Gosiek33 12.11.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 jakaś masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.11.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Najbardziej mnie wkurza bezsilność wobec lekarzy.Mój teść się kiedyś zawziął po nieudzieleniu mu pomocy przez lekarza pierwszego kontaktu /skończyło się na wezwaniu pogotowia bo jest po baypassach/ i skończyło się w sądzie a tam kilku innych lekarzy stwierdziło że wszystko było Ok lekarz ma nienaganną opinię i dupa blada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 i to jest przerażające, do czasu gdy człek zdrowy to wszystko ok, gdy coś zaczyna się dziać wtedy schody się zaczynają A lekarze często sprawiają wrażenie niedouczonych, a już chyba niewielu doszkala się, choć mają taki obowiązek.... wiem wszystkie niedogodności zawodu, ale w końcu lekarz to też misja Mam wrażenie, że to chyba odgórne wytyczne by nie udzielać pomocy gdy trudny przypadek, bo to kosztuje a potem NFZ nie refunduje leczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Rece opadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.11.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 cze wszystkim Monia, ręce normalnie opadają dobrze, że siostrzenicę udało się jednak położyć w szpitalu. mam nadzieję, że szybciutko wyzdrowieje ja już się dawno przekonałam, że z lekarzami trzeba być bardzo asertywnym i nie dać się zbyć, tylko walczyć o swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Przydałby się House, dr House Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.11.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Przydałby się House, dr House sama chętnie skorzystałabym z jego pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Jak młody zachorował to trafił do kliniki na 3 miesiące i co kilka wracał na miesiąc, dwa....I uczyli się na nim studenci... 5 rok... 10 semestr... Pediatra neurolog dziecięca zadawała im najprostsze pytania o odruchy niemowlaków, małych dzieci... a oni w ząb... Ani jeden... Nooo i za rok mieli nas zacząć po stazu leczyć... Nie chciałabym sie znaleźc w rekach takiego specjalisty....A lekarze douczają sie... a jakże ... - od przedstawicieli medycznych... jakie tabletki wypisywać....Ręce opadaja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.11.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Mirela, dziękuję doskonale cię rozumiem, bo też od początku roku zmagałam się z tą sprawą. Najwięcej czasu zajęło mi przekonanie jednego ze współwłaścicieli, aby łaskawie pojawił się na podpisanie aktu nie rozumiem, że ludzie mogą być tak nastawieni anty do innych sąsiadów. U mnie butle hulają już prawie 2 miesiące i muszę przyznać, że to naprawdę bardzo kosztowna "impreza" Na ile Ci starczała taka 30 litrowa ? Wiesz, mi jak pan dzisiaj podłączył na butli to taka uszczęsliwiona jestem, już myślałam, ze nie wygrzeję tej podłogi. Ja walczyłam 1,5 miesiąca żeby na butli zrobić rozruch, a gaz ziemny tow marzeniach na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Wiecie.. ja to dopiero mam przekichane z tym gazem... Wcale u mnie nie ma.... Tzn. jest na ulicy, ale tylko połowa ulicy ma gaz... i gazowni się nie opłaca dostarczyć do nas gazu... i kopać jakieś 300metrów. Wiec mamy kocioł na węgiel.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.11.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Monia, najwazniejsze, ze sie udalo wymusic szpital, duzo dobrych fluidow wysylam, zeby wszystko skonczylo sie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.11.2010 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Na ile Ci starczała taka 30 litrowa ? Wiesz, mi jak pan dzisiaj podłączył na butli to taka uszczęsliwiona jestem, już myślałam, ze nie wygrzeję tej podłogi. Ja walczyłam 1,5 miesiąca żeby na butli zrobić rozruch, a gaz ziemny tow marzeniach na razie. mam podłączone 3 butle do reduktora - 2 do grzania, a 3 jako zapas, zanim przyjedzie pan z butlami. Generalnie 2 butle starczają mi na mniej więcej 9-10 dni. Teraz jak przełączyłam piec na tryb nocny, starczają na dłużej. A skoro nie masz szans na podłączenie gazu ziemnego, to nie zastanawiałaś się nad dużym zbiornikiem, bo te małe butle mogą zrujnować finansowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.11.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 A propos lekarzy jeszcze, to moja ciocia jest sekretarką medyczną i mają teraz nowy prikaz (nowe szefostwo), żeby mówiły lekarzom, żeby nie kierowali na drogie badania.... Ręce opadają po prostu, dobrze że żaden lekarz się sekretarki i tak nie posłucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.11.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Ręce opadają Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.11.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 dobry byłam dzisiaj z dziewczynkami na "Zakochanym wilczku" - ostatnio chadzam do kina tylko i wyłącznie na kreskówki jednak 19 listopada mam zamiar wybrać się na Harrego Pottera - wiem, też dla dzieci, ale go uwielbiam i przynajmniej nie będzie to kreskówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 też mnie to chyba czeka choc moja latorośl znacznie starsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 13.11.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 lidszu mam nadzieje ze mogę u Ciebie Taki mały OT Mam wielką prośbę Wiecie, ze biorę udzial w konkursie ikei na kuchnie marzeń na kuchnie i tak nie ma szans nie wiem jakim cudem ludzie robią tyle głosów w tak krótkim czasie to jest chyba jakieś podejrzane* zreszta już kilku liderów wylecialo z konkursu pewnie się w Ikei kapli ze coś podkrecaja chyba numery IP teraz ważne dla mnie żeby utrzymać się w pierwszej 50-stce chociaż gary ikeowskie możecie mi pomoc wygrać dlatego proszę bardzo o głosy klikajcie codziennie jak tylko możecie z domu, z pracy dziękuje bardzo wiem ze mogę na Was liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 hejka my się tez wybieramy na HP, ale jest kłopot, bo tam 7 latków raczej nie wpuszczają... a B się tak napalił, ze nie ma mowy by odpuścił taka atrakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.11.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 u nas małż zaliczy HP ze starszakiem bry wieczór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 ooo Pasie a nie wiesz czy jest jakies ograniczenie wiekowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts