Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niezle, niezle, ale ja Wam powiem, ze to nie jest takie glupie, bo w Londynie w domu Freuda moj znajomy robil wystawe kup (normalnie takie plastikowe pomiedzy szpejami nalezacymi do Freuda na jego biurku :D). Mowil, ze przymierza sie do muzeum kup, to takie brytyjskie poczucie humoru. :D

a ja sie 10 minut zastanawialam co to jest muzeum kup :D

Zuza po co kapcie każdemu szmatę flanelową do owinięcia butów i niech polerują;)

Ale się uśmiałam :lol:

Nooo Wusia za szmata flanelową trochę zachodu by było za dużo... A kapcie wsunąć na buty i gumka na zapiętek... i gotowe....

I też poleruje sie podłogi....

Lidzia, gratuluje gazu!!!! Wyobrazam sobie doskonale, jak sie musisz cieszyc :D

A teraz prosze wszystkich trzymajacych kciuki za gaz Lidki o potrzymanie jeszcze chwile za moj gaz :lol2:

Dorcia, dziękuję bardzo :D

oczywiście będę mocno ściskać kciuki za twój gaz, bo wiem doskonale co przechodzisz i mam nadzieję, że niedługo też się będziesz cieszyć jak ja :D

Kilka dni chodziła do lekarza bo źle się czuła. Trzy razy straciła przytomność w tym raz w przychodni ale nic się nie dzieje!!!! Ciśnienie bardzo niskie, puls ledwo wyczuwalny ale lekarze twierdzą że wszystko gra. W końcu Matka wymusiła na lekarzu skierowanie do szpitala. W szpitalu też nie chcieli jej przyjąć. Jakaś parodia. Dopiero przypadkiem matka skojarzyła że w szpitalu jako salowa pracuje znajoma i do niej zadzwoniła. Dobrze że była w pracy i zeszła do nich ściemniając że jest siostrą. Dopiero wtedy przyjęli Zuzkę na oddział. I co się okazało. Woda w osierdziu,opłucnej, bardzo wysoki poziom bilirubiny czy jakoś tam. Leży już tydzień i nadal nie wiedzą co jej jest. Prawdopodobnie to jakiś wirus który zaatakował serce i wątrobę :( Przewieźli ją tylko na OIOM. Nawet wczoraj byli przy niej cały czas lekarze. Dzisiaj wyszło też że jajnik powiększony. Matko płakać mi się chce. Dziewczyna ma dopiero 19lat. Edytowane przez MonikaC