lidszu 10.11.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 mam nadzieję że piątek zapytasz a może zadzwoń jeszcze dziś bo nie wiem czy tyle wytrzymam jutro i tak sklepy zamknięte, więc do piątku wytrzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 jutro i tak sklepy zamknięte, więc do piątku wytrzymasz a oni je liczą,sprawdzają czy nie zabieracie do domu ? bo jeśli tak to wiesz, może byś tak dla kalożanki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.11.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Takie kapciuchy jak w muzeum kup. a ja sie 10 minut zastanawialam co to jest muzeum kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 a ja sie 10 minut zastanawialam co to jest muzeum kup :D:D:D:D:D:D:D markotko aż 10 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.11.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 no bo od razu mi sie to skojarzylo jednoznacznie a wszystkie zaczelyscie odpisywac jakby kazdy wiedzial o co chodzi i myslalam ze moze ja jakas glupia jestem co nie jarze co to za muzeum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 no bo od razu mi sie to skojarzylo jednoznacznie a wszystkie zaczelyscie odpisywac jakby kazdy wiedzial o co chodzi i myslalam ze moze ja jakas glupia jestem co nie jarze co to za muzeum ale się uśmiałam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 a ja sie 10 minut zastanawialam co to jest muzeum kup o matko, oplułam monitor, tak się uśmiałam :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 a oni je liczą,sprawdzają czy nie zabieracie do domu ? bo jeśli tak to wiesz, może byś tak dla kalożanki..... kradziejkę chcesz ze mnie zrobić jak obiecasz, że do mnie w przyszłym tygodniu odwiedzisz, to ci jedne przyniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Niezle, niezle, ale ja Wam powiem, ze to nie jest takie glupie, bo w Londynie w domu Freuda moj znajomy robil wystawe kup (normalnie takie plastikowe pomiedzy szpejami nalezacymi do Freuda na jego biurku ). Mowil, ze przymierza sie do muzeum kup, to takie brytyjskie poczucie humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Zuza po co kapcie każdemu szmatę flanelową do owinięcia butów i niech polerują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 a ja sie 10 minut zastanawialam co to jest muzeum kup Zuza po co kapcie każdemu szmatę flanelową do owinięcia butów i niech polerują Ale się uśmiałam Nooo Wusia za szmata flanelową trochę zachodu by było za dużo... A kapcie wsunąć na buty i gumka na zapiętek... i gotowe.... I też poleruje sie podłogi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.11.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Lidzia, gratuluje gazu!!!! Wyobrazam sobie doskonale, jak sie musisz cieszyc A teraz prosze wszystkich trzymajacych kciuki za gaz Lidki o potrzymanie jeszcze chwile za moj gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.11.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Dorcie - trzymam kciuki daj znać kiedy nastąpi ta cudowna chwila żeby mnie palce nie rozbolały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.11.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Lidzia, gratuluje gazu!!!! Wyobrazam sobie doskonale, jak sie musisz cieszyc A teraz prosze wszystkich trzymajacych kciuki za gaz Lidki o potrzymanie jeszcze chwile za moj gaz Dorcia, dziękuję bardzo oczywiście będę mocno ściskać kciuki za twój gaz, bo wiem doskonale co przechodzisz i mam nadzieję, że niedługo też się będziesz cieszyć jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.11.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Dzień dobry - o i le taki dzień można nazwać dobrym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.11.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 A co sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.11.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 no nic tylko ja chcę wiosnę na dodatek bratanicamojej chrzestnej jest w szpitalu Lekarze prawie ją na tamten świat wyprawili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.11.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 O matko, to niedobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.11.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 (edytowane) Kilka dni chodziła do lekarza bo źle się czuła. Trzy razy straciła przytomność w tym raz w przychodni ale nic się nie dzieje!!!! Ciśnienie bardzo niskie, puls ledwo wyczuwalny ale lekarze twierdzą że wszystko gra. W końcu Matka wymusiła na lekarzu skierowanie do szpitala. W szpitalu też nie chcieli jej przyjąć. Jakaś parodia. Dopiero przypadkiem matka skojarzyła że w szpitalu jako salowa pracuje znajoma i do niej zadzwoniła. Dobrze że była w pracy i zeszła do nich ściemniając że jest siostrą. Dopiero wtedy przyjęli Zuzkę na oddział. I co się okazało. Woda w osierdziu,opłucnej, bardzo wysoki poziom bilirubiny czy jakoś tam. Leży już tydzień i nadal nie wiedzą co jej jest. Prawdopodobnie to jakiś wirus który zaatakował serce i wątrobę Przewieźli ją tylko na OIOM. Nawet wczoraj byli przy niej cały czas lekarze. Dzisiaj wyszło też że jajnik powiększony. Matko płakać mi się chce. Dziewczyna ma dopiero 19lat. Edytowane 12 Listopada 2010 przez MonikaC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts