łaskawie pojawił się na podpisanie aktu nie rozumiem, że ludzie mogą być tak nastawieni anty do innych sąsiadów. U mnie butle hulają już prawie 2 miesiące i muszę przyznać, że to naprawdę bardzo kosztowna "impreza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 słońca, naprawdę nie mam na razie co Papraki się wczoraj pokazały i może jak jutro pojadę, to coś będzie widać. A na zdjęcia musicie poczekać do przyszłego tygodnia, bo M zabrał mi aparat na swój wypad na ryby Rybom bedzie zdjecia robil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Rybom bedzie zdjecia robil? no wiesz, to zależy na jakie ryby się jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 no wiesz, to zależy na jakie ryby się jeździ Nooooo to beda chyba musialby byc... walenie. Ups, to nie ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.11.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 no wiesz, to zależy na jakie ryby się jeździ Ha ha a D ostatnio wędki w sklepie oglądał - już ja mu dam rybki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Mój też wędkuje... najchętniej wyprawy morskie... Ja w tym czasie przygotowanie wq.wu dostaję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 mój raz złowił rybkę i mam nadzieję że do grobowej deski ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 :rotfl: Nooo a spełnia wszystkie jego zachcianki i życzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 :rotfl: Nooo a spełnia wszystkie jego zachcianki i życzenia? tu jest przewrotna wersja - za to że dałam się złowić on musi spełniać moje życzenia i zachcianki :D:D teraz pewnie żałuje :D:D;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Zuza, Ty to sie umiesz ustawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Zuza, Ty to sie umiesz ustawic. kolejna moja pozytywna cecha została odkryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Wiesz Zuza... nie chciałam tego publicznie na FM mówić, czy czasami nie jest odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Wiesz Zuza... nie chciałam tego publicznie na FM mówić, czy czasami nie jest odwrotnie. ależ oczywiście że TAK, mój małżonek ma ze mną bądź co bądź SUPER bo ja jestem SUPER się ustawił :D:D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Nooo faceci tak mają....Oni to potrafią..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Nooo faceci tak mają.... Oni to potrafią..... To my potrafi a im trzeba przytakiwać że to oni potrafią;) a co niech tak sobie myślą a my swoje wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts