Arnika 10.11.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Nooo tak było u mnie z sufitem... myślałam wcześniej... ale kubatura wzrośnie, ogrzewanie nie jest na taką kubaturę przewidziane.... No i co ...Po Waszej wizycie... tak mu nagadałam, że to on tak chciał, ze mówiłeś, że będzie ładnie.... że aż w to sam uwierzył... i zgodził się na zdjęcie sufitu... Nooo ale teraz to jest jego pomysł....Niech mu wisi....A teraz to się chwali, jak to wymyślił.... I jak by to było brzydko ze zwykłym sufitem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Nooo tak było u mnie z sufitem... myślałam wcześniej... ale kubatura wzrośnie, ogrzewanie nie jest na taką kubaturę przewidziane.... No i co ... Po Waszej wizycie... tak mu nagadałam, że to on tak chciał, ze mówiłeś, że będzie ładnie.... że aż w to sam uwierzył... i zgodził się na zdjęcie sufitu... Nooo ale teraz to jest jego pomysł.... Niech mu wisi.... A teraz to się chwali, jak to wymyślił.... I jak by to było brzydko ze zwykłym sufitem.... tak to właśnie jest z mężczyznami - jak z dziećmi ale mnie się to podoba wolę tak niż szarpać się z każdym detalem decyzją......co czasami kończy się rozwodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.11.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Ach te chłopy.... U mnie to samo ale potem to on taki wspaniały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 10.11.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 taa no jasne tak Wam z nami żle tylko wy takie wspaniałe kurki kogutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 No nieeee, wszystkie chlopy fatalne, za to Ty Kamyczku jestes najfajniejszy na swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 taa no jasne tak Wam z nami żle tylko wy takie wspaniałe kurki kogutki z Wami żle ale bez Was jeszcze gorzej teraz dobrze Kamyczku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.11.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 z wami żle ale bez was jeszcze gorzej teraz dobrze kamyczku;) :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 10.11.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 siem nie podlizywać teraz:P;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 widzę, że jak Zuza wpadła, to z przytupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 widzę, że jak Zuza wpadła, to z przytupem z obcasem, z obcasem kochana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.11.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 z obcasem, z obcasem kochana:D szpilką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 szpilką tak,tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.11.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 tak,tak potwierdzam, widziałam na własne oczy jak po swoim domku na boso biegała, żeby folii szpilkami nie poniszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 potwierdzam, widziałam na własne oczy jak po swoim domku na boso biegała, żeby folii szpilkami nie poniszczyć eeeeeeeeeeeee peplucha ;) jeszcze kilka dni i będę mogła włazić w szpilkach a może już powinnam postawić kapcie i chyba wycieraczkę położę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Takie kapciuchy jak w muzeum kup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Takie kapciuchy jak w muzeum kup. ależ ja cię kocham za te podpowiedzi ale gdzie ja je kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ależ ja cię kocham za te podpowiedzi ale gdzie ja je kupię mogę się u mnie w przedszkolu zapytać, bo mają na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 mogę się u mnie w przedszkolu zapytać, bo mają na stanie mam nadzieję że piątek zapytasz a może zadzwoń jeszcze dziś bo nie wiem czy tyle wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ależ ja cię kocham za te podpowiedzi ale gdzie ja je kupię W zasadzie mozesz je sama uszyc, troche filcu, troczki do zawiazywania et voila! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 W zasadzie mozesz je sama uszyc, troche filcu, troczki do zawiazywania et voila! z guzikiem mam problem a co dopiero z filcakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts